למה התחלתם?

Boglob

New member
למה התחלתם?

אני אוהב לדעת יותר לגבי משתמשי הפורום אז הנה שאלה נחמדה.
מתי גיליתם לראשונה על חלומות צלולים, למה התחלתם עם כול התהליך. אם אתם רוצים אני אשמח שתספרו על התנסות שהיתה לכם לפני זה עם החלומות.
אני ראיתי את המושג הזה בפעם הראשונה באתר פורומים אחר, מישהו סיפר על תראומה שהייתה לו בילדות ועל זה שזה לא עוזב אותו ורודף אחריו מאז, באחת התגובות מישהו אמר לו שהוא צריך לפגוש את הדמות שעשתה לו את התראומה בחלום צלול ולדבר איתה על זה (כמה שירדו אליו שמה), אז כשלא היה לי מושג לגבי זה לא לקחתי את זה ברצינות. יום אחד כשהיה לי משעמם נזכרתי בזה ורשמתי בגוגל, כול כך התלהבתי שסיפרתי להורים שלי וחפרתי להם על זה, הם דאגו שאני שוב פעם בורח לעולם הדימיוני (בעבר היה לי בעיה בקשרים חברתיים מה שגרם לי לדמיין דברים שעוד יותר הרחיקו אותי, הגעתי לרמה נמוכה של חוסר ידיע מה אמיתי ומה לא) וביקשה ממני להפסיק, כמובן שהמשכתי בסתר. לא יכלתי לפספס הזדמנות כזאת, הזדמנות להיכנס לעולם שבו הכול אפשרי, וככול שגיל ההתבגרות גבר ככה השאלות שאני לא יכול לענות אליהן נעספו, הייתי חייב לענות אליהן והבנתי שזו הדרך היחידה שלי לעשות זאת.
למשך תקופה בילדותי הייתי זוכר חלומות יום יום ברמה ממש טובה, אחרי סיוט בלילה אחד התפללתי לה' שאני לא רוצה לחלום יותר ואז החלומות שלי פשוט נעלמו למשך שנים (גיל 4-10 בערך), נראה לי שזה משהו של התת מודע, בגלל שהאמנתי שה' יעזור לי אז החלומות נעלמו ואז כשהפסקתי להעמין הם חזרו כי הבנתי ששום דבר לא באמת עוזר לי בלהעלים את החלומות שלי.
תהנו.

Boglob

New member
אה ו...

תתחילו להגיב יותר בפורום, מבאס להיות פה לבד.

וולפהרט

New member
ממ שאלה טובה!

מאז ומעולם כתבתי חלומות, זה תמיד היה בעל חשיבות בשבילי.
במושג "חלומות צלולים" נתקלתי מתישהו באינטרנט. הכרתי ידיד שכינה את עצמו "החלום הצלול" ושאלתי מה זה וכו. ומשם לחקירה באינטרנט, ולניסיון עצמי, תוך כדי גילוי הפורום, אי שם ב: 2005 (לפי תאריך תחילת יומן החלומות הרשמי שלי: 23.10.2005 )
בתור חובבת חלומות מושבעת, הרעיון להיות צלולה בהם קסם לי, לזכור אותם יותר טוב, לחקור אותם ולהנות בהם.
&nbsp

Boglob

New member
ככה זה

אי אפשר לא להיתקל בחלומות צלולים בלי לרצות לנסות בעצמך, אלו שלא מנסים הם אלו שלא פתוחים לדברים שונים ממה שהם חושבים, ולא להאמין במשהו רק אל סמך שהוא לא נראה מציאותי זה פיספוס.

אל על2

New member
אוקיי

(קודם כל סליחה על האיחור)
אני התחלתי בחלומות צלולים כשהייתי ילד קטן (אני מתכוונן לגילאי 5-7)
לא ידעתי מהם...פשוט ידעתי שאני חולם..
לפעמים גם הייתי עוצם עיניים בתוך החלום ואז מתעורר מהחלום הצלול
אני לא זוכר ממש איך גיליתי את העניין הזה של החלומות צלולים..אני מניח שגיליתי את זה באינטרנט
ומאז למדתי כמובן הרבה דברים על חלומות צלולים
והשתתפתי בפורום :)

למעלה