למה "התקיעות" הזאת?

רוצהקשר

New member
למה "התקיעות" הזאת?

אומרים ש"אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו". אני לא מרגיש את זה. אני יכול להגיד בפה מלא בלי היסוס שאני עוזר לעצמי ב ג ד ו ל, ואני לא מרגיש את זה שמלמעלה עוזרים לי כפי שאדם מצפה שיעזרו לו מלמעלה. אני מרגיש שמה שאני לא עושה נתקל במחסומים על גבי מחסומים, וקשיים על גבי קשיים, ומה שאני עושה כדי לצאת מזה אל איזה דרך "חלקה" יותר ופחות חסומה, אני נתקל עוד ועוד במחסומים רבים. כאלה "שעושים לך דוקא" כזה. לפעמים ולא אחת, אני מגיע אל סף השבר, אבל עולה משם ולא נותן לעצמי להישבר. הרבה מחשבותץ עוברות בי על זה. על מה ולמה כל זה? איך יוצאים ממצב זה שנראה כמו איזה בור שאני מנסה להיחלץ ממנו, מטפס ומטפס ושוב נופל, מטפס ומטפס ושוב נופל וההרגשה היא שלא עוזרים לך מלמעלה, לא נותנים לך יד, ולפעמים אפילו מערימים לך מחסומים. זו בכל אופן ההרגשה שלי (ואני לא בהכרח אומר שזה ככה באמת) האם אפשר לדעת למה כל זה? מה אפשר לעשות כדי להיחלץ ממצב זה של תקיעות? ולא שאני מיואש, אבל מגיע לא אחת אל סף ייאוש שממנו אני מתרומצם ומנסה שוב לצאת מהבור. כמה כבר? ובבקשה לא לטעון שאני פסימי או משהו דומה, כי זה לא!!! אני לא פסימי וגם לא בסביבה הזו, אלא מתאר מצב אובייקטיבי של תקיעות, ושל פעילות מאוד אקטיבית לשנות את זה והרבה רצון ואמוניה. אבל אובייקטיבית זה כמו שתיארתי. תודה

רותי 11

New member
רוצהקשר ../images/Emo140.gif

אני אתחיל איתך בשאלה (כמו כל הישראלים) חשבת אולי שאותם "מחסומים" אלה בעצם מסרים ששולחים לך שאתה לא במקום הנכון לך שאולי יש לך דברים לפתור עם עצמך כדי להתקדם? הדבר הטוב שאתה יכול לעזור לך לעצמך בו זה להתחבר לאינטואיציה שלך להיות ממוקד ללכת עם התחושות של הלב לראות לאן הן מובילות ואם יש חסימה פשוט לנסות להבין ממנה מה בעצם הבעיה, לדוגמא: אתה רוצה ללכת ללמוד משהו או אפילו ללכת סתם להרצאה, ובעקרון אתה לא אמור להיות שם, הנשמה שלך תנסה בכל מיני דרכים לגרום לך לא להגיע היא תעכב אותך בדרך היא תנסה לחסום את הדרך שלך בכל מיני צורות או עיכובים, ומה בדרך כלל אנחנו עושים כשאנחנו לא ממש קשובים אנחנו מנסים את כל הדרכים כדי להגיע ולא מתעכבים לבדוק מה בעצם מנסים להראות לנו, לנשמה שלנו יש כל מיני דרכים לאותת לנו איפה אנחנו נמצאים ומה נכון לנו בגדול איפה שטוב לנו שם נכון לנו, למרות שזה גם קצת מוגבל. רוצה קשר משום מה אני חשה אותך אנרגטית, (בכל אופן אני חושבת ככה) ואני חשה את אזור הגב שלך - גב עליון, מעין כובד שיש שם, כובד שמקשה עלי אפילו קצת לנשום ואם אני מתרגמת את זה לנפשי, זה מרגיש לי שאתה באמת לוקח את החיים כמטען כבד, אתה צריך להתחבר יותר לקלילות שבחיים, ואם ציינת את האמונה בבורא היא צריכה להיות טוטאלית, אמונה מלאה ושלמה בבורא שהכל קורה לטובה וכל מה שנכון לך יקרה. יש לך משהו בצד שמאל של גב עליון? אני חשה משם ממש דקירות חזקות. אני מקבלת שאתה חייב לשנות ערכי אמונה ותפיסות, אתה חי בצורה קורבנית משהו תשנה את זה - זה לא עושה לך טוב - זה מה שאני מקבלת לגבייך.

למעלה