למה הם נפגעים?

למה הם נפגעים?

מישהו יכול להסביר לי למה הם נפגעים? מתקשרת שדכנית, רוצה להציע הצעה, אני שואל כמה פרטים, ואומר: לא, זה לא נראה מתאים. אני מחפש משהו אחר ואז היא נפגעת: מה רע בבחורה? מה אתה חושב שאתה? וכו' וכו' הלו? מה ההיסטריה? לא נראה לי מתאים. למה זה עושה את הבחורה פחות טובה או אותי מתנשא וכו'???

אל

תשכח, היא שם למטרה אחת: הכסף שלך. כך שלא אכפת לה באמת שזה יתאים אלא היא תשגע אותך עד השגת מטרתה.

זה כי

כניראה אתה מציג את הדברים בצורה מגוחכת כמו שאתה מציג לנו פה.. הכל זה השואו ...

תראי כמה את קשקשנית

כי הנה רק רצית לפגוע, בלי שום קשר לעניין כאילו שאת בכלל לא מגוחכת - לישון עם זאבים... אם אני כזה מגוחך - למה תמיד מציעים לי הצעות? למה כל כך רוצים שאפגש עם הבחורה, אם אני כזה מגוחך? וכשאני מסרב - שולחים לי שליחים שכן אסכים... נו באמת.. רק להגיד דברים כדי לפגוע, בלי לחשוב, עד כמה זה לא רלוונטי... זה שאני מתעקש על אשכנזיה, לא נחשב מגוחך, לפחות לא בעיניי שדכניות שאני איתן בקשר, ולא בעיניי רבנים שאני מתייעץ עמם. זה רק בעיניי בחורות ספרדיות - נחשב מגוחך...

ארטיימר

New member
אחרי הפעולות נמשכים הלבבות

אני מניחה שאני מבינה את הבעיה שלך. כמה שזה נשמע הזוי, אתה יכול לשנות את זה בעזרת חשיבה. אם תרצה באמת לשנות. כי זה השתנה מהמצב הטבעי לנוכחי. ויכול להשתנות שוב בכח הרצון אם תהיה מוטיבציה לזה. מקוה שהובנתי. שבת שלום

אוי מישהו פה נפגע

תרגע... מי שלא התחתן עדיין בגיל שלך זה אתה ולא אני! אף אחד לא התכוון לרדת עליך. אני לא אומרת שהדרישה שלך טיפשית אני אומרת שהצורה שאתה מציג את הדברים היא מגוחכת... ותאמין לי לישון עם זאבים זה הרבה יותר לגטימי מהדרישות שלך... כי זה תחביב מוזר.. אצלך זה בת זוג מושלמת... זה הרבה יותר קשה.

למה אינך עונה לשאלה פשוטה?

אם אני מגוחך, למה הם כל כך רוצים? למה מיצעים לי בלי סוף הצעות?

למה מציעים לך בלי סוף הצעות??? התשובה פה-

אידיוט, אתה כנראה לא שם לב למה שאתה עושה. מרוב ייאוש אתה מציע לשדכניות עבור שידוך מתאים 10,000 ש"ח, אז למה שהן לא תצענה לך בלי סוף? הן עושה לך את זה בשיטת מצליח= שמה של השיטה מבוסס על הבדיחה לפיה סועד מגלה בחשבון המסעדה חיוב בגין מנה בשם "מצליח", שלא זכורה לו. לשאלתו מה היא מנה זו עונה המלצר: "פעם זה מצליח ופעם לא, הפעם - לא". (מתוך ויקיפדיה).

לפעמים הרצון לפגוע - מעביר אותך על דעתך...

התקשרה אליי מישהי, ששמעה עליי. לא שדכנית. סתם אחת ששמעה עליי מחברה שלה. היא בכלל לא יודעת על ההצעה שלי וכו' סתם רצתה להציע מישהי. אמרתי לה: אני נפגש רק עם אשכנזיות, בסגנון מסויים וכו' והיא אמרה: זה פוגע, מה רע בספרדיה וכו'. מציעים לה מלא הצעות, גם שדכניות שלא יודעות מהכסף. אז די לפגוע. זה לא עוזר ולא מוביל לכלום.

במצב כמו שלך...

מחובתך להציע סכום מכובד- גם גרוש, גם ספרדי שלם שרוצה אשכנזיה, גם מכוער שרוצה יפה, גם לא חכם במיוחד וגם עם בעיות נפשיות (תזכורת: מלון, קומה גבוה וקפיצה). מה אני אגיד לך, הבחורה שהתקשרה אלייך יודעת מה אתה שווה ולכן הציע לך משהו בהתאם. קצת מודעות עצמית בהחלט שלא תזיק לך!

מה את מחרטטת???.

איזה מרצע? את משקרת במצח נחושה. כל מילה שאני כותב פה - את מייד נגררת לפגוע בי. יאללה תרדי לי מהחיים. אני לא גרוש. ומה רע בספרדי שרוצה אשכנזיה? יש מלא כאלו...

למעלה