למה הם לא פורשים?

עמרי ר

New member
כנראה שבכל זאת למדו לקח

כבר פעמיים בעבר הלא-רחוק חשבו בימין שממשלת שמאל עדיפה על ממשלת ימין, והפילו ממשלות בראשות הליכוד (שמיר ב- 92', נתניהו ב- 99'). פעמיים התוצאה הייתה הרת-אסון למחנה הלאומי, כשבפעם הראשונה קיבלנו את רבין ואוסלו, ובשנייה את ברק וקמפ-דיוויד. אם האדם הבוכה שבסיפור באמת חושב שפרס כראש ממשלה ייבש את דמעותיו, כדאי שירפרף מהר בדפי ההיסטוריה הקרובה שלנו. "שום דבר לא יכול להיות גרוע משרון"? Think again... בנוגע לקריאה להתפקדות המונית לליכוד: אני בהחלט בעד שכל מי שמחזיק בערכי הליכוד, ומסכים לכל מצעו הן בתחום המדיני והן בתחום הכלכלי-חברתי, ושותף להשקפת עולמו הציונית-חילונית בבסיסה, שיבוא ויצטרף לתנועה. מי שלא שותף לאותם הערכים או לחלק מהם שימצא לעצמו מסגרות שכן תואמות את השקפותיו.

ראליסט

New member
קשקוש!

השרים של האיחוד הלאומי והמפד"ל לא פורשים משתי סיבות: 1)הם מאוהבים בכיסאות השרים החמים שלהם (בעיקר נכון לשרי המפד"ל,שיש להם עבר בנושא). 2)שרי האיחוד הלאומי,מפריעים לממשלה מבפנים.הם הרי אמרו שהם נמצאים בתוך הממשלה רק כדי לעצור את שרון. הרי כולם יודעים שפרישתן של שתי מפלגות מיותרות אילו,לא תעלה את השמאל לשלטון.לשרון יש הרבה דרכים להקים ממשלות חליפיות.

MoonShield

New member
יש לי כמה שאלות...

כתבת: "אני בהחלט בעד שכל מי שמחזיק בערכי הליכוד, ומסכים לכל מצעו..." מהם ערכי הליכוד? מהו אחוז המצביעים שאכן תומכים בערכים אלו? ומה עם ראש הממשלה שפועל בניגוד למצע הליכוד? האם עליו להתפטר?

תשמע אחי

יש הרבה בדבריך. אבל הטיעון הזה הפך היום למשהו שאסור לו להיות: התירוץ האולטימאטיבי לכל שמאלני הליכוד ששינו את עורם בעבור כסא חם. וזה לא טוב.

חס וחלילה

כל היהודים הם אחיי (חוץ מכמה יוצאי דופן כגון יגאל עמיר, וענונו ודומיהם).

למעלה