למה הרגו את פרד?

למה הרגו את פרד?

היא היתה דמות ממש חמודה כזאת. נוירוטית ברמות של חוסר הגיון, אבל עדיין.. ומה הסיפור עם הדמות שהשתלטה על הגופה?

QuiteSimply

New member
כי ג'וס אוהב לראות אותנו סובלים.

אני לא אומר שום דבר על הדמות שהשתלטה על הגופה כי אני לא ממש יודע מה ייחשב כספויילר בשבילך.

אני עדיין מנסה להחליט

איזה מה-ALTER EGOS שלה היא יותר כוסית. כל אחת בדרכה שלה. ג'וס זה היוצר של הסדרה, נכון?

kittycatbone

New member
אחד הרגעים הטובים,

היה כשפרד אמרה you know what they say about payback? well I'm the bitch.
(ולא התבלבלתי עם קורדיליה נכון?! כי אני משוכנעת שגם לפרד היה משפט כזהההההההההההההה!)

kittycatbone

New member
יאיי D:

זכרתי שזה מהסצנה הזאת שהיא אומרת את המשפט, פשוט לא הייתי בטוחה אם בלבלתי עם משהו דומה, שקורדיליה אומרת בפרק room with a view..

אל תשתמש במילה כוסית!../images/Emo54.gif

אתה לא יודע שהמילה "כוסית" היא מילה משפילה שמחפיצה נשים ועושה להן רדוקציה לאיבר-המין???

הממ...

לשניה חשבתי שאת רצינית, אבל אז שמתי לב שיש משהו טיפה מלודמרטי מדי בדרך בה כתבת את זה... את מצטטת מישהו?

nick at noon

New member
תקרא את השירשור המפלצתי שיש למטה

ואז תבין למה יש לך מזל שמי שענתה לך זו ALF ואת, Annabel, גרמת לי לכאב בצדדים עכשיו, כמה שצחקתי.

QuiteSimply

New member
כן. ג'וס ווידון הוא היוצר של אנג'ל.

ואישית, אני מעדיף את פרד.

nick at noon

New member
אני הכי אוהב את איימי אקר

השחקנית שמשחקת אותה. אני מת על פרד, אבל אני אוהב את איליריה אפילו יותר. והכי מדהים זה כשאיליריה מחקה את פרד.

../images/Emo58.gif

מסכימה בקשר לאילירייה. הכי הכי אהבתי כשהיא ו-ווס לבד אחרי שההורים הלכו והיא מדברת איתו קצת בתור אילירייה וקצת בתור פרד. איימי עשתה עבודה מרהיבה בפרק הזה.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט הפגנה טובה של כישורי המשחק שלה לדעתי!
בכלל העובדה שהדמות שלה כל כך מתפתחת, ולא בכל כך הרבה עונות....

relvap

New member
אנג'ל 5X22../images/Emo58.gif

הקטע הכי מרגש היה בסיום. כווס מבקש ממנה לשקר בשבילו. מבחינת פרד-איליריה-פרד. ולא אמור להיות הקטע של "בלי ספוילרים בכותרת"?

למעלה