למה זה עושה לי HARD RESETS?!

TalKz

New member
למה זה עושה לי HARD RESETS?!

יש לי MIO 162 באוטו, והוא משמש אותי רק ל GPS.. עכשיו אני שם אותו באותו כל הזמן.. ואני מחבר אותו תמידית למטען אבל לפעמים אם אני לא משתמש באוטו כמה ימים הוא פשוט עושה לי HARD RESET ואני צריך להתקין הכל מהתחלה.. יש דרך להמנע מזה?! יש איכשהוא דרך שאפשר לשחזר נתונים? אולי לקנות כרטיס זיכרון ולאחסן עליו את ה GPS והכל? אשמח לתשובה! טל

BravoMan

Active member
MIO 162?

היות ואתה אומר שיש צורך בהתקנה מחדש אני מניח שמדובר ב168 או 168RS ולא אחד הPND של MIO (מכשירי ניווט יעודיים). העניין הוא שכנראה באוטו שלך, כשאתה מוצאי את המפתח שקע המצת מנותק והמכשיר לא נטען. הוא אומנם אמור להחזיק מספר ימים ללא טעינה עם הסוללה מלאה ולא נעשה שימוש בו אבל יתכן שיש פגם או שהמכשיר התקלקל או שהוסוללה פשוט ישנה ולא מחזיקה. במכשירים עם מערכת 2003 תמיד מומלץ להשתמש בתוכנות כגון SPRITE או SPB BACKUP לגיבוי נתונים. הן יוצרות קובץ EXE שמספיקה לחיצה עליו כדי לשחזר את המכשיר במלואו ללא צורך בהתקנת התוכנה. כמובן שצריך לשמור את הקובץ על כרטיס זכרון.

adi6007

New member
ב WM5 יש BACKUP מובנה?

או שאני צריך להתקין תוכנה כדי לגבות? ברשותי ASUS A636

BravoMan

Active member
בWM5 אין כ"כ צורך

משום שהזכרון לא נמחק כשהסוללה נגמרת. באשר לגיבוי מובנה זה תלוי במכשיר. יש גם מכשירי 2003 כמו IPAQ 3715 שהיצרן בחר לספק בהם תוכנת גיבוי.

adi6007

New member
אז ב 636 אני לא זיהיתי כזאת

אחרי HARD RESET זה שימושי תודה בכל אופן

למעלה