למה הפורום מת?

זה לא רק הפורום הזה

רוב הפורומים עוברים תהליך דומה כאשר העניין עבר קודם לפייסבוק ואחר כך זלג לו לכיוון הוואטסאפ. אנשים מעדיפים לצ'וטט עם חברים שהם מכירים.

הקהל מתפצל בין פורומים, פייסבוקים, וואצאפים ו

עוד

בעבר הפורומים היו כלי חדש ומלהיב וכככככככככככככככווווווווולם כתבו בהם.

אם הזינוק של פייסבוק עם העיצוב היפה והאפשרויות הרבות, הפורומים ירדו. וואצאפ הוסיף אפשרויות לצ'וטט בין החבר'ה מבלי שאמא וסבתא יראו ועוד יעשו "לייק". בסופו של דבר תפקיד הפורום נשאר לתת פתחון פה אנונימי ועזרה מבלי להיחשף.

לי יש ניק אנונימי בפייסבוק

ושצוקרברג יתפוצץ, אין לי מושג למה אנשים מוכנים לחשוף את עצמם לכל צרוע וזב בשמם האמיתי ובתמונתם.

Sonic hedgehog

New member
כי עבורי פייסבוק הוא כלי לתקשר עם משפחה

וחברים מהעולם האמיתי, אנשים שאני מכירה ורוצה שידעו מה שקורה בחיי. לא אמצעי לנהל דיונים עם אנשים וירטואלים.

מתלבט13

New member
זה תהליך ארוך

המקום היה פעיל ביותר ב2003 עד 2009 בערך

הטישים פסקו להיות דבר קבוע ב2007 או משהו כזה. (עם ניסיון להחיות אותם זמנית פה ושם)

היה גם תהליך בו המקום הפך לפחות ידידותי ל"אנוסים". יותר מקום ליוצאים. וליוצאים הפורום פחות חשוב, כי הם פחות בודדים ויש יותר תחליפים.

היו גם מריבות ספציפיות בתחילת 2010 ובזמנים אחרים שגרמו לפליטה של לא מעט. או לפחות להחלשת הקשר לפורום.

בשנים האחרונות לא ממש עקבתי, כך שקשה לי לומר מה בדיוק קרה. אבל התחושה היא שמ2010 היתה גסיסה הדרגתית......

אין לי מושג האם יש פורומים דומים היום. אני יכול לומר שגם לי היום הפורום הוא מקום שאני רואה לעתיים נדירות

למעלה