למה זה מגיע לי?

• פותח הנושא fox28
  • פורסם בתאריך

fox28

New member
למה זה מגיע לי?

מקווה שעדיין זוכרים אותי, לא כתבתי הרבה זמן וזאת משום שכל הצרות באות אלי בבת אחת. אלוהים הבן זונה החליט שלא מספיק שלקח ממני את אמי ז"ל עלי להמשיך ולהתעלעל בי עוד ועוד. בעיות שיניים חמורות! לפני חודשיים התעלפתי והייתי צריכה לעבור עקירה והשתלה ובהמשל גם כתר (טרם עשיתי זאת) ואז התברר שעללי לעשות גם טיפול שורששששששש שאותו אעשה בעוד שעה (מקווה להשאר בחיים). למה??????????? מה עשיתי שזה מגיע לי??????????????????? אוףףףףףףףףףף עוד 5 ימים אני בת 30 "אחלה" מתנה ליום הולדת...

מיקימק

New member
הי פוקס

נראה לי שאת קצת בסערת רגשות.... קחי אוויר, את תעברי את זה אל תדאגי. אני ממש מבינה אותך, ואת ההרגשה שלך, כאילו כלום לא מסתדר. אבל, מה זה בעיות שיניים לעומת מה שעברת? בסה"כ כאב פיזי. אני מקווה שאת קוראת את זה אחרי כל הבלאגן, ושעכשיו קצת יותר מעודדת וקצת פחות לחוצה. יהיה טוב.... אל תדאגי. ויום הולדת שמח, תפנקי את עצמך במשהו קטן, זה מגיע לך.

שטויות כמה שיותר מהר לטפל בזה

זה יחלוף לו ככה .. שיניים זה דבר חשוב מאוד מאוד באמת תפנקי אותך אחר כך באיזה בגד ....(מה שאני עושה תמיד... יש לי פינוק יתר כבר)

נ ע ם ב ת

New member
היי פוקס

אני לא יודעת מתי איבדת את אמך, אבל זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת על התפרצות של בעיות שיניים בזמן משבר. מצד שני יתכן שהזנחנו את השיניים ועכשיו הן תובעות את שלהן. זכור לי שכשאימי נפטרה - הייתי בת פחות מ- 10, לאחר זמן מה לקחו אותי לרופא שיניים - כל הפה שלי היה חורים. זה יעבור................
נעם.

../images/Emo26.gif בואי הנה, פוקסי! ...

עזבי את השיניים, נראה לי שמה שאת צריכה עכשיו זה חיבוק ענק, לא? אז אני שולחת לך חיבוק ענק כזה, ולא שוכחת אותך, כפי שכתבת בתחילת ההודעה, וגם לא שיש לך יומולדת עוד 5 ימים ... ומזכירה לך שתמיד כשאת צריכה תמיכה, גם אם לא היית כאן הרבה זמן, את תמיד יכולה לחזור ולקבל אותה פה. ספרי לנו אח"כ איך היה הטיפול, ודווחי לנו כשאת מרגישה יותר טוב, או קיי?

gitta

New member
פוקסי, קודם כל ברכה מוקדמת ../images/Emo65.gif

ליום הולדתך ה-30, אני מאחלת לך המון אושר ושימחה בחייך! ושנית, השיניים שלך אומרות לך שאת צריכה לעשות בדיקה כדי לדעת אם יש לך מספיק סידן וויטמינים בגוף. חוסר סידן משפיע לא רק על העצמות, השיער, השיניים והציפורניים, אלא על הגוף כולו כמכלול, ועל עמידותו. השיניים הן רק האיתות. מצבנו הנפשי קשור קשר הדוק עם בריאותנו הפיזית, לכן בבקשה תשמרי על עצמך ותעשי את הבדיקה הנדרשת. ואולי בדיקת דם כללית תחשוף חוסרים אחרים, לא רק סידן. טוב לעשות בדיקות תקופתיות, כדי לשמור על מצב הרוח הטוב. מחר יהיה יום חדש, והכל ייראה לך יותר טוב. חיבוק, מגיטה.

לפוקסי

קודם כל זוכרים אותך... בהמשך, קחי אוויר והירגעי...שינייך מבטאות משהו הנובע מהנפש. הגוף מאותת לנו וכך גם אצלך כמובן. אין פה ענין של "מגיע לי" אלא משהו שצריך לטפל ולפתור... וחוץ מזה?! ברכת יום הולדת מוקדמת (ותבוא גם אחת בזמן הנכון...)
מעבירה לך המון אהבה וכוח להתמודד ולעבור גם ימים כאלו. והאמיני לי,הם יעברו... וגם
ענק.

fox28

New member
חזרתי ומייד מעדכנת

היי לכולכןןןןן תודה רבה על התגובות החמות ועל איחולי המזל טוב איזה כיף להיות פה בפורום! ישר הגעתי וכבר נכנסתי.. אני מתמכרת. ולעצם( או יותר נכון שן) העניין: הטיפול עבר בשלום, יחסית ממש לא כאב לי- היתה אי נוחות רבה (קשהה לשמור על פה פתוח במשך שעה עם כל מיני מכשירים בפה) והפה מעט נפוח- אבל את החלק הקשה כבר עברתי. נשאר לי מדדה לכתר , כתר זמני וכתר קבוע. ועוד מבנה לכתר וכתר השן אחרת... החזקתי מעמד. קרה לכם שגם קיללתם את אלוהים? אני לא אדם דתי בכלל ובכל זאת כשקורה לי משהו רע אני מפנה אצבע לכיוון זה שלמעלה. מוזר קצת מיכל

היי פוקסי

שמחה שאת שוב איתנו והפעם רגועה ... רואה? יצאת בחיים... האמת?! גם לי יש פחדים מטיפולי שיניים ולעוד רבים שאני מכירה, ופחד לפעמים מכניס אותנו לחוסר פרופורציה ותגובות שאינן רגילות אצלנו... לא נורא, כאן מותר להתבטא. העיקר שעברת את הטיפול ולהבא אם יוצא לך היכנסי לפני שאת מגיעה למצבים כאלו אולי נוכל להרגיע אותך...או לפחות ננסה... והכי חשוב את כבר יכולה לחייך???

Storm131

New member
fox28

מבינה אותך.יש לך הרגשה שיותר מזה את כבר לא יכולה לשאת ואז כל בעיה מקבלת צורה נוראית ומאיימת.מרגישים שאי אפשר לעבור יותר משברים בחיים. זה נקרא עייפות הנפש.עברתי קטעים כאלה.רק כשמתחילים לטפל בבעיה עצמה במקום לנתח ולחשוב,זה משתפר.תראי שבתוך מהלך הטיפולים בשיניים כבר תרגישי אחרת וסך הכל את מטפלת בעצמך.יהיה בסדר.

למעלה