למה זה כל כך קשה??????

LeeLoo1

New member
למה זה כל כך קשה??????

אתמול היינו אצל זוג חברים והם אמרו לנו שהם בהריון חודש חמישי!!!! אחרי מי שפיר... הם מאלה שמפחדים כנראה מעין הרע או שלא היה לה נעים מאיתנו. הם ניסו אולי 3 חודשים... אני אוהבת אותם מאוד אבל למה זה כל כך קשה, למה יש לי אבן שיושבת על הלב ומכבידה.... למה להם מגיע ולי לא... אני מתפללת שעוד שבוע וחצי יהיו לי תשובות חיוביות... והדקירה בלב תעלם ואני יוכל לשמוח בישבילי סוף סוף....

זוליק

New member
שאלה טובה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ושלא תחשבי לרגע שאת היחידה שמרגישה ככה. זו שאלה שעוברת בראש של כולנו ואין לה תשובה. למה היא כן ואני לא????? דבר אחד אני יכולה להבטיח לך - בסוף כולנו נהיה בהריון. יכול להיות שיעבור עוד זמן ועוד טיפולים, אבל בסוף זה יגיע צריך רק להאמין ולרצות וזה יקרה. אני מאמינה שהגוף והנפש, הם אחד וצריך להיות רגועים ונינוחים, כדי שהגוף יוכל לעבור בשקט את הטיפול. אז תשתדלי לא ללכת לחברות ההריוניות, אם זה עושה לך רע ואני בטוחה שהם יבינו, בשביל זה הם חברות. תעשי רק מה שטוב לך ומה שישמח אותך. נתחיל מזה שאני שולחת לך
ומעכשיו את מסלקת את כל המחשבות השליליות וחושבת רק חיובי. מצטרפת לתפילותייך שזה יהיה הטיפול האחרון חביב וכולנו נוכל לשמוח איתך.

LeeLoo1

New member
תודה מתוקה.. ושכחתי להוסיף...

היא אמרה לי שאני צריכה להרגע וזה יבוא, ועניתי לה לא כל כך יפה, איך היא יכולה להבין באיזה מצב אני???? איך היא מעיזה להגיד לי להרגע, היא אחר לה המחזור שבועיים והיא היתה שאננה.. אמרתי לה שאם יש לי איחור של יום אני מרוגשת....

נועם@בת

New member
נו שויין, איך לא הבנו את זה בעצמנו

כולה צריך להיות רגועים
זאת בטח קונספירציה של מחלקות הIVF בעולם שלא מספרים על זה למטופלות
לא נורא שענית לה לא יפה. לא שהיא תבין אותך, לא שהיא תצא מהשאננות ותחשוב שנכנסים להריון מרוגע בלבד. אבל אולי לרגע היא תקדיש מחשבה שהריון זה לא מובן מאליו. כולנו היינו שם, כשחברות שלנו הפכו יולדות סידרתיות ורק אנחנו נשארנו עם שליליים. אצלי החברות כבר מחתנות את הילדים, ולאחת נולדה נכדה. אבל לי כבר לא מעזים להגיד שאני רק צריכה להרגע
נועם

זוליק

New member
היא באמת לא יכולה להבין מה עובר

עלייך, כי היא לא עברה את זה, אבל אני בטוחה שהכוונה שלה היתה טובה. אני כבר מזמן הבנתי שאם אני רוצה תמיכה זה רק מהפורום. חברות ומשפחה, יכולים לנחם ולנסות לעזור, אבל זה שונה. רק מי שעובר על בשרו את כל הטיפולים והבדיקות והסבל הנפשי, יכול להזדהות ולהבין באמת. אז חמודה בשביל זה אנחנו כאן, כדי לתמוך אחת בשניה.

נו למה באמת... ../images/Emo3.gif

אף אדם שלא עובר טיפולים לא יכול להרגיש מהי ציפיה או מה עובר עלינו. אל תהיי קשה עם עצמך שענית לה לא כל כך יפה כי היא צריכה להבין את מקומה. זה שנהיה רגועות... נינוחות... שמחות... ועוד כל מיני כאלה שטויות, לא יעשו שתהיה לנו ווסת סדירה, בלי בעיות הורמונליות, זרע תקין ועוד... אם באותו רגע הרגשת "הקלה" מסויימת שענית לה מה שענית - מה טוב! אני בעד לעשות כל מה שעושה לנו טוב!!! גם כך אנחנו סובלות דיי והותר. אני מבינה אותך מאוד מאוד. הלוואי שתהיה לך תשובה חיובית חמודה, זה יקל מעט. בהצלחה. סאני.

פונצית

New member
לילו היקרה!!../images/Emo24.gif

אני מסכימה עם הבנות. אני לא בטוחה שאם חברתך היתה יודעת יותר פרטים על הבעיות שלכם היא היתה מתנהגת בצורה יותר מתחשבת. יש לי חברה שהיא מבחינתי אחות לכל דבר, מילדות אנחנו חברות טובות בלב ובנפש. היא בחודש רביעי וכמובן שהיא יודעת על בעיתנו. באחת הפעמים האחרונות שנפגשנו היא סיפרה שגיסתה בת ה-30 לקחה גלולות מגיל 16 והיא מנסה להכנס להריון כבר חצי שנה אבל לא כ"כ הולך לה. ואז היא החלה להרצות לי מונולג שלם על כך שגלולות זה אסון, שזה אחד הדברים הכי מסוכנים למערכת הרביה של האשה וש"ילדים עושים ישר אחרי החתונה ועד גיל 30, אח"כ מתפנים לקריירה".אני לקחתי גלולות וחיכיתי כמעט שנה עד שניסיתי להרות, וכמובן שהיא יודעת את זה. נו, את רואה גם אם יודעים על הבעיה זה לא אומר שיודעים איך להתחשב.... כמו שכבר אמרו, רק מי שעובר את זה יודע אלו יסורים אנחנו עוברות. עצתי לך היא פשוט להתעלם מהערות כאלו ולהעביר נושא עם חיוך, למרות שהלב נצבט. אצלי בכל אופן זה עבד.
פונצית.

LeeLoo1

New member
תודה לכן על העדוד אבל זה קשה

זוהי הפעם הראשונה מאז התחלתי את הטיפולים שאני מגלה שמישהיא בהריון, יכול להיות שבגלל זה זה כל כך כואב... יכול להיות שבפעם השניה והשלישית זה ירגע קצת... בעלי חלם חלום שאני בהריון והוא מנשק לי את הבטן ולא עוזב אותי עד שאני אומרת לו מספיק לנשק והוא אמר לי שהוא ממש נעלב בחלום... אולי החלום הזה מסמל משהו... אולי על הריון קרוב.... אבל מה שבטוח שאני לא יגיד לו אף פעם להפסיק לנשק... עוד 10 ימים...

masa

New member
למה? = ככה(לצערינו)

לא יעזרו לך השאלות והחיטוטים העצמיים ב"למה להם זה הולך כ"כ מהר ואני מתייסרת עם זריקות, צילומי רחם, בדיקות דם". ככה. את לא רוצה להתחלף עם אותן נשים שהצליחו תוך יומיים להיכנס להריון, את כרגע לא מסוגלת לראות שום דבר חוץ מהרצון הזה לילד, וזה מובן וברור, אבל אל תשכחי שישנן צרות אחרות שלאותן נשים יש ואת פטורה מהן. צריך סבלנות ואמונה וכוח רצון ובסוף (בזמן זה צריך להיות, כנראה) זה יהיה.

למעלה