למה המצב לא משתנה?

למה המצב לא משתנה?

מישהו פה יכול להסביר לי למה בציבור החרדי מונעים מנוער כמוני לבחור כל אחד את אהובת ליבו עימה הוא רוצה לבנות את חייו באופן עצמאי,ולא על ידי שדכנים כמו שנהוג כיום.לדוגמא,שיוחלט בוועד הישיבות,שמגיל 20 מותר לבחורים ובחורות להפגש בכוחות עצמם,ללא סיוע חיצוני.לדעתי זו שיטה הרבה יותר בריאה,שתחסוך המון בעיות.מה דעתכם?

רעיון מעולה!!!

ואם כבר, אז יש לי עוד רעיון! מה דעתך לתת לילד קטן לבחור בין כוס אקנומיקה לפטל?? שיחליט לבד! למה כל דבר ההורים צריכים לדחוף תאף?

למה?

להיפך,ככה זוגות יתחתנו רק לאחר התאמה מלאה בניהם,ושכבר תהיה אהבה.דוקא במצב העכשווי שמתחתנים אחרי כמה פגישות ולא מכירים טוב אחד את השני,עלולות לצוץ בהמשך בעיות שיובילו לגירושים.

toxic2004

New member
זו לא שיטה הרבה יותר בריאה. הסיפורים היום

לא הוכיחו לך שזו טעות? :)

השפיץ123

New member
ממש ממש לא כנס תבין

ילד בגיל 20 רוב רובם לא יעמדו בפיתוי אם בחורה יפיפיה מאופרת וכו וכו תעמוד מולם אם זה לא בפיקוח מעליהם אם זה אדם בגיל יותר מבוגר רציני באמת אולי כן וגם לא תמיד זה מאד אינדיוידואלי זה כל אדם לגופו ולכן אי אפשר לעשות כזה דבר

קסמאישי

New member
זה יגרום שיהיה אצל החרדים

נישואין גירושין נישואין גירושין נישואין גירושין נישואין גירושין נישואין גירושין נישואין גירושין נישואין גירושין נישואין גירושין נישואין גירושין נישואין גירושין

למה?

להיפך,ככה זוגות יתחתנו רק לאחר התאמה מלאה בניהם,ושכבר תהיה אהבה.דוקא במצב העכשווי שמתחתנים אחרי כמה פגישות ולא מכירים טוב אחד את השני,עלולות לצוץ בהמשך בעיות שיובילו לגירושים.

אם מחפשים בחורה בשידוך

אז מבררים בודקים וכו . אבל כשהמצב אני מאוהב בה ולכן אני מתחתן אז זה יכול לעלות את אחוזי הגירושים . יש ?

לא מונעים ממך!

יש לך בחירה! אומרים לך, שבצעידתך בדרך הישיבות, זו לא הדרך! אתה רוצה את הדרך שלך? צא מהישיבה ומצא מקום מתאים בשבילך.

למעלה