אותי דוחה לראות את התכנית הזאת (כמו כל תוכניות הבישול הטלוויזיוניות) כי בכל פרק רוצחים עוד ועוד בעלי חיים כדי שיהיה לאחרים טעים. פרות, עזים, כבשים, יונים, טליים, דגים, יונים, ברווזים, אווזים ומניתי בינתיים רק אוכל כשר
הטלוויזיה פוגעת בהרבה אוכלוסיות מכל מיני בחינות. ארץ נהדרת - קללות, ניבולי פה, בדיחות סקסיסטיות, והסטה לשמאל. עדי אשכנזי או כל תוכנית סטנד-אפ אחרת - בדיחות שוביניסטיות סקסיסטיות וגסות החדשות - הקרנות בשבתות וחגים. תוכניות על יהדות פוגעות במוסלמים ותוכניות על איסלאם פוגעות ביהודים תוכניות בישול - פוגעות בצמחוניים, בטבעוניים ובמי שאוכל כשר. הטלוויזיה מראה הכל - ואתה זה שצריך לסנן מה אתה רוצה לראות ומה לא. אז עכשיו תתקשר לרשות השנייה ותגיד לה לבטל את כל התוכנויות שמוקרנות בשבת? לא. אתה פשוט לא מדליק את הטלוויזיה בשבת. אז כנ"ל לגבי התוכנית הזאת... אני מסכימה איתך - גם אותי מגעילים השרימפס והקוקי סן ז'אק - זה היה ככה גם בקרב סכינים - השפים הישראליים הוציאו מנות יותר לאכשרות מהשף הצרפתי - וזה נראה כאילו זה בכוונה כדי להראות "אז מה אם אני יהודי/ ישראלי - תראו אני כמו בחו"ל - גם אני לא אוכל כשר!!" זה די מרגיז - אבל איש איש באמונתו יחיה - וכל עוד זה לא פוגע בך - אז אין לך על מה להתלונן - אף אחד לא מכריח אותך לצפות בתוכנית או לאכול שרימפס ... זהו... ומאמין אמיתי - הוא זה שנמצא בין הכופרים, רואה מה הם עושים ועדיין שומר על אמונתו - אין חכמה בלהסתיר הכול ולכסות הכול - כי ככה כל אחד יכול להיות דתי. מה החכמה בלהתגבר על היצר אם אתה מסתיר כל דבר מעצמך? נראה אותך עומד ליד אישה מפתה ומתגבר על עצמך - זובאמת הוכחה לכח הרצון שלך ואמונתך. זהו
לכל מי שארגן את התוכנית הזו הרבה ברכות ואני לא חושבת שהשף חיים כהן ושאר השופטים עושים את זה חלילה בשביל לפגוע להכעיס אחרים והלוואי והתוכנית הזו תמשך עוד הרבה זמן. מי שבאמת רוצה לצפות בתוכנית בישול דומני שעוד מעט ואני מקווה שיפתחו תוכנית בישול גלאט כושר ואתם מוזמנית כשיפתח לצפות שם. אחלה יום ותתעסקו בעינינים יותר חשובים מזה
אני צופה בכל התוכניית, גם בהגשת המנות ה"לא כשרות" - אם תרצה, בידיעה שאותן מנות לא יינסו אצלי למטבח. זה הכל. לא צריך לעשות מזה דרמה כזו. בסך הכל יש ארבעה שופטים - וכולם לא שומרים כשרות, אז איפה הבעיה? לא נוח? אל תצפה! אי אפשר להכתיב את לוח השידורים עד כדי כך! וזה עוד מגיע מהציבור הדתי. תחשבו מה מגיע מהציבור הלא דתי.
לכן אין סיבה שתכפה על השפים בתוכנית להכין רק מזון כשר. התוכנית מיועדת לכלל הציבור אשר יש בו גם אנשים שאינם שומרי כשרות ורוצים ללמוד להכין ולאכול גם מזון לא כשר, ברבות מהתוכניות מוצגות מנות כשרות, כך יש התחשבות בכולם. חיה ותן לחיות.