ולא נחת = ורק נחת
ש ש מ י י ם New member 30/6/02 #23 רומי את פשוט מדהימה!../images/Emo9.gif תודה תודה , כל מילה שווה זהב !!! תבורכי שמיים
ש ש מ י י ם New member 30/6/02 #22 בוקר טוב בנות יקרות שלי../images/Emo140.gif טוב , אכן הדברים נראים כבר אחרת היום, והשמיים כחולים והשמש זורחת ,, שבוע חדש, טיפול חדש ותקווה חדשה והמון אמונה בלב אז תודה על המילים החמות, העידודים והמסרים הרבים שמיים
בוקר טוב בנות יקרות שלי../images/Emo140.gif טוב , אכן הדברים נראים כבר אחרת היום, והשמיים כחולים והשמש זורחת ,, שבוע חדש, טיפול חדש ותקווה חדשה והמון אמונה בלב אז תודה על המילים החמות, העידודים והמסרים הרבים שמיים
ש שמחה על התמיכה New member 30/6/02 #24 בוקר טוב גם לך שמיים יקרה... ושמחה שהבוקר נראה יותר טוב... אמנם קראתי רק היום את הודעתך, אבל לאחר שאני רואה שאת כבר יותר טוב, ואני שמחה בשבילך... אבל שולחת לך עוד (והפעם האייקון השמח מתאים) ולטיפול החדש, עם התקווה החדשה מאחלת לך המון
בוקר טוב גם לך שמיים יקרה... ושמחה שהבוקר נראה יותר טוב... אמנם קראתי רק היום את הודעתך, אבל לאחר שאני רואה שאת כבר יותר טוב, ואני שמחה בשבילך... אבל שולחת לך עוד (והפעם האייקון השמח מתאים) ולטיפול החדש, עם התקווה החדשה מאחלת לך המון
מ מיליקי New member 30/6/02 #25 שמיים חמודה - זה בהחלט לא מגיע לך! זה לא מגיע לאף אחת מאיתנו, אבל מה לעשות שזה קורה אני מאד מקווה שהתעודדת קצת, ואת מרגישה יותר טוב, ומאחלת לך הצלחה בטיפול הקרוב! מילי
שמיים חמודה - זה בהחלט לא מגיע לך! זה לא מגיע לאף אחת מאיתנו, אבל מה לעשות שזה קורה אני מאד מקווה שהתעודדת קצת, ואת מרגישה יותר טוב, ומאחלת לך הצלחה בטיפול הקרוב! מילי