למה הפורום מת?

kit k@t

New member
למה הפורום מת?

אוקי, אז אניאספר על החוויות שלי בסן דייגו עד עכשיו. ואתם תתלהבו איתי.
אני עם אמא! שזה תמיד מגניב מגניב, וכיף. כי אמא שלי היא מטורפת כמוני (אני למדתי ממנה הכל) וביחד תמיד מצחיק וכיף לנו.
אכלנו סטייקים באיזו מסעדה, ולמרות שבעלה של אמא טוען ש"זה לא היה מספיק טוב בשביל המחיר" אני טוענת שהוא קמצן, וסתם אוהב להרוס מצברוח.
קנו לי כמות מאסיבית של בגדים בשביל העבודה המעצבנת שלי... הם מחייבים אותי ללבוש בגדים של גאפ, וזה מעצבן כי הם יקרים, ולי אין כסף אליהם. אז בכל מקרה, קנו לי מכנס קורדרוי חום, 3 גולפים, סוודר עבה וסריג עם צוורון וי. קנו לי עוד כמה דברים, לא לעבודה... ואתם צעירים מידי לדעת מה הם :p
פגשתי חלק מהחברים שלי, מה ששימח אותי... אנשים טובים יש פה, חבל שכל מי שאני מכירה בפילי הם שנובים.
קניתי שלושה ספרים! שניים של הינליין, ואחד של סטיב ברסט. אני מכורה לגמרי... אני עדיין תוהה איפה יהיה לי מקום לדחוס את כל הדברים האלו...
אני חוזרת הביתה ב2 לנובמבר. בדיוק ביום של הבחירות. עכשיו תורכם להתלהב איתי! :)) סתם נו, ספרו מה קורה לכם בחיים. משעמם לי. קאט

Trinity 8 P

New member
הבחירות הולכות להיות כזה שואה!

אמריקאים זה עם מטומטם ואגואיסטי. אבל מילא הם היו אגואיסטים וידעו מה לבחור כדי לקדם את האינטרסים שלהם, אבל לא (!) הם גם מטומטמים!

M i k a M o o

New member
מאגניף../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

רגע, אז איפה את בד"כ גרה?

MissUnKnown

New member
עוד שבוע מתחילות לי הבחינות

של סוף השנה :/ אחרי זה לא יהיה יותר ביצפר :)

b i n g l e

New member
חח חשבתי שאת אוהבת רק

איזה בנדוד שלך או משו כזה, וגם טוב נראה לי שלא כל הקוראים של הבלוג שלך כל כך מבוגרים :p איתי לא קורה הרבה, אחד עושה בעיות ומסיט חבר שלי נגדי, ועכשיו מסתבר שכולם תומכים בי ושמח לי.

למעלה