למה זוגיות , למה?

Rinattt

New member
אפשר לצמוח

לבד ואפשר כשברקע יש זוגיות, זה לא חייב לפגוע אחד בשני. זוגיות זו אהבה, לא? אהבה זה דבר כיף, זה חלק מהנאות החיים, לא? אז אפשר גם "לחיות" תוך כדי צמיחה, לא? זה כמו שתגידי אני עכשיו בתהליך צמיחה והגשמה עצמית, לבד! אבל לא תצאי לבלות, לא תעשי שום דבר שעושה לך טוב. [בילויים או כל דבר אחר, כן גם אהבה... אלו הם הנאות החיים!] אפשר גם ללא זוגיות, אפשר גם בזוגיות, אפשר גם מבלי לערב בין שני הדברים. הכל אפשר אם רוצים, ומה שבאמצע... לא חייב להפריע...

n o g a1

New member
אני מבינה שלא הסברתי את עצמי נכון

אולי בקצרה אנסה שוב:) אין סתירה בין לצמוח לבד, ביחד , לחוד , תוך כדי , באמצע , עם הפסקה או ברצף... רק ציינתי שחשוב לראות בזוגיות מנוף ולצמיחה , צמיחה כאדם , לגדול שם , מערכת שמאפשרת התפתחות , מצע רך ונעים (טוב נו... לא תמיד רך :) ) שאפשר שם לגדול ולהתפתח , להגיע למקומות בתוכינו ממקום בטוח שבו האחר מקבל אותנו כך כמו שאנחנו. רק כך ניתן לגדול... בלה בלה בלה. וחוץ מזה מה שלומך?

Rinattt

New member
שלומי מצויין, שלומך?

מזל חי

New member
מאוד התחברתי לסוף הזה שלך

היום אנחנו נכנס לזוגיות שהיא בריאה אנחנו נבחן את הזוגיות טוב טוב לפני שנהמר ונבזבז זמן וכאב אנחנו נבחר את בן או בת הזוג שיכולים להגדיל אותנו אנחנו לא ניכנס לשום זוגיות שתוריד אותנו מהיכן שהגענו אחרי הכל. אין לי בעיה עם זוגיות יש לי בעיה עם זוגיות לא נכונה

ערסlight

New member
זוגיות

זוגיות היא בעיקר צורך ריגשי. הצורך הזה משקף בעיקר את הפן החלש שלנו. אפשר לצמוח מזוגיות דווקא ככלי להכרה העצמית. המצחיק שבמובן הזה ככל שהזוגיות בעייתית יותר היא מאפשרת למידה גדולה יותר [למי שמבין את זה] מה שמפתיע זו הציפיה הענקית שאנשים מביאים איתם., ומהמקום הזה האכזבה מובטחת.

בהחלט צמיחה זו סיבה טובה !

זוגיות זה טוב בתנאי שאני לא מאמץ זהות עצמית שאולה בתנאי שאני נשאר נאמן לעצמי בתנאי שאני נשאר בלתי תלוי ועצמאי ומסוגל להרגיע את עצמי בתנאי שבתקשורת ביננו אני לא "תגובתי" בתנאי שאני מסוגל להתמודד עם לחץ וחרדה ולהיפתח לחוויות חדשות והיה והתנאים האלו מתקיימים יש את הקרקע לצמיחה אישית ופה אני יכול לזכות "במישהי שתהיה עדה לחיים שלי" (הנרקוד) ובאותם דברים נהדרים שדולה כתבה בתגובה שלה האם לצורך אותם דברים שציינתי חייבים זוגיות ? לא , לא חייבים אבל זה נוח (גם ההוא מהתיבה)

למעלה