למה זה קרה לנו ?

hanashim

New member
למה זה קרה לנו ?

גרושים וגרושות יקרות ויקרים לאחר שכולנו חווינו את הפירוד, את הגירושים, את הכאב התסכול הבכי ועוד ולאחר שאנו זוכרים את הימים לפני החתונה שידענו את הססטיקה הכואבת שכל זוג שלישי בארץ מתגרש, אבל נשבענו וסיפרנו לכל העולם שזה לא יקרה לנו שהאבהב שלנו הכי חזקה בעולם ונו זה לא יקרה... והרי הססטיקה בנויה מאנשים ולא רק מספרים ולצערינו אנו חלק מהססטיקה האם בראייה לאחור אנו רואים את הביקיעים שגרמו לפירוד היש דרכים, רמיזות, תחושות בטן שבראיה לאחור אנו יכולות להגיד שמכאן החל השבר והפירוט האם יחלנו למנוע את הגירושים בראייה לאחור האם אפשר לנסח מעין "10 כללי זהב למניעת גירושים" נשמח לשמוע אתכם באהבה

נדמה לי

New member
קודם כל

הנתון הינו אחד משלושה חתונות חדשות יסתים בגירושין...וזה רחוק מרחק רב מ"כל זוג שלישי מתגרש"...בית,וחשוב יותר,זה קורה כי זה יכול,מה שכשלעצמו הינו נפלא.עכשיו רק נשאר לחשוב קצת לפני החתונה וכל השאר יסתדר מעצמו.

יעלה20051

New member
אנשים זה מאוד אינדיבידואלי עזבי אות

מה10 כללים ובלכל מכללים וחוקים אין חוקים יש למידה מתוך מה שקרה ותמיד לקחת את הטוב שהיה ולשפר אותו עוד ועוד עד שמגיעים לנחלה ולנחיתה ארצה או לספירות גבוהות שזה מה זה כייף אז יאללה לזרום קדימההההההההההההההה

יעלה20051

New member
טיפ קטן : לא לנתח יותר מדי מצבים לח

לחיות את ההווה כאן ועכשיו לא טוב לנתח כל מצב זה יוצר קיבוע

רות789

New member
הנה כמה טיפים ....

1. להיכנס למערכת בידיעה שאתה ומוכן להיתחייב אבל באמת להרגיש כך מתוך הבטן. 2. לא לצפות המבן זוג למלא את החללים הריקים שבך... 3. להבין ההחיים חייבים להיות מורכבים מ 3- דברים :זוגיות, קריירה שאנחנו אוהבים, ופנאי (תחביבים) .ברגע שאחד המרכיבים חסר אנחנו מנסים למלא את עצמנו ב 2 המרכיבים הנותרים ואז מתחילות בעיות..לדוגמא: חוסר סיפוק בעבודה יכול להעיב על הזוגיות וכן הלאה.. 3.להבין שזוגיות היא 2 אנשים ניפרדים אבל יחד עם זה צוות אחד.. 4. ללמוד להבליג על דברים פחות חשובים ומצד שני לא לוותר על עקרונות בסיסיים שאתה מאמין בהם. 5. לכבד אחד את השני. 6. לא להיתייחס לזוגיות בשום שלב כמובנת מאליה...כשזה מתחיל לקרות ..זאת התחלה של הסוף. טוב לא עולה לי שום דבר נוסף כרגע... כמובן שכל זה תחת הכותרת סקס טוב ואהבה... לגבי סדר הדברים : גם לא בטוחה... זהו לעת עתה

רות789

New member
שמחה לעזור...

ומחזקת את ידיכם ...ניכנסתי לאתר כל הכבוד.... האמת היא שגם אני צריכה קצת עזרה מכם.(המאתר...).ופניתי אליכם כבר... מקווה שיסתדר.. בהצלחה

אתר מעניין אתן ביקור

לא, אני לא חושבת שניתן לשנות... למרות שנכנסתי לנישואין בידיעה צלולה, לא מאמינה שניתן לנסח משהו שיתאים לכל אחת/ד אבל בהחלט ניתן לייעץ ולא רק על פי כללים קבועים מראש. כל מקרה נבחן לגופו, אבל יכול להיות שחינוך יכול לעזור מגיל מוקדם. למשל מגיל 14 ביחד עם חינוך מיני למשל ארררררררררר איפה שרת החינוך?

שפה יפה

New member
תמיד בדיעבד אנחנו חכמים!

ויותר מיזה - אפילו בתחילת הפרידה יש עדיין אהבה וכו', רק מה, המהלכים שאחד עושה לשני/ה גורמים לשינאה. שבעצם רוב הזמן זה בשביל "תשומת לב", אבל בשלב הזה כבר כולם מעורבים - משפחה חברים שכנים ומי לא. ומה, עכשיו אני יסוג? בושות, לא נעים, כבר שונאים אותו/ה בגללי, תומכים בי - עוזרים לי - עכשיו אני יזרוק אותם? (את ההם) אחרי שסיפרתי עליו/ה כאלו דברים? - נו - נמשיך במלחמה!!! ואז כבר אין דרך חזרה. אז בשלב הזה, את רוצה 10 כללים? לא 11 או 9? הכלל העקרי הוא ללמוד סבלנות - וסובלנות מקרים קצוניים - לא לענות - תמיד קיימים ולפעמים בצדק שאין להם תשובה.

denur1

New member
אין כללים ואין חוקים הכל מאד מאד

אידיבידואלי. אלו דברים שברגש, מאד לא כדאי ללכת כל החיים מתוך מחשבה שבמחשבה קרה הכל יסתדר, לרגש חשיבות גדולה וכשהו נעלם ותיהיה הסיבה אשר תיהיה אין עוד טעם להמשיך רק בגלל הנוחות. חושב שכאלו שמשמרים זוגיות כושלת בכח הרבה יותר אומללים מהגרושים/ות, הם גם מפסידים את האפשרות שאולי יהיה להם יותר טוב בעתיד. מאד לא ממולץ להיתגרש אם יש אפשרות לשמר זוגיות סבירה, צריך לעשות כל מאמץ לשמר זוגיות כזו, אבל אם אחרי הכל זה לא ניתן אז... ולא אין כללים, מדובר באנשים שונים ברצונותיהם, באופיים, ביכולתם ובציפיותיהם, לכן לנסות לבנות לזה כללים מגוחח לדעתי.

למעלה