למה הכל מסובך?!

shirlove

New member
למה הכל מסובך?!

הכרתי בחור חמוד,נפלא,טוב,יפה,הכל!!!-מצאתי חן בעיניו,הוא בעיניי, אז למה?!למה הקשר לא זורם.....כמיה הייתה לנו,היה כיף בפגישה,דיברנו מאז הפגישה,אבל לא כל יום,עבר שבוע....אני יודעת שהוא רוצה,אני יודעת שאני רוצה,אז למה הכל כ"כ תקוע?! וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי,לפני כן הכרתי עוד בחור,שגם איתו היה תקוע-למה זה למה?!

ענתי44

New member
למה את מתכוונת תקוע?

האם לזה שלמרות שאתם רוצים בקשר אתם לא נפגשים כל יום? האם השיחה ביניכם, פתאום אינה קולחת ואין לכם על מה לדבר?

Shaycus

New member
לא חייבים

לדבר כל יום בהתחלה.. יש אנשים שמאמינים בקטע שאם מדברים כל יום אז הצד השני מרגיש שאולי זה כבד מדי ואולי הוא/היא אובססיבי מדי.. אני לא מאמין בדברים האלה ומאמין שצריך להתקשר מתי שאת מרגישה לנכון אבל השבוע/שבועיים הראשונים ממש לא אמורים להגדיר את הקשר שיהיה לכשתגדירו את עצמכם בתור זוג.

shirlove

New member
כן אבל זו חולשה שלי......

לא יודעת,זהו שאני לא אוהבת להיות תלויה באוויר,אני אוהבת לדעת איפה אני נמצאת,אני צריכה לדעת יותר נכון איפה אני עומדת! אני מקווה שהשבוע שבועיים הראשונים באמת לא יגדירו,מה שגם שעוד שלושה חודשים הוא עוזב את הארץ,הוא בא לארץ בדיוק לשנה....אני חושבת שאם הקשר הוא רציני אז דווקא כן אמור להיות קשר יומיומי לא?!לשמוע היי מה עניינים וזה.....?!

ענתי44

New member
אז הוא לא בדיוק תקוע

לפני שהכרתם, לכל אחד מכם היו חיים שלמים ועולם שלם. אי אפשר ברגע להשליח הכל ולהיות ביחד. הביחד והכיף הגדול עוד לפניך. זה יגיע. סביר להניח שהבחור זקוק לקצב שונה ממך. איטי יותר. מידת הפעמים שאתם מדברים ביניכם בהתחלה בהחלט לא מדד למה שעתיד להתפתח. אם הוא שווה בעינייך אני מציעה לך להתאזר בסבלנות ולתת לקשר לזרום ולהתפתח. ובינתיים, תהני מזה שהכרת בחור מקסים שמוצא חן בעיניך ואת בעיניו. תעשי דברים אחרים, כמו להיות עם חברות, כי בקרוב לא יהיה לך זמן.

shirlove

New member
זו הבעיה אצלי

שהכל רץ אצלי כ"כ מהר....נשיקה בסוף פגישה ראשונה?!לא יודעת אני מבולבלת נורא......אני לא מבינה את הקטע של הקצב האיטי,אם אחד מוצא חן בעיני השני למה לתת לדברים לדעוך....לא יודעת אולי זה גורם לגעגוע אבל אצלי זה גורם לריחוק

ענתי44

New member
בואי נשווה את האהבה לבישול../images/Emo71.gif

תקחי את אותם מצרכים, אחד יבשל אותם כל הלילה על פלטה לחמין, אחר יבשל אותם או יטגן ויש גם כאלו שישתמשו בסיר לחץ או מיקרוגל לזירוז ההכנה. ככה עם האהבה. כל אחד זקוק לקצב שונה. את מהירה ויודעת מה את רוצה וזקוקה לקירבה מירבית, אבל לא כולם כמוך. יש, הזקוקים לטעום מהאהבה במנות קטנות. כל פעם עוד קצת עד שהם נסחפים. אני שוב מציעה לך, אם הבחור שווה לתת לו את הזמן. תחליטי שאת מנסה דרך שונה ממה שאת רגילה. מה כבר יש לך להפסיד?

shirlove

New member
כן אבל....

אם הבחור רוצה לקחת את הדברים באיזי-למה הוא יזם נשיקה?!תצחקי אבל הוא אפילו עשה:"רוצה להיות חברה שלי?"-טוב נו זה כי הוא חדש בארץ ולא יודע איך הולך כאן,אבל..... אני פשוט לא רוצה שהקשר יתנתק.....זה הכל!

ענתי44

New member
זו רק נשיקה ../images/Emo25.gif

זה שהוא יזם נשיקה לא אומר כלום. אני מאחלת לך שלא יתנתק ושהבחור הוא אהבת חייך, ושבקרוב מאוד הקשר יעמיק ויהיה יום יומי.... ועד אז תרגעי ותהני לך.

shirlove

New member
טוב בעיקרון אבל

נראה לי שמצד אחד הוא יזם נשיקה כי הוא נמשך אליי,אבל אחרי כן הוא עשה לי:חשבתי שלא רצית כי זו פגישה ראשונה-אז אולי הוא לא רוצה ללחוץ עליי......או עליו-אולי באמת הוא רק צריך את הקצב שלו

ענתי44

New member
ממה שאת כותבת

נשמע בחור הגון ומתחשב. שנמשך אליך אבל לא רוצה להעיק או להלחיץ עליך ונותן לך כבוד. הבעל של חברה שלי ידע שהוא רוצה להתחתן איתה אחרי שבוע. לקח להם שנתיים, והוא אמר לה שהוא חשש שאם הוא יגיד לה היא תברח.

shirlove

New member
כן....

אין לי ספק שאני מוצאת חן בעיניו,תודה רבה על העצות והפרגון,אני מחזיקה אצבעות ומאמינה באלוהים שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!

תגובה

אם טוב לכם ביחד, כדאי להשאר. בקשר צריך לפתח ענין משותף. נסי יותר להתענין בו ובחייו הרגשיים. אני מקוה, שאז הקשר יזרום טוב יותר.

shirlove

New member
זה לא נובע מחוסר עניין

אני לא רוצה להיות נאג'סית.....אם קראת את שאר ההודעות שלי היית רואה שזה עניין של טלפונים,העצה שנתת לי מתאימה כבר לתוך הזוגיות-תודה בכל אופן

תגובה

לא קראתי את שאר ההודעות, אבל צריך להתקשר כשיש רצון וחשק לדבר. אם תתקשרי רק כשמתחשק לך לדבר, ויתקשרו אליך רק כשלהם מתחשק לדבר, אף אחד לא יהיה טרדן. כך בונים את הקשר.

Fire Of Heaven

New member
כי כשלא מכירים

לפעמים לוקח קצת זמן למצוא נושאים נשותפים ולפעמים גם קצת בישנים. אבל אם ההרגשה טובה ויש רצון להשקיע דברים לאט לאט יתחילו לזרום. בד"כ כשאהבה נבנית לאט היא גם תחזיק יותר מעמד. בהצלחה.:)

shirlove

New member
נכון

כבר היה לי חבר שאיתו הכל רץ מהר-ומרוב מערבולת וערפול הכל גם נגמר מהר-או שלא כ"כ מהר,אבל נגמר,כי זו הייתה אהבה אמיתית. צודקת,תודה.

למעלה