למה הרבה

nirtheking

New member
למה הרבה

אנשים שעובדים בסביבת dot net עובדים עם vs.net שמעתי שזו תוכנה כבדה משהו (כמעט כמו מערכת ההפעלה) וכשאני עבדתי עם ASP (ואני עדיין עובד) אז מי שהיה עובד עם תוכנה היה נקרא עצלן והיה מקובל מאוד לעבוד עם ה-notepad משהו ששמתי לב שהרבה מפתחי dotnet לא עושים ועובדים רק עם ה-vs.net אתם יכולים בבקה להסביר לי מהם השיקולים לבחירה ?

eofek

New member
Visual Studio 2003

"כבד כמו מערכת הפעלה"
נראה לי הגזמנו קצת ... אני מודה שיחסית ל NOTEPAD הסביבה הזו כבדה, אבל יש לה ביצועים לא רעים אם יש לך מספיק זכרון ... אני חייב לציין שזו סביבת העבודה הטובה ביותר שעבדתי איתה עד כה, גם אם יש לה קצת באגים מעצבנים ... העורך שלה מעולה, ומכיל המון פונקציות שימושיות שמאפשרות כתיבה מהירה ויעלה יותר של קוד ( אפילו מעבר ל Intelisense)

omerbt

New member
תנסה את EDIT.COM

edit.com (התוכנה לא אתר אינטרנט) זוהי סביבת עבודה יותר טובה, יותר פשוטה והרבה יותר קטנה מה-noteped, וממש לא לוקחת משאבים מהמחשב. edit.com היתה נפוצה מאוד בין מהנדסי התוכנה של שנות ה80, לפי עידן האינטרנט, וכאשר ביל גייסט עוד נסע בסובארו. אופן ההפעלה: start->run edit

omerbt

New member
תוספת

רק האופציה הגאונית של ההשלמת הכתיבה האוטומטית (Intellisense) היתה שווה את המעבר מ-EDIT ל-VS.NET גם הפלוסים הקטנים מצד שמאל, לא רע בכלל...

למעלה