למה המחשב זכר?

n o g a1

New member
למה המחשב זכר?

כשנוצר הצורך לתרגם את המילה computer לעברית התעוררה בעיה. איזה מין יהיה למכשיר הזה? הורכבו שתי ועדות של מומחים , אחת של גברים ואחת של נשים. כל קבוצה התבקשה להביא נימוקים להמלצותיה קבוצת הנשים המליצה שה-computer יהיה זכר כי : א. כדי לזכות בתשומת ליבו צריך להדליק אותו. ב. הוא יעשה בדרך כלל מה שמבקשים ממנו אבל לא יעשה כלום מעבר לזה וגם לא יחשוב בעצמו לעשות זאת. ג. הוא אמור לעזור לך לפתור את בעיותייך אבל רוב הזמן הוא הבעיה. ד. ברגע שאת מתחייבת לאחד , את מגלה שאם היית מחכה עוד קצת , היית מקבלת מודל טוב יותר. ה. בדרך כלל הוא מתיישן בתוך חמש שנים וצריך להחליף אותו , אבל את חושבת שעם השקעת כל כך הרבה במכונה הארורה הזו , צריך להשלים שאת תקועה עם מודל בעל תפקוד לקוי. הגברים המומחים , לעומת זאת , איך לא שה-computer חייב להיות נקבה משום ש: א. אף אחד , להוציא את בורא עולם, אינו מבין את ההגיון הפנימי שלהן. ב. השפה שבה הן מתקשרות בינהן אינה מובנת לאף אחד אחר מלבדן. ג. אחפילו שגיאתך הקטנה ביותר נשמרת בזיכרון ארוך טווח , לשימוש במועד מאוחר יותר. ד. ההודעות BAD FILE NAME , BAD COMPUTER , נותנות בעירך אותו מידע כמו :"אם אתה לא יודע מדוע אני כועסת אליך , אני בהחלט לא מתכוונת להגיד לך את זה. ה. ברגע שאתה מתחייב לאחת , אתה מוצא את עצמך מבזבז חצי מהמשכורת על אביזרים בשבילה. מכוון שלנשים שמורה תמיד המילה האחרונה , קוראים ל- computer מחשב ולא מחשבת...

מאוד פשוט

יש לו המון פינים :)) {לפחות הוא מחובר למשהו סוריאליסטי בעל חשיבות עליונה:)))....להבדיל}

יערית

New member
חלולים

נקבים נקבים ...חלולים חלולים(מי היה צריך את חזון העצמות היבשות הזה?) חידון התנ"ך לרשותכם:מי אמר למי ומתי?

הא..

זיי הכי קל... אקסייטרית אמרה בבלוג שלה ביוני 2004 לכל האומה הטסטסטרונית שלקחה חלק בהוצאה לאור של הסרט :))) "יציאת מצריים"......:)

magic40

New member
זה קשור ל

מחזיק עפרונות?

magic40

New member
תתעוררת../images/Emo6.gif

אתמול שעה אנחנו יושבים אני והילדים מול האתר הזה ונקרעים מצחוק טראפיה אמיתית מה את אומרת על המחזיק עפרונים?

שתקי... ני מצאתי "תראפיה" מקוונת...

לא...ני לא התעוררתי זו פיקציה ש'לי באה פה לבדוק דופק...את רק נדמה לך שזו אני :)) {{ני חוזרת לסייאסטה... שמה הכל דופק כשורה :))))}}

ב ו ע ו ת

New member
אדם לבוראו שיצרו בחכמה

למיטב ידיעתי זה קשור לתפילה (ברכת הגוף) ולא לתנ"ך. "בָּרוּךְ אַתָּה ה' אֱלהֵינוּ מֶלֶךְ הָעולָם אֲשֶׁר יָצַר אֶת הָאָדָם בְּחָכְמָה וּבָרָא בו נְקָבִים נְקָבִים חֲלוּלִים חֲלוּלִים. גָּלוּי וְיָדוּעַ לִפְנֵי כִסֵּא כְבודֶךָ שֶׁאִם יִפָּתֵחַ אֶחָד מֵהֶם או יִסָּתֵם אֶחָד מֵהֶם אִי אֶפְשַׁר לְהִתְקַיֵּם וְלַעֲמוד לְפָנֶיךָ אֲפִילוּ שָׁעָה אֶחָת..." (ברכות כד)

יערית

New member
אכן:)))

גוגל נתן את אותו משפט שכתבת
אבל לא משם זכרתי אותו,אמשיך לחפש:)

למעלה