למה זה קורה ?

deeper

New member
למה זה קורה ?

אני רוצה להעלות מחשבה קטנה שעלתה לי לראש בהיותי קשיש רוק יחסית ליתר החברים באתר: העניין הוא שמוזיקת רוק היא בעיקרה מוזיקה אנטי מימסדית. זה אומר נגד הממשלה נגד התנועה המפלגה המשטרה הצבא וכיוב`. מספיק להקשיב לשירים של בוב דילן, ג`ניס גו`פלין, לד זפלין, דיפ פרפל, גנז אנ רוזז מטאליקה פינק פלויד, ועוד טובים וטובים מאוד כדי לדעת עד כמה הם הצליפו במימסד ובהתנוונות החשיבתית שלו (שכחתי כמובן את הדורס או הדלתות בשפת הקודש) - והנה אנחנו כאן כבר שמונה חודשים מגלים שהמימסד המסריח המצחין ומנופח זיין לנו את השכל עם השלום המדומה שלו - מכר לנו אשליות מתוקות כאילו אנחנו נוכל לשבת על זרי הדפנה להנות מיחסי שלווה ריחניים עם שכננו המעוננים בעשן מקטרות. גילינו לנו לתדהמתו שצדקו דווקא אלה שדבקו במסורת של זקנים ודת - ואלה שהיו חלוצים ונצמדו לאידאלים הישנים בעוד הצד המריח פרחים שלנו שיקר לנו במשך שבע שנים וגרם לנו לחיוורון ברור בולט ומדכא. התברר לנו שכל פעם שהוליכו אותנו להפגנות היזומות הלא ספונטניות המאורגנות וההסתדרותיות למשעי עשו זאת כדי לשטוף לנו את המוח יותר. יוסי את יוסי אירגנו לנו בכי משותף סטייל אני בוכה לך חבר והכל בעצם נועד לשכנע אותנו שכאילו הם צודקים ורעים שבתוכנו הורגים את הטובים ואת הצד השני הנעשק. טוב, הנה גילינו את כל זה וכבר שמונה חודשים כל סלבריטי יותר מסלבריטי אחר אומר שההתעוררות שלו היתה קשה ואף אחד אבל אף אחד לא רוקעסט ולא כלום לא מתפוצץ עם רוק קאסח אמיתי לקסאח באלבום אימתני את הממסד המושחת השקרן שחינך אותנו על ``קורבנות השלום``. לעזזאל היכן הרוקיסטים הישראלים ? היכן המחאה הקריעה של הזונות שסממו אותנו בקטורת של תהליך השלום היכן השיר של child in time הישראלי או war train ia coming מה אין כלום ? איזה רוקיסטים חרטא ? היכן אביב גפן אנחנו דור משוקרן - או איפה הילד קיבינימט ? טוב חומר למחשבה.... או למחשב בלבד

למעלה