למה זה הגיע לי?

מישהו 281

New member
למה זה הגיע לי?

לפעמים אני שואל את עצמי למה זה הגיע לי,למה הייתי צריך לעבור את זה, למה כל יום אפילו שעברה לה כבר חצי שנה אני חושב עליה.
ולמה בלילות אני אפילו חולם עליה ולמההה אני מתגעגע אליה וחושב האם היא גם חושבת עלי?
וכל זה עוד אחרי שהיא זרקה אותי וגיליתי שהיא בגדה בי בצורה כל כך מזלזלת ויומיים לאחר הפרידה כבר עברה לגור איתו?
והיינו עוד מאורסים! סגרנו כבר אולם וצלם.
חייתי בשקר ואני גם מרגיש כמו טמבל, כולם ממשיכים בשלהם ואני מחייך ונותן הרגשה שהכל טוב, אבל הכל לא טוב.
למה אני לא מצליח למצוא מישהי שתתן לי הרגשה שיש עוד ?
עד מתי ? וכן אני רק מאחל לה רעעע .

מישהו 281

New member
ומי יודע

ומי יודע, אולי דווקא פה אצליח להכיר מישהו טובה, זה הדבר היחיד שחשוב לי.

היי

אוי.. כמה עצוב לי לקרוא דברים כאלה.

בגדול, כנראה זה לטובה למרות הכאב, כי כנראה שלך מגיעה מישהי טובה יותר
מישהי שתאהב אותך, מישהי כנה .
הלוואי והיתה לי איזו נוסחת קסם בשבילך, לצערי אין כ״כ.
עוברים תהליך ארוך של ריפוי עצמי.
ריפוי ללב, לנפש.
וזה לוקח זמן.... אנשים שבוגדים הם בעיני שפל המדרגה האנושית, ואין לכך סליחה.
המזל שלך הוא שלא התחתנתם.. צעד כזה ראוי לעשות עם אנשים יוצר איכותיים.
אתה עדיין לא התגברת, זה טבעי והגיוני..
אבל הזמן , החברים, וקצת סביבה תומכת תמיד מועילים.

אני שולחת חיבוק וירטואלי, יחד עם ברכת ברוך הבא.
פה בטוח תמצא נפש או שתיים שישמחו לתת אוזן קשבת, ואפילו להעלות חיוך על הפנים.

אתה בסדר

אתה אוהב אותה, אולי התנהגה לא יפה ובכל-זאת היא אישה עם אופי נהדר. חשוב להיות בקשר עם אנשים שאנחנו אוהבים, את הבעיות פותרים ביחד.

מישהו 281

New member
אופי נהדר?

או שלא קראת בכלל את מה שרשמתי, או שאתה מתחבר לצד האפל של היצר הרע.
מדובר בבחורה שבגדה בי, כשהיא מאורסת.
יום לאחר הפרידה הלכה עם החבר החדש שלה אל בת דודה שלי, הם היו חברות טובות אבל כנראה שהיא לא הבינה שיש גבול לכל תעלול, בת דודה שלי העיפה אותה מהבית לאחר כמה דקות.
יומיים לאחר הפרידה היא עברה לגור איתו כבר ומפה היתנתקתי סופית.

אז.. אופי נהדר אין לה, בחורה טובה היא לא.
ואם אני אוהב אותה? לא.. אני פשוט מתגעגע.. ולא מבין למה
כנראה עד שתגיע הבחורה שתשלים את החלל הריק

תשובה

בסדר, אתה לא אוהב אותה. לו אהבת אותה, זה היה מעיד שאתה מרגיש שלמרות מגרעותיה יש בה הרבה מעלות חשובות בשבילך. האם אתה מחבב אותה? טבעי להתגעגע לאדם שהיה אתנו בקשר, ואולי מצאת בך כמה דברים יפים שיש לך עניין להחזירם אליך עכשיו.

מישהו 281

New member
איך אפשר לאהוב

תגיד לי אתה, מר פילוסוף רוחני, איך אפשר לאהוב אחת שבגדה בך ?
זה בלתי אפשרי וזה מבחינתי קו אדום.
אתה לא יודע איך היה הקשר שלנו, לפני הסיפור היא הייתה כל עולמי ונתתי לה הכל, יש לה הרבה חסרונות שקיבלתי אותה כמו שהיא, ויש הבדל בין חסרונות לבין בגידה.

תשובה

אוהבים אדם בזכות אישיותו, ובגידה יכולה להעיד על בעיה נפשית ולא בהכרח על חוסר מוסריות. לא מוכרחים לאהוב כבני-זוג, אפשר להישאר ידידים. אם הייתה כל עולמך, סימן שבעבר אהבת אותה. זה מעיד שמצאת בה תכונות שיפות להרגשתך. במצב כזה, טבעי להתגעגע לאדם כי היה אתנו בקשר קרוב וממושך שהשפיע עלינו ועליו.

חחחח תשמע איש, אתה מסטול ברמות

הבנאדם שבור רצח לאחר שהבחורה שכל כך אהב, והיה אמור להתחתן איתה,
בגדה בו בצורה הכי מכוערת, ואתה מתחיל לכתוב לו שירה?

ולך סטיל

נראה לי שאתה איזה טיפוס עם חשיבה מפוקפקת וקלת דעת. כתיבה בשפה יפה אינה כתיבת שירה, טוב לדבר בשפה יפה ואפשר לבטא בה תכנים מצוינים. ניסיתי לעזור לו ולהקל עליו ככל יכולתי, כל כוונותיי טובות.

עצוב לשמוע...אני בטוחה שכבר אמרו לך כל מה שניתן, אומנם לא הייתי במצבך, אך חוויתי פרידות כואבות... ובכל זאת תמיד טוב לשמוע מילה טובה...
אני יודעת שקשה, אבל אתה מוכרח להמשיך לחיות, ליצור חוויות חיוביות עם עצמך קודם כל, עם משפחה ועם חברים... צריך המון סבלנות והשלמה עצמית לפני שאפשר להכניס מישהו חדש לחיים.. זה נשמע נדוש, אבל תחיה את הרגע, תבלה תכיר אנשים וכשנופלים עלייך ימים כאלה ... זה חלק מהעניין, ותזכור שגם מחר תזרח השמש.....
בהצלחה לכולנו.....

אני במקומך הייתי שמח שלא התחתנתם והייתי לומד מהמקרה.
אצלי זה היה פשוט מרוב שאהבתי היא לא אהבה.
אני ממליץ לעולם אל תאחל רע לאחר, אני יודע שכל מי שפגעה בי תמיד הקב"ה העניש אותה, היום קיבלתי טלפון שהודיע לי כי מעסיקה לשעבר שניצלה אותי קשות שבעבודה (יחס לא ראוי ותנאי העבודה שהובטחו לא קויימו) נפטרה מסרטן.
היתה לי אקסית שהתעללה בי נפשית ופיזית ואח"כ שמעתי מה עבר עליה - 3 ימים בכיתי והתפללתי שהקב"ה יפסיק להעניש אותה.
לא לנו לחשוב רע או לרצות ברע לאחרים או בנקמות, אני מחפש את החיובי והטוב בכל דבר.

למעלה