למה חסמו את אריה???

yaafit

New member
למה חסמו את אריה???

למה חסמו את הבלוג של מלך הטראקים???????? מה זה..??? הוא צריך לחזור.. אריה אתה גדול נאור אני אוהבת אותך

yaafit

New member
זה לא בסדר

אמרו לי שחסמו אותו בגלל שהילד החמוד שלו זיו ישב איזה פוליס אחד ... זה לא בסדר

מי חסם אותו?../images/Emo46.gif מי זה הפוליס המעפן

שעשה את השטויות האלו???????? מה זה צריך להיות חוסמים את הבלוגים הכי טובים כמה ימים לפני סיום התחרות??? תגידו פוליסים משעמם לכם בחייים?? מה אתם מקבליפ תגמולים או מה?????? אני דורששששש להחזיר את אריהההה הבן אדם משקיע המון המון המון בבלוג שלו ויש לו אחלה בלוג!!!! מי זה שעשה את החסימה של אריה?????? גועל נפששש טיפה מוסריות אין לכם בנשמה אתם אנשים בלי רגשות בלי כלום בלב.... תתבייישו לכםםם........ יאלה תורידו ת'מדים ותחפפווו.... אריה הכי גבר נשמה טובההה

בגלל הבן שלו???.

יו אני בהלם עכשיו מה הוא אשם שהבן שלו פתאום הגיע?..? כאילו מה אצלי בבלוג הבנות שלי לא עוברות חופשי מול המצלמה? כאילו מה נחביא אותם או מה? אני בהלם שדווקא את אריה שעושה כל כך הרבה שמח ושומר על הכבוד בחדר שלא יקללו ושלא ידברו על אף אחד רע חסמו ....מה יהיה ? מה הסוף של תפוז?????..

כל בודק

New member
עכשיו אני ממש לא מבין מה קורה כאן:-

למה הדברים הטובים נחסמים? למה אין פה אתיקה? אני ממש לא מבין... אפשר לקבל הסברים? תפוז מה קורה כאן לעזאזל? עד שסוף סוף הוצרו כאן כמה בלוגים טובים גם אותם חוסמים? על סמך מה אם מותר לשאול מלך הטראקים אריה נחסם? כמדומני, הוא לא עבר על הכללים: לא קילל אף אחד, לא התפשט - לא היה עירום בחדר שלו - אז למה? למה הוא נחסם? איפה האתיקה? איפה?

אחי מה זה פה זה דיקטטורה שלמה

עכשיואתה מבין בדיוק מה שעשו לי הם שם בתפוזז עושים רגליפ בכוונה לבלוגים הטובים הורסים אותם בכוונה...... אמרו שהבן שלו ישב מול המצלמה אז מה אם הוא ישב אז מה???? מה זה הבולשיט הזה לחסום שידור אני לא מבין.... אייל מה בידוק קרה שם? מי זה הפוליססס המעפןןןן שעשה את זה? שיבוא אליי לבלוגגגג ויעשה פוזות אני בועט בו כמו שבעטתי בפוליס 17 ו 27 ואז באה ענת מנהלת הבלוגים והסברתי לה מה הם עשו שזרקו לי אנשים ללא סיבה. עלק לא מדברים פה על סקס... תעשו לי טובה... משטר דיקטטורה ניהיה פהה..... אריה נותן תןכנית מהממת ויש לו בלוג ענקקק. תחזירו אותו לשדר ודייי לשטויות של הפוליסים המעפנים שיש שם!! אריה כולנו איתך אחי חג שמח נשמה... שמישהו יברר לי מי זה הפוליס הזה תעשו לי טובה... אני רוצה לבדוק למה הוא עשה את זה.....

נאור111

New member
בני בוא אני יספר לך בדיוק מה קרה

היינו כרגיל בכיף שלנו עשינו צחוקים ושמח הבן של אריה ישב בכורסא ואריה עמד לידו!!! אשתו של אריה עמדה גם לידו ואחיו הגדול גם עמד לידו עד שנכנס blog tv team21!!! אריה והבן שלו אפילו קיבלו אותו יפה אמרו לו מה נשמע מה קורה וזה... הפוליס הזה בלי להודיע חסם את השידור ואחר כך גם כתב: "השידור נחסם"!!! די כבררררררררר!!! נמאסתם!!! מה הפריע לך שילד יושב מאחורי כסא??? מילא אם הוא היה לבד זה עוד היה בסדר הייתי אומר לך שאתה צודק כי אסור לקטינים לשדר! אבל הוא לא היה לבד!!! עמדו לידו אני ספרתי לפחות 3 אנשים מבוגרים וביניהם היה גם אריה!!! אז חאלס עם זה מספיק עם השטויות שלכם נמאסתם עלינו!! כל חדר אתם הורסים מה קרה מה יש??? כואב לכם הלב לראות אותנו שמחים ונהנים???? מה כואב לכם????? אבל אני סומך על בני הוא יטפל בכם כמו שצריך!!! בני אם אתה צריך עזרה בצעקות תגיד לי אני פה!!! אני מוכן לעשות הכל בשביל אריה!!! אם צריך גם שרשראות ואבנים אז גם שרשראות ואבנים אני יביא!!!

kingo

New member
יאללה עוד מלשין

תרדו כבר מהחברה הטובים,ראינו איך אתם נראים בחדרים של הבחורות,הם אפילו יודעות את השמןת שלכם ואתם יושבים אצלהם שעות .

יש לי רעיון....../images/Emo31.gif

שאריה יתפשט... אז זה בטוח יסתדר מעצמו... בושה לתפוז שמחזיקים פוליסים שיושבים שעות לאונן מול המענטזות וחוסמים בלוגים של אנשים שנותנים זמן איכות של מוזיקה, צחוקים וכייף. אנשים כמו אריה... שתמיד שומר על סדר ושפה נקייה בבלוג שלו... תפוז כבר הוכיחו ש"איכות היא מילה גסה..."
תתביישו בקיצור...
טוש

נאור111

New member
אל תדאג אריה

אוהבים אותך פה ואני ידאג שאתה תחזור לשדר כמו גדול!!! מילה של גבר זה מילה!!! ת'נשמה אני ייתן אל תדאג אחי יהיה בסדר וואלק חלום שלי שהפוליס ייפלו לי לידיים!!! אח איזה חלום!!!! יאללה אריה מעסלמה סי יו בעדן

נאור111

New member
אריה יש משפט ביוונית שאומר...

אימנוקסיבו מאקריה נוטלו אגאפי יאלי אי דקסידה אי סקרדיה אסה נדיכ ניבאלי אנה טפאריקי יאמן גנאטו אמר טולמו ארו טאפונה המשפט הזה אומר: אל תדאג אריה אני פה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חסימת שידור

חדרו של מלך הטראקים נחסם משום שבשידור נצפה קטין ללא ליווי של מבוגר. תפוז אינה מאפשרת שידורי קטינים מתחת לגיל 16. השידורים מותרים מגיל 16 ומעלה, קטין שישדר ללא ליווי של בוגר - שידורו ייחסם מייד.

נאור111

New member
מה הבעיה שלך???????????

איזה קטין ואיזה בטיח??????? אריה ישב לידו ואשתו של אריה הייתה לידו וגם אח שלו הגדול שהוא בן 22 היה לידו אז מה השטויות האלה של בלי ליווי???? חאלס להמציא תירוצים!!! עשיתם פאשלה תודו בה כמו גברים ונגמור עניין מה כל כך קשה להודות???? נמאסתם כבר על החיים שלנו!!! הפוליס נכנס ראה שכולם נהנים ופתאום חסם אותם!!! לפחות הוא היה יכול להודיע אבל אני לא ראיתי שום דבר שהיה אסור כי אריה עמד ליד הילד וגם אשתו של אריה עמדה ליד הילד ואפילו אלעד האח הגדול עמד לידו אז אל תנסה להביא לי פה תירוצים!!!! תחזירו את אריה ומהר!!!!!!!!!

נאור נאור רק סקס ניתן לשדר! רייטינג

לתפוזזז לכיס שלהם הרי מה קורה פה אני מעדיף לא לדבר הרבה.... מחשש שילדף מפי הרבה דברים אמיתים... אבל תפוז תתביישו לכם ותביישו שחסמתם את אריה תתביישו לכם במובן המילה!!! הוא נתן לכולנו אחלה תוכנית אחלה של בן אדם עשה שמייח לכןלם.. הבן שלו ישב בכסא נכון! אבל המבוגרים היו לידו וכולם ראו את זה. פוליס 21 חתיכת מתרומםם שלא ידענו בכל הזמנים!!! תתביישו לכם!!! אתם חוסמים בלוגים הכי טובים. ואת אלו שמראות סקס לא חוסמים נו טוב.. זה מביא לכם אנשים.. כמה אתם ... לא משנה... אבל אין מילים רק תורידו ת'מדים העלובים של הפוליססססס שיתחפפו מכל הדיקטטורה שאתם מנהלים בתפוז!!!! האמת כואבת אני מבין באמת.... הרי אתם הרסתם לי ת'נשמה אני הבאתי לכם אנשים בזכותי קיבלתם רייטניג אני פתחתי לכם את הבלוגים בין הראשונים עשיתי לכם פירסומים TV PREES מה לא הכל קיבלתם ומה אני קיבלתי? יריקה לפנים... מישהו שפ בתפוז דאג להעלים לי את הנקודות של היומיים האחרונים לתחרות ואני יודע מי זה אבל לא משנה..... יש אלוהים ..... פשוט תתביישו לכם.... אריה נתן את הנשמה שלו ואריה עזר לי הרבה ועזר להרבה אנשים מכל ליבו.. תפוז תתביישו לכם ממש חוצפה.... איני מתערב בעיניני התחרות ואיני מתחרה יותר אני יודע מה ההתחלה ומה הסוף! מעניין מה התחרות הבאה נו טוב זה ידוע מי יזכה רק סקס סקס סקס.. גועל נפש!!! אריה מתים עלייך אחי כולנו......
נרקי את פה קישטאאאאאאאא
יש גריז ? חחחח

אריה חזר לשדר כל הכבוד אחי../images/Emo24.gif

תפוז אוף כמה קטנים אתם יוצאים בסוף!! מסתברר שאיכות היא כן מילה גסה! אריה אוהבים אותם ואל תתיייחס לאנשים חפיף אחי העניין של החסימה סודר ותהנה גבר!! מתים עלייך כפרה.. יש לך ד"ש חם חם משייח אבו לאטמה משבט אל עטרש חח

נאור111

New member
המלך חזר!!!!!

המלך חזר ובגדול כולם מוזמנים לעשות שמח בחדר מלך הטראקים והמוסיקה המזרחית של אריה הגדול!!!! אללה בני אמרתי לך שנצליח! אוהבים אותך אריה כאן בשבט אבו ג'ידי אפילו הילד של משפחת ג'מילה יבוא היום לעשות שמח נ.ב אריה!! נשבר לי הקטטר!!! מה אני יעשה??
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה