למה הפורום מת?!?!?!?!

למה הפורום מת?!?!?!?!

מחזירה את הפורום לחיים ועכשיו אני אספר לכם על חיי!!!
היום בגרות באנגלית... החלק של הליסנינג נכון... האנסין לא ידוע, לא העזתי לבדוק
אני רוצה ללכת לתמוך באנשים היקרים היושבים בירשולים ושובתים רעב
נראה לי מחר מחזירים לי את המתכונת בתנ"ך... אני מ-פ-ח-ד-ת
יש לי הרבה דברים מחרררר יש לי לימודים, חזרות, עוד חזרות, הופעה וסלסה... איך אני אספיק?!?!?!?!
אררר הפלאפון שלי עשה בעיות והחליפו לו את הלוח הפנימי... מה שאומר שאין לי יותר את הטפטים ה-
ים שהיו לי ואין את הרינגטון של "תגידי לו" וזה מעצבן- התרגלתי כבר לקום בבוקר עם הצלצול הזה
עד כאןןןן
יו!!!

יפה לך

באמת הגיע הזמן להעיר את הפורום הזה...גם לי הייתה היום בגרות באנגלי, בתקווה שהיא האחרונה... הלוואי והייתי חוזרת לטופס E הוא הכי כיפי בעולם... חחחח...שבוע הבא ביום שני אני חותמת את עולמי במתמטיקה, נגמר הסיוט המתמשך הזה. תודה לאל.וזהו אני בעיקרון כבר סיימתי ללמוד אז אני מבלה הרבה בבית... בלא לעשות כלום... חחח...איזה חזרות יש לך? למה?ואל תדאגי מתנ"ך זה לא הרג עוד אף אחד... בהצלחה...ומה עם שאר הפורום? אתם חיים?אוהבת המוןנוף

אללה!!

מסתבר שהשנה האי היה יותר קשה מאף...!!! מה נעשה?? אפשר להשתגע!!! בהצלחה במתמטיקה!!!!! אינשאללה חופש כבריייש

ranch22

New member
פורום בשלבי החייאה!!

גם אני עשיתי באנגלית מן הסתם חח ואני מצאתי שיש לי שני אחים תאומים חח ו...אני לומדת המון המון מתמטיקה. ולצערי אני לא הולכת ליום ירושלים... ועדיד את יכולה לבוא איתי לירושלים חח ואני רוצה לשפר בתנ"ך!!!יש לי את הציון הכי גבוה בכיתה תכלס' אבל אני רוצה יותר טוב!!!!!!!!!!:( ואני כ"כ כ"כ צרודה!!!!!!!!!ונחתכתי בשפה!!!! וזהו...בערך...אלה חיי החסרי חיים,מעניין נכון?ומן הסתם יש עוד דברים זה לא שאני כזו אומללה,כן?חחחח

למעלה