למה חזרתי מערד - הסיפור

טל 3

New member
למה חזרתי מערד - הסיפור

דבר ראשון אמצע שום מקום לבד בלי אף אחד רק עם חמתי זה כבר לא נשמע טוב , דבר שני הרגשתי שהחבר שלי חוזר להיות רווק התחיל שוב לצאת עם החברים שלו שאחד בוגד באישתו והשני עומד להתגרש אז הרגשתי שהוא נסחף עם הזרם. ובכלל הנסיעות האלו לערד וחזרה בשבילו היו מאוד קשות וכל המשפחה שלי פה והתגעגעתי לסבתא שלי מאוד מאוד. בינתים אני מסתדרת לבד למרות שמרגישה לפעמים שאני קצת מאבדת שפיות
אבל משתדל להיות עם הראש למעלה כל הזמן בשביל הבנות הרי הם מרגישות הכל. דרך אגב היה פה פעם דיון על משקל אז רציתי לספר לכם שנשאר לי עודף מההריונות 30 קילו ובחודשים האחרונים הורדתי כבר 16 קילו!!!!!! ונשאר לי עוד 10 ! הבטן זה בעיקר הבעיה היא לא יורדת, הבנתי שיש איזה סטודיו שעושים שם במיוחד תרגילי בטן אחרי הריון מישהי מכירה?

ענתינה

New member
הי טל3!

קודם כל כל הכבוד לך שאת מחזיקה מעמד עם שלושתן! בכנות ,כל הכבוד! אולי יש לך אפשרות לקחת מישהי שתעזור לך קצת אחה"צ או בבוקר שתוכלי לנוח או שיהיה לך קצת זמן לעצמך? אני מניחה שדיברת על סטודיו סי-יש להם קורס של עיצוב בגוף עם כל מיני תרגילים גם לבטן. עשיתי פעם (לפני כמה שנים) את הקורס הבסיסי שלהם וזה באמת עוזר אבל משעממםםםםם מאוד מאוד איטי ואם את עיפה חבל על הזמן! לדעתי צריך לעשות כפיפות בטן כדי להוריד את הבטן(זה בתוכניות אצלי כבר שנה וחצי) אולי נחליט על שעושים כפיפות בטן בהדרגה כל יום? אני מוכנה ללכת על זה בעידודכן. ביי ענת

טל של 4

New member
טל קבלי../images/Emo24.gif ו-../images/Emo106.gif

חיבוק כדי לשמור על השפיות!!! וגביע על זה שהורדת16קילו. ואווווווווווווווווווו אני גאה בך. לגבי הסטודיו הוא נקרא סטודיו C מעולם לא ניסיתי אבל בהצלחה!!!!

keren1

New member
טל אני מורידה בפניך את הכובע

אני רק יכולה לתאר לעצמי את הקושי שהיה לך. ותאמיני אין כמו בבית. נכון שיותר קשה אבל זה הבית של הילדים ולמה שהם רגילים. NO PLACE LIKE HOME קרן

טל 3

New member
קודם כל תודה רבה לכם ודבר

שני הלוואי והיה לנו כסף למישהי שתעזור המצב ממש על הפנים אני לא עובדת ורק החבר שלי מפרנס וזה בקושי מספיק להוצאות שוטפות יש פה חשבון חשמל של 1000 ש"ח שהיה צריך לשלם לפני שבוע ועדין לא שילמנו, אם רק היה לי קצת כסף. האמת אני חייבת וידוי קטן הסיבה היחידה שלא הגעתי למפגש כי עשיתי חשבון כלכלי : דלק 70 ש"ח כניסה 50 ש"ח בערך או יותר והכיבוד עוד כסף יצא לי משהו כמו 200 ש"ח שבמצבי היום זה כמה חבילות טיטולים שבקושי יש לי מאיפה ממש הצטערתי שלא יכולתי להגיע. הלואי שיהיה מפגש שוב בקרוב. עם כל המצב במדינה המצב הכלכלי נהיה ממש על הפנים.

טל 3 אני מחזיקה לך אצבעות ושולחת

חיבוק גדול אני מבינה את הקושי בעיקר הכלכלי ממש מחורבן המצב הזה אולי תפני לביטוח לאומי לקבל הבטחת הכנסה או סיוע בשכר דירה תנסי אם יש משהוא אני אשמח לנסות לעזור

למעלה