למה זה לא מספיק?

נואפת

New member
למה זה לא מספיק?

אני בת 27, נשואה כבר שנה וחצי לגבר שאיתו אני כבר 10 שנים. אני מאוד אוהבת את בעלי וטוב לנו ביחד. אנחנו שומרים על סקס מגוון ומעניין - תנוחות שונות, אביזרים מוזרים וסרטים. למרות הכל, בא לי סקס צדדי ואסור!!! אני בחורה דיי יפה ומתחילים איתי לא מעט. אני תמיד מקפידה להיות נאמנה ולא לעשות שום דבר שאצטער עליו. אבל בא לי.... במקום בו אני עובדת היום יש משהו שמושך אותי מאוד ונראה לי שזה הדדי. אני מפגינה אדישות ולא מראה כלום ממה שמתרחש לי בבטן (ובעוד מקום), אבל השאלה המעניינת היא "עד מתי?" ואם זה לא יהיה הוא, האם זה יקרה מתישהו ועם משהו אחר? למה לא מספיק לי מה ששלי ואיך מדכאים את החמדנות הזו?

ואם נניח ...כן...היות ואני חסר

ניסיון ב"נישואין" (יש פה רבי בסביבה? שיעשה לי קורס מזורז) שתאונני כל יום ותגווני ותוסיפי כמה שיותר - ויברטור וכו'...עד כדי מצב שה"פרפרים בבטן ובעוד מקום" יהפכו לגולם...יעזור?

תבקשי מבעלך

להצטרף אליכם לחדר המיטות כי הפנטזיה שלך זה שהוא יהיה שם בעוד בעלך מתצפט מהצד.

פוEט

New member
גם בעלך חש את אותו הדבר

אני ממליץ לא להיות פזיזים ולהביא רמזים קטנים לבעל על חילופי זוגות, גם מרתק וגם מוריד את המתח המיני.

וגם מתכון לצרות

ברוב גורף של המקרים חילופי זוגות לא יועילו במאום( ואף יחריפו את הבעייה).הטרנד של סיפוק גלולת הקסם הזאת כמוהו כאקמול האגדי של החובשים בצבא

orsher

New member
לבגוד. חד משמעי. פירוט למטה

לדעתי אין לך ברירה אחרת. ועוד דבר, לדעתי זה יחזק לך את הקשר עם בעלך ויגרום לך להבין שאותו את אוהבת, שהוא האחד. ו, אם תגלי אחרת, אז עדיף מוקדם ממאוחר. לדכא את זה נראה לי לא אנושי ולא נכון. את תאבדי צלם, את תאבדי רובד מעצמך.

למעלה