למה הליכוד מידרדר?

למה הליכוד מידרדר?

הליכוד מסתבך והולך. ירידה בסקרים ההולכת ומצמצמת את הפער עם מפלגת העבודה. אתם חושבים שזה בא לכם בחינם? המדיניות החברתית שלכם גורמת לכל מי שרעב ללחם, לכל מי שאין לו בגד ללבוש, לכל מי שנזרק מביתו והפך להומלס, לאחל לליכוד נפילה וירידה. הוא יאחל לכם זאת ממעמקי ליבו הכואב! ואתם ממשיכים לזלזל בקללות אילו? מה הפתרון? הפתרון הוא שתפסיקו להציק לעניים לחלכאים ולנדכאים באמצעות מדיניות העשירים שלכם. תפסיקו להיות אכזרים כלפי חלשי החברה, והם יפסיקו לאחל לכם נפילה וירידה! נסו וראו! כל מי שרעב ללחם, לא יכול לברך אתכם! כל מי שיפסיק להיות רעב ללחם בגלל חקיקה רחמנית שלכם, לא יפסיק לברך את הליכוד! אז שנו את מדיניות הקפיטליזם שלכם, למדיניות התומכת בעניים, ותראו איך שהליכוד יתחיל לעלות ויפסיק לרדת! אני לא בטוח שתקחו דברים אלה ברצינות, אבל זה פשוט כך! כמה שזה יישמע לכם מטופש ומפגר מה שאמרתי כאן. הזהרתי אתכם לפני מס´ שנים, ולא שעיתים לאזהרות אלה והמשכתם במדיניותכם האנטי חברתית והאכזרית כלפי העניים והחלשים. ואז ראו: לפי הסקרים של עיתון הארץ, הליכוד צונל ל27 מנדטים, המערך עולה ל24 מנדטים, הליכוד מסתבך בניגוד לכל הגיון בשחיתויות שונות, ועוד הסתבכויות מהסתבכויות כאלה ואחרות. אתם חושבים שזה מהאויר??? לא!!!!!! זה לא מהאויר!!!!!!!!! זה בגלל האכזריות של הליכוד כלפי העניים והחלשים!!!!! יש דין ויש דיין!!!!!! העולם אינו הפקר ומי ששולח ידיו לאש נכווה מהאש!!!!! אז תחשבו פעם נוספת אם לא כדאי לכם לשנות את מדיניותכם החברתית הרעה והאכזרית, תחשבו על כך טוב טוב!!!!!!!!

האם זה צודק להצביע שרון../images/Emo35.gif

אני מצביע ליכוד!! אני מצביע שרון!! ואני אסביר לכם למה: שינויים שחלו מאז עלה שרון לשלטון לפני שנתיים: 1 מצבי האישי השתפר מאז 2 מצב משפחתי טוב יותר 3 מצב התעסוקה של בני ביתי טוב יותר 4 לשכנים שלי טוב יותר 5 כל המכרים שלי מוצאים עבודה בלי בעיה 6 ההבטחה של שרון להביא לנו ביטחון קויימה 7 ההבטחה של שרון להביא שלום קויימה 8 לפחות אנחנו קרבים יותר לשלום מלפני שנתיים 9 התיירים באים נהמוניהם 10 העסק שלנו כל יום טוב יותר מאז שלטונו של שרון 11 כל מי שאני מכיר מרוצה מהמצב 12 שכנינו הפלסטינאים אוהבים אותנו יותר 13 כל עמי העולם תומכים בנו 14 אבל, המצב הכלכלי הולך ומשתפר 15 המצב הביטחוני הולך ומשתפר 16 המצב החברתי נעשה טוב יותר 17 הפערים החברתיים הולכים וקטנים 18 כל פעם יש יותר תעסוקה 19 הממשלה ברשות שרון דואגת למובטלים 20 הממשלה ברשות שרון דואגת לעניים 21 הממשלה ברשות שרון דואגת לנכים 22 עכשיו משלמים פחות עבור הוצאות בריאות 23 הזקנים מקבלים יותר מביטוח הלאומי 24 כל יום מתווספים מקומות עבודה נוספים 25 בסיכום,מצבנו האישי ומצב האומה טוב יותר! סמן X ליד משפטי האמת כדי להוכיח כמה צודק להצביע שרון !!!

יפה!

כל הכבוד לך על ראייתך המפוכחת! רק מי שנמצא טובל עמוק במצב כלכלי בינוני ומעלה לא יראה את תחלואי הליכוד ואת יחסו לשכבות החלשות. והנה סיפור: רב של אחת העיירות בחו"ל, יצא לסבב התרמות מעשירי הקהילה כדי לאסוף כסף לקנות תנורי חימום לעניים הקופאים מקור. הגיע לביתו של אחד העשירים ונקש בדלת, טוק טוק טוק. פתח העשיר את דלת חוילתו, ומה רואות עיניו? רב העיר בכבודו ובעצמו הגיע לביקור! איזה כבוד איזה כבוד! "ייכנס כבודו ביום שלג קר זה ויאמר לי מה רצונו בכך שכיבדני בביקורו"! רמז לו הרב שרצונו הוא שהעשיר יצא אליו החוצה והוא יאמר את רצונו בחצר הקרה של הבית! "מדוע שנקפא מקור"? שאל העשיר, "ייכנס כבודו ואכבדו בכוס תה חמה לחימום הלב"! לא ולא ענה הרב! צא אתה אלי ואדבר עימך בחוץ! התעקש הרב. טוב, בלית ברירה יצא העשיר, רועד מקור אל הרב החוצה, והרב שטח בפניו את בקשתו למתן תרומה נדיבה עבור קניית תנורי הסקה למען עניי העיר. הוציא העשיר צ´ק, רשם עליו סכום נכבד ומסרו לרב. תוד תודה ותבורך בהרבה ברכות, אמר הרב לעשיר! ואז שאל העשיר את הרב: מדוע כבודו סירב להיכנס לביתי והתעקש שאצא אליו החוצה אל הכפור? פשוט מאוד, ענה הרב. בתוך הבית המוסק היטב ותחת השפעה של כוס תה חמה, לא תרגיש את מה שמרגישים עניי העיר, ותרומתך תהיה בהתאם לכך! בחוץ הרגשת את מה שעניי העיר מרגישים ולפי הרגשה זו תרמת את תרומתך! זהו, הליכוד וחבריו מדושני העונג, אינם מרגישים את מה שעניי ישראל מרגישים ולכן זה היחס של חכ"י וראשי הליכוד לשכבות החלשות! כנראה שהם צריכים להרגיש זאת על בשרם ואולי זה יעזור לשינוי המדיניות הכלכלית חברתית האכזרית של הליכוד!!! ראו הוזהרתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה