למה המשקל לא זז???

לימורA

New member
למה המשקל לא זז???

שלום לכולם, שמי לימור ואני עברתי את הניתוח של הטבעת אצל אבינוח לפני שלושה חודשים. עד היום ירדתי 7.5 ק"ג בסך הכל,זה מאוד מייאש.... אני יודעת שהכל תלוי רק בי,אני צריכה לאכול נכון,לעשות פעילות וכו... אני מרגישה שאומנם את הניתוח עברתי אבל שינוי אמיתי בראש עדיין לא עשיתי. מאוד הזדהיתי עם מה שאביגייל 151 וגם יערה היחיד כותבות, אני מרגישה ששלושתינו נמצאות באותו שלב. אשמח לשוחח איתכן באופן אישי. מה שהכי מבאס זה שאני כביכול מאכזבת את הסובבים אותי ובעיקר את עצמי,כי כולם כבר מצפים לירידה גדולה ולשינוי דרסטי וכלום לא קורה!!! אני מאחלת לכולכם שתמשיכו להיות חזקים ושנמשיך לעודד אחד את השני,ובסופו של דבר אני מאמינה שכולנו נגיע אל היעד ואל המטרה כל אחד בדרכו שלו..... שבת שלום.

אל דאגה.

הוא יזוז המשקל, ובכיוון הנכון. הירידה הגדולה תבוא כשהסגירה תהיה אופטימלית. תהליך הירידה עם הטבעת הוא בשלבים. בהתחלה ירידה איטית, ואז ירידה גדולה, ואז עצירה ושוב ירידה, ושוב עצירה. סבלנות היא חלק מהתהליך. במתמטיקה של החיים, אם אוכלים פחות - יורדים בסופו של דבר. הגוף נלחם, אבל בסוף הטבעת מנצחת. למדתי לקבל את העצירות בירידה. האחרונה נמשכה כ-8 חודשים, ואז בבום חמישה קילו נפלו. עכשיו שוב עצירה, אני מחכה בסבלנות לירידה הבאה של השלושה קילו האחרונים שנותרו עלי, ואני לא ממהרת לשום מקום. 48 שנים לקח להעלות את כל המשקל הזה (במקרה שלי), אז מה זה עוד שנה בשבילי???

pomelit

New member
הכי קשה התסכול נוכח ירידה איטית

וקשה מאוד להמשיך להגיד לעצמנו שזה יקח זמן ושכל החיים אנחנו צריכים לשמור. זה מתסכל ומתחילים להרגיש שאולי הכל היה סתם, ושהקרבן לא שווה את זה. מה, בשביל 7 וחצי קילו בשלושה חודשים עושים טבעת? ומצד שני, אולי אפשר לחשוב שגם 7 וחצי קילו זה כבר מידה פחות במכנסיים. שהכיוון של השבעה וחצי האלה הוא למטה, ולא למעלה, וזו כבר מגמה חיובית. שלמרות הקושי הטבעת אמורה ללוות אותך לכל החיים, ואולי ממרחק של עוד שנה השינוי יהיה כבר מהותי יותר, מופנם יותר, מושרש יותר. בינתיים, אנחנו כאן, פחות או יותר באותה סירה

אופירA

New member
מנהל
נכון, לא עושים טבעת בשביל 7.5 קילו ב-3 חודשים

עושים טבעת בשביל 34 קילו ב-16 חודשים. חבל שאנשים עושים חשבון נפש סופני אחרי 3 חודשים מניתוח טבעת. גם מתינוק בן 3 חודשים מצפים לשנן משפטי טריגונומטריה? לירידה ההדרגתית שנעשית בטבעת, בניגוד לירידה המהירה שקורית בשרוול ובמעקף, יש יתרונות רבים, גם למי שמרגיש שיש בה חיסרון בכך שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה מהר. היתרונות הם שלא סובלים מדיכאון בגלל שינוי קיצוני בזמן קצר, פחות סובלים מעור עודף ומחוסרים תזונתיים וחולשה. הגוף שלנו מאוד אוהב איטיות והדרגתיות בשינויים קיצוניים. חבל שאנו לא מפרגנים לו את מה שהוא אוהב.

אופירA

New member
מנהל
את יכולה לקרוא את הסיפור שלי שהכנסתי בעמוד זה

ולראות איך לא צריך להתייאש גם כשיורדים רק 6 ק"ג ב-5 חודשים. אני הייתי סבלנית מאוד. ציפיתי לתופעה זו אצלי, לאחר שלמדתי רבות על ניסיונם של אחרים קודם הניתוח, ולא התאכזבתי. אנשים סביבי באמת לא הבינו מה קורה, וחשבו שהניתוח נכשל. בגלל שמפחדים מהפה שלי, לא העזו להגיד לי את זה, אלא פשוט המשיכו לקבל אותי שמנה וזהו. אחרי שנה הם באו אלי מוקסמים, מוטרפים, מתלהבים עד השמיים, ועל הדרך סיפרו לי מה הם חשבו בחצי השנה הראשונה... אני לא ידעתי שזה מה שהם חושבים וכך לא הייתי מוטרדת כלל מזה ש"איכזבתי אותם". זה שמפחדים מהפה שלך זה בהחלט יתרון... להסביר בסבלנות לכל המצפים לירידה דרסטית, שזה טבעת, לא שרוול. בטבעת הירידה לא דרסטית, אלא הדרגתית ואיטית עד שמגיעה ההגבלה האופטימלית. אח"כ הקצב גובר והולך. אני הסברתי את זה לכל אחד שרצה להבין. היו כאלה שכאשר הם שאלו אותי (אחרי שבועיים) - נו, כמה ירדת? עניתי להם: 70 קילו. כל שבוע 70 קילו. מה, לא רואים? האנשים האלו הפכו לדגים אילמים למשך שנה שלמה מאז. תתמקדי בלא להתאכזב מעצמך. אצל הסובבים זה כבר יבוא אוטומטית. הקשר שלך עם עצמך הוא זה שמקרין החוצה וגורם לך להרגיש שאת מאכזבת את הסובבים.

למעלה