למה זה שוב קורה?

לקשמי

New member
למה זה שוב קורה?

אני עומדת עוד מעט לצאת לעבודה וממש אין לי חשק. אני עובדת בערך חצי שנה בחברה שעושה הקלטות ותמלולים לבתי משפט, חקירות פרטיות וכו'. אני עובדת כמתמללת. בזמן האחרון במקום העבודה שלי יש הרבה שינויים, כי הם מפסיקים לעבוד עם הבתי משפט ולכן מצמצמים הן את המקום הפיזי והן את העבודה. נוצר מצב שלי אין מקום פיזי להיות בו, אין לי משרד או חדר שאני עובדת בו באופן קבוע וכל פעם מעבירים אותי ממקום למקום, ובדרך כלל זה מקום כזה של "אין ברירה", או שהוא צפוף מדי וכך לא רק אני סובלת מזה אלא גם שאר האנשים שיושבים לידי, או שהוא גובל עם חדר אחר, שבו יש גישורים או קורסים ככה שכדי לצאת מהחדר (נניח לשירותים אפילו) אני צריכה להפריע לאלה שנמצאים בגישור או בקורס. בדרך כלל גם אומרים לי בזמנים האלה לא לצאת מהחדר, אם אני צריכה לשירותים אני צריכה להתאפק... ממש ככה. צריכה להיות כלואה בחדר. לאחרונה גם האחראית שלי בעבודה התחלפה ומסתבר שהאחראית החדשה היא פרפקציוניסטית בצורה לא רגילה, מה שמחייב גם אותי להיות פרפקציוניסטית. למשל דברים שהאחראיות הקודמות שלי לא שמו לב אליהם, היא רוצה שיהיו בדיוק בדיוק כמו שצריך (למשל מבנה הפרוטוקול). אתמול כבר התייאשתי והרגשתי ממש רע בחלק גדול מיום העבודה. אני לא מבינה למה זה תמיד קורה. למה אני לא מצליחה למצוא מקום עבודה שבאמת יהיה לי טוב בו. אני מוכנה לתת מעצמי המון וגם מרגישה שאני באמת משתדלת ויש לי תודעת שירות גבוהה. אבל יש אנשים שלהם זה אף פעם לא יספיק. אני יודעת שעכשיו, סתם לעזוב את העבודה ולחפש מקום יותר טוב, זה לא ממש יעזור כי יש לי דפוס כזה, לחזור תמיד למקומות שלא טוב לי בהם. אבל אני לא יודעת מה זה הדבר הזה שגורם לי כל הזמן לחזור על אותו דפוס ולכן גם לא יודעת איך לשנות אותו. מה לעשות כדי להביא את עצמי למקום שאני כן אממש את עצמי בו וכן יהיה לי שם טוב? בדרך כלל שעות הבוקר אצלי הן שעות טובות, מלאות אנרגיה חיובית. אבל כרגע, בשעת בוקר מוקדמת זו אני מרגישה חסרת אנרגיות וחוסר חשק ללכת לעבודה. אבל מה אני צריכה לעשות כדי להביא את עצמי למקום עבודה שבאמת יהיה לי בו טוב? מה זה הדבר הזה שגורם לי לחזור שוב ושוב על אותו דפוס?

גבולות הייעוץ

לקשמי יקרה, אני חושב שאנחנו כבר מכירים קצת, המצב בו את מוצאת את עצמך בסיטואציה קשה בעבודה כבר הגיע לרמות סבל גבוהות. כמעט לפגיעות גופניות. שלא להזכיר חוויות בינאישיות קשות. אני מרגיש שהמדיה הזאת שיש לה כל כך הרבה יתרונות, אני מתכוון לאינטרנט, לשיחות בפורום, הגיעה לנקודה שאת לא יכולה לצפות שהבעיה תמצא כאן את פתרונה. יש מגבלות לערוץ תקשורת זה ואני מרגיש שזאת אחריותי המקצועית לומר זאת. מצאי לך מסגרת הולמת. את חייבת לעשות תהליך שיתן לך כלים לצאת מהדפוסים הללו. אסור שהיכולת שלך לתת מעצמך לאחרים תפגע בך - וזה כנראה מה שקורה. אני מקווה שאת מבינה את תשובתי כראוי. אשמח להמשיך ולעזור באיתור איש המקצוע המתאים. יום טוב בינתיים אמיר דרור

היי לקשמי,

אז ככה, אני באמת לא מכירה אותך וקראתי גם את תגובתו של אמיר... שכנראה מכיר אותך!! מה שאת מתארת זו סיטואציה נוראית! גם אם איני מכירה אותך לא הייתי ממליצה לך להשאר במקום כזה וסליחה שאני שואלת אך מה מחזיק אותך שם? המשכורת? החשש לעזוב? רק דעי שהחשש גדול מן המציאות וברגע שתחפשי משהו אחר פתאום תראי איך השמיים מתבהרים והדברים נראים קלים ופשוטים.!! תהפכי את הפחד ל: דחפ

NATUSH29

New member
לקשמי היקרה ../images/Emo24.gif

עצוב היה לי לקרוא את מה שכתבת. המצב אותו את מתארת קשה מאוד. עם זאת, את מתארת מצב בו קשה לך לחפש עבודה חדשה פן תיתקלי שוב בצרה כזאת ואת חושבת שזה מעין מזל רע שרודף אחרייך. אני חושבת שאת צריכה דחוף דחוף לעבוד על עצמך בנושא הזה , וללכת תמישהו מקצועי שיוכל לעזור לך. בכל מקרה אני חושבת שאת צריכה חלמצוא לעצמך עבודה חדשה . המון בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!

למעלה