למה זה מגיע לי?

ש מ י י ם

New member
למה זה מגיע לי?

בנות יקרות שלום! אתמול סיימתי לספור 15 יום והמכשפה כמובן לא איחרה להגיע (להזכירכן 2 הזרעות יום אחרי יום). פשוט הייתי בהלם, כל החודש התפללתי לאלוהים, דיברתי אל הבטן שלי, קיוויתי וסימנתי כל יום שעבר. בעלי המקסים לקח אותי לאילת שיעבור הזמן ודאג כל הזמן מרגע ההזרעה שלא אתאמץ ואנוח והנה חלפו להם 15 יום ושוב לא הצליח. למה? למה? למה? כל הלילה בכיתי וגם עכשיו אני לא מצליחה להירגע. יושבת בעבודה מול המחשב ובוהה אין לי חשק ו/או כח לעשות משהו. בעלי גרר אותי בבוקר ממש בכח לעשות בדיקת דם (כי צריך להתחיל שוב טיפול וצריך לוודא בוודאות שזה מחזור) לא מספיק שכל הגוף כואב לי מעצב אני גם צריכה לראות כתוב שחור על גבי לבן??. יש לי תור בצהרים לרופא שלי, לא בא לי ללכת ואין לי שום כח להתחיל לספור שוב 28 יום די עד מתי??

LeeLoo1

New member
שמיים... כל כך עצוב...

אני כל כך מכירה את ההרגשה... הייתי שם... את חייבת להתעודד וללכת לרופא בכוחות מחודשים ולהגיד לעצמך שזה היה המחזור האחרון לפני 9 חודשים מדהימים.... זה קשה מאוד... תאספי כוחות... אנחנו פה בשבילך!!!!!

neta2

New member
אוי יקרה שלי..../images/Emo7.gif

שכתבתי לך מסר לא קראתי את ההודעה פה.. ולא ראיתי שיצא שלילי מגעיל החודש.. ואני מצטערת כל כך. אבל אל דאגה, כולנו כבר הסכמנו שהחודש זה החודש עבור כל השליליות אז אזרי עוד קצת כוח - לא נשאר עוד הרבה..
ואני איתך מחבקת

חושחש

New member
איתך בכאבך

כל כך מבינה אותך הכאב כואב מכשלון לכשלון נראה שהכאב כואב יותר ושאין סוף. תתחזקי הסוף יגיע ויום יבוא ותחבקי תינוק. לכי לרופא בצהרים קבלי טיפול וצאי לדרך את תמצאי את סופה. עם כל הכאב מאחלת לך כל טוב ובהצלחה ותמיד זכרי אנחנו כאן איתך מבינות את הכאב ומחזיקות אצבעות. חושחש

ש מ י י ם

New member
תודה לך יקרות ...../images/Emo140.gif

טוב אז חזרתי מהרופא, וזהו מתחילים מחדש כך אמר עוד מחזור טיפול איכסקקלומין מקווה שתוך יום יומיים אני אתחזק ויצא מהדיכי.

לינלין1

New member
זה לא מגיע לך. ממש לא.

אני מקווה שלמרות שהשמיים נראים שחורים היום, באמת תוך יום יומיים הכל יתבהר, ותתאזרי בכוחות חדשים, כי עוד חודש התחיל- ואיתו תקוות חדשות... מחזיקה לך אצבעות!

פפושקי

New member
אז כפי שאת בטח למודת ניסיון

היום מחר יהיה אולי קשה, אבל אח"כ אין הנחות. תאספי את עצמך ותתכונני לקרב הבא. מאחלת לך שזה יגיע ובמהרה... נשיקות

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שמיים ../images/Emo14.gif

היום הראשון של הוסת הוא היום הראשון של ההריון. זאת עובדה רפואית שאנחנו לא נתווכח איתה. למה זה מגיע לך? מי יודע. זה לא מגיע כנראה לאף אחת, אבל כשזה אצלך ברחם הפרטית שלך זה הכי כואב. לכי לרופא, תעשי לו פרצוף כועס, ותני לו לעודד אותך. ובנתיים עד התור שבי לבכות בלי לזרוק חשבון לאף אחד בעולם. כשבעלך יחזור הביתה תהיה לך כתף רחבה להשעין עליה את הראש ולבכות. רק אל תשכחי שגם לו כואב. יחד תעברו את הטיפול הבא, והפעם הוא יצליח
היום זה בקרשים, מחר כבר יהיה קל יותר, ובעוד כמה ימים תמצאי את עצמך סופרת בחוסר סבלנות את הימים עד בוא הוסת כדי להתחיל הכל מחדש.
נועם

limordc

New member
גם אני באותו סיפור...

אז גם אני לפני שעה קלה קיבלתי אותה... זה לא הפתיע כ"כ כי כבר שלשום התחלתי לראות את הסימנים החומים המעצבנים שאני כבר יודעת טוב מה הם אומרים.. אבל זה כואב. זה כבר חודש שישי שההזרעה נכשלת.. למה? לא יודעת. אמנם ביצית אחת אבל רירית של 11 וזרע 60-110 מיליון עם 60% תנועה.. נראה טוב, לא? אני כבר מיואשת. עוד חודש של זריקות גונל, הפעם אולי נגדיל מינון ל-2. אבל היתה לי בעייה הפעם הזו כי היה לי זקיק 19 ביום ה- 11, ואני טובלת ביום ה- 12 כך שהיינו צריכים לעשות הזרעה אחת לפני הטבילה וכמה שהיה קשה לבעלי היקר.. הפעם רציתי פרמריל אבל האחות שדיברה איתי לא מכירה את הסיפור שלי ואומרת שזה לא כתוב בפרוטוקול.. את הפרמריל צריך לקחת ביום הראשון למחזור. מה לעשות? אני איתך שמיים- באותו מצב ובאותו כאב. שיוויתי העצובה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שיוויתי ../images/Emo25.gif

פעם שישית זה כבר קצת יותר מידי. קבלי חיבוק ענק שירים אותך כי העייפות נשמעת אצלך מכל מילה. מה עניין הפרמריל? בשביל מה לוקחים אותו? למה לא שאלת את הרופא? להבא שיהיה לך מספר הטלפון שלה רופא לשעת חירום כדי שלא תרגישי שמשהו מתפספס בגלל קצר בתקשורת. אני מקוה שכבר התחלת להתאושש. תנוחי בשבת, תהני מהשמש והרוח בחוץ. אל תבכי יותר מידי בהדלקת נרות (אני רק כותבת את זה וכבר מרגישה את החנק בגרון). מחר כבר יהיה קל יותר. נקוה שההזרעה השביעית תגמר בילד בריא. למה ממשיכים בהזרעות? אתם לא חושבים להתקדם למשהו רציני יותר?
שבת שלום
נועם

ronylew

New member
שמיים עצוב../images/Emo24.gif

מקווה שתהיי חזקה ודרוכה להתחיל טיפול חדש מאחלת לך המון הצלחה רוני

מיכל ק-ש

New member
זה לא מגיע לך

ומוכר כל כך שלא בא לך לעשות כלום ואין לך כוח לשום דבר ולאף אחד. אבל יש נקודת אור אחת מאוד גדולה במה שסיפרת. בעלך. אולי קשה לשים לב לזה עכשיו מבעד לדמעות, אבל זה ממש לא מובן מאליו. עם שותף כזה לדרך ועם הרצון העז, לא ירחק היום והתשובה המיוחלת תגיע. מיכל

ש מ י י ם

New member
בנות יקרות תודה רבה על התמיכה ../images/Emo140.gif

ומילות העידוד , אני כבר מרגישה יותר טוב, ובאמת בעלי המקסים לא עוזב אותי לשניה ורק מתקשר ודואג ואוהב. אז אני גאה להיות חלק מהפורום הזה וכל כך שמחה שיש לי אתכם שבת שלום לכולם ומקווה בשביל כולנו ששבוע הבא יהיה אופטימי יותר אוהבת שמיים

פלוניתא

New member
קבלי כנפי טייס.

שמיים יקרה. שמחתי לקרוא שכמו בשמיים עזרת כוחות וחזרת לטיסה. טייס שנוטש מטוס עולה בהזדמנות הראשונה לטיסה כדי שלא יפתח חרדה משתקת. כל הכבוד ובהצלחה.

זוליק

New member
אני איתך ../images/Emo24.gif

זה באמת כואב ולא נעים ואני ממש מבינה אותך. תהיי חזקה ובכוחות משותפים עם בעלך האוהב והתומך (שזה דבר חשוב מאוד!!) תתכונני לטיפול הבא. מקווה שבפעם הבא לא יהיו אכזבות ושנשמע בשורות טובות, אמן.

אופה3

New member
שמיים היקרה, כמו השמים, יום שמש

יום גשם , ככה הם חיינו בפוריות, עד ליום השמש הגדול, עד לזריחה הגדולה, עד ליום שבו תהיי בהיריון. אני יודעת שקשה ולא קל, אבל אין לנו ברירה, חייבים לחתור בסירה למרות שזה קשה וזה לא קל, אבל אין לנו ברירה. תצברי כוחות, אחרי שתפסיקי לבכות, ותמשיכי הלאה,. אוהבת אותך, ומאחלת לך בהצלחה בטיפול הבא, מחזיקה לך אצבעות. שלך האופה

רומי 007

New member
נקודת מבט אחרת: משתדלת

להראות לך עכשיו את חצי הכוס המלאה (זה תרגיל שלמדתי ואני מנסה ליישם אותו עכשיו גם על עצמי). אז מה היה לך החודש? עשית טיפול והתקדמת כלפי ההצלחה. גם אם היא לא הגיעה החודש - בכל זאת הרופאים מתקדמים בלמידה קטנה קדימה לגבי הגוף שלך והתגובות שלו. כל החודש דיברת עם אלוהים - על הרווח שיש לך מזה אין מה להוסיף בכלל. כל החודש דיברת עם הבטן שלך - זה לא מעט, יקירתי, יש בנות שמעולם לא מצאו שפה משותפת עם הבטן שלהן ואילו את פיצחת את הקוד! קבלי טפיחת שכם. בעלך, שאת בעצמך מספרת עליו שהוא מקסים לקח אותך לאילת! - כל הכבוד לכם שלא חיכיתם לכישלון אלא פינקתם את עצמכם תוך כדי ובלי חשבון. על כך בעלך מקבל ממני ומפפושקי תעודה של יקיר הפורום.ובנוסף על כל זאת 15 יום לא התאמצת ולא נחת! בעלך מקבל בנוסף גם תעודת יקיר משרד העבודה והרווחה. כשאת קוראת שורות אלו כבר חזרת מהרופא שלך ופרוטוקול חדש ואופטימי באמתחתך. נכון שהחיים יפים? נשיקות, רומי 007

למעלה