למה זה קורה?

blind spot

New member
למה זה קורה?

בעת שאני מפעיל ישומים מסויימים ולקראת סוף תהליך הטעינה - הם קופצים מתחת לתפריט שבו הם נמצאים (כמו רקע למערכת ההפעלה) . יש לציין כי תפריט "התחל" וכל מרכיבי השורה העליונה נעלמים ובמקומם מופיע החלק העליון של הישום אך ללא תגובה. אנא, עזרו.

blind spot

New member
יש לציין כי

התוכנות עבדו אצלי מצויין עד לפני כמה ימים.

raananta

New member
התקנת לאחרונה תוכנה חדשה?

או שהבעיה החלה לפתע, ללא שום שינוי ב"תכולת" המכשיר או ההגדרות האחרות?

blind spot

New member
לא שאני זוכר

אך בכל זאת מחקתי כמעט כל זכר לתוכנות שהותקנו בזמן האחרון כדי לבדוק האם בכך מדובר. ניסיתי שוב ושוב, אך שוב, אותה בעייה. יש איזו אפשרות לעשות "תיקון" למע' ההפעלה? אולי בכך מדובר? למרות שתמיד כשהיא שואלת האם להחליף קובץ ישן בחדש אני תמיד עונה - "לא"

mikeoreli

New member
הפיתרון הכי קל

הוא לעשות HR ולהחזיר את הגלגל אחורה. לדעתי זה הפתרון היחיד שכן לדעתי זה איזשהו באג שהתנחל בהגדרות וגורם לבעיה. לאחר מכן תתקין את כל התוכנות מהתחלה ותבדוק כל פעם מה גרם לבעיה. אם הבעיה לא חוזרת אז כנראה שעשית משהו ואתה לא זוכר (אם זה כך, אל תדאג ! אתה במועדון טוב, אני חבר שם כבר שנים טובות, דמי מועדון הם בעיות כאלו
).

blind spot

New member
:) תודה, קודם כל.

לאחר HR יש צורך להתקין את מע' ההפעלה מחדש? אם כן איך עושים זאת בדיוק..?

raananta

New member
לאחר הארד ריסט אין צורך להתקין

את מערכת ההפעלה מחדש. הארד ריסט מחזיר את מצב המכשיר ליום שבו יצא מהמפעל כולל מערכת ההפעלה! מה שכן. תצטרך להתקין את העברית ואת כל התוכנות מחדש. אל תשכח לגבות את כל הנתונים, ולסנכרן לפני הארד ריסט. בנוסף לכך וודא שיש לך את כל התוכנות שאתה צריך להתקנה וזאת כדי שלא תתקע עם תוכנה חשובה שחסרה לך. איזה מכשיר יש לך, בכל מכשיר הארד ריסט מבוצע בדרך שונה. ב-IPAQ למיניהם יש צורך ללחוץ על שני הכפתורים בחזית המכשיר (לוח שנה, ו-I TASK ב-2210, באחרים במקום ה-I TASK ישנו כפתור אחר) בו זמנית עם לחיצים אלו יש ללחוץ על כפתור הריסט בגב המכשיר למשף מספר שניות. לאחר כל אלו לחץ שוב על כפתור הריסט (הפעם רק עליו) המכשיר יידלק כמו חדש. תהנה

blind spot

New member
תודה :)

ביצעתי HR והתקנתי הכל מחדש וזה עובד! רציתי רק לציין את אכזבתי משירות התמיכה של PDAC שלא רק נתנו לי להמתין מ 16:30 ללא מענה אלא בסופו של דבר גם ניתקו אותי מהמערכת כשהגיעה השעה 17:00 כפי שבוודאי הבנתם היתה לי בעייה בהתקנת העברית. בסופו של דבר הצלחתי לבד אך עדיין אני אמתין ליום ראשון כדי להעמיד אותם על מקומם. פעם ראשונה שאני פונה אליהם וכבר מאוכזב. חבל.

mikeoreli

New member
אתה חושב שזה מזיז להם ?

הם יודעים מאיתנו שלדעתנו השירות שלהם גרוע מאוד. למעשה זאת אחת הסיבות שאני אקנה לפוקט פיסי הבא שלי עברית של אירון. הבעיה היא שהם מוכרים את המילון שלהם מובנה עם העברית ויש כאלו שחושבים שהעלות של המילון שווה עברית פחות טובה ושירות הרבה יותר גרוע מאירון.

AYELET1

New member
אינני מכירה את השרות

של PDAC ומה שאני קוראת גם אינני רוצה להכיר מנסיון (היתה לי בעיה כלשהי) השרות של אירון פשוט מעולה מה שכן מילון הוא בד"כ דבר חיוני ולא זול

למעלה