למה זה קורה לי?

The Dichter man

New member
למה זה קורה לי?

אני בחור בן 26.5, בעל תואר אקדמי, נראה טוב, ספורטאי ונחמד. היה לי מזל למצוא עבודה בתחום שבו למדתי (מדעי המחשב), אחרי 6 חדשים שלחו אותי להולנד לקורס הנדסת תוכנה, בששבתי לארץ, החברה שלי נקנתה ב מאה מליון דולר. הכל טוב ויפה, נכון? חיים מושלמים אתם חושבים? אז לא כך הדבר, כבר מעל שנה שאני מאוהב מעל הראש במישהי שהייתי נותן הכל בשבילה. לא משנה מה אמרתי, ומה עשיתי, כלום לא עוזר. אמרו לי "שכח ממנה, היא לא שווה אותך", אבל הלוואי שהייתי יכול. במשך הזמן ששהיתי בהולנד, חשבתי שהצלחתי להתגבר עליה, כמעט וכלל לא חשבתי עליה, אבל כאשר ראיתי אותה, כל האהבה והזכרונות שבו אליי וניפצו לי את הלב... תנו לי איזו עצה מה עליי לעשות כדי לשכוח אותה, המצב מערער לי את הביטחון העצמי, וכשאני ניגש לבחורה אני יודע כבר מראש שהיא תסרב לי ולכן אני גם לא יכול לצאת מזה ולמצוא מישהי אחרת. אם הגרף של ההצלחה שלי בקריירה עולה, מצליח ופורה מאוד, לגבי חיי האהבה שלי זה ההיפך הגמור. אני מפחד שבסוף אני אמצא מישהי שתרצה אותי רק בגלל הכסף שלי, אבל לא בגלל מי שאני, בתור בן אדם. אני מושל את החיים שלי לפונקצייה, מכניסים ערך גבוה, מקבלים ערך גבוה, ערך נמוך בתור קלט ייתן ערך נמוך. בעבודה אני משקיע המון, ומקבל תוצאות נהדרות, אפילו בחלומות הכי וורודים שלי לא יכלתי לחלום על כזאת קריירה. אבל בחיי האהבה, הפונקצייה לא עובדת

survivoru

New member
יש לי שאלה....

האכזבה שלי באה מתחום אחר ממה ששמעתי פה אני בן 19 ועד היום לא היתה לי חברה לא שאני לחוץ אבל אני רואה אנשים שהם פחות ממני, הן באופי והן במראה והן מוצאים בנות יוצאים ומבלים..... בברכה, תביאו לי עצות הוספתי תמונה שלי ותגידו אם באמת יש בי משהו מוזר

ReLoser

New member
עצה ממלאכית שגם נפגעה..

היי, ברגע שתפגוש בחורה שתמצא חן בעינייך, פשוט אל תמהר לספר לה שאתה עשיר,וכשתחליט שזה הזמן לגלות את האמת היא תבין אותך ותתן לך חיבוק גדול. תמיד אהבה חדשה מפצה על הכל, וברגע הכי לא צפוי היא תופיע. מקווה שעזרתי

lost09

New member
היי

בטחון עצמי עולה ויורד במשך השנים עם כל אינטראקציה שיש לך עם אנשים, אין לזה תרופה שמיד משנה הכל, תצטרך להתמודד עם זה ולנסות דברים אחרים ביחסים רק ככה יעלה הבטחון. כותבת מתוך נסיון. היה בחור שממש הוריד לי את כל הבטחון. היו לי מערכות יחסים מוזרות שהגעתי איתן למסקנה אולי שגוייה שבסופו של דבר רוצים ממני רק סקס, וגם כשהתרחקתי עדיין היו מחפשים אותי ואני בטוחה שבשביל זה. אז התאהבת מעל הראש בבחורה, אז הייתה לך מערכת יחסים כזו שככל שהצד שני מושך החוצה אתה מנסה לצאת יחד איתו כי ככה הוא הטבע, עולם של ניגודים. אז יש לך כסף ועבודה טובה...ואם בחורה תתחיל איתך אתה תדע מייד אם זה בגלל הכסף או בגלל שזה אתה. אל תתן למערכת יחסים אחת שכשלה להכשיל אותך לכל החיים, תלמד מטעויות, תלמד לראות את הצד החיובי שבדבר ואני לא מכירה את כל הסיפור כי אז כן הייתי מוצאת לך. אם תרצה לדבר על זה קצת יותר בהרחבה שלח אימייל...אני אשמח. ביי מאחת שלמדה לחיות את החיים בצורה קצת אחרת.

למעלה