למה היא מתעלמת...?

• פותח הנושא rzr3
  • פורסם בתאריך

rzr3

New member
למה היא מתעלמת...?

כתבתי לה,כי לדבר איתה ניסיתי והיא מתעצבנת או אם זה בפלא היא לא רוצה לדבר.אז החלטתי לכתוב לה ולשלוח. אז זה מה ששלחתי...אני לא יודע איך להתחיל.אני מרגיש שזה לא ניגמר מצידך כשאני מנסה לדבר איתך את מדבר אלי מעגיל,מתנשא.ופוגעני...(היא לא מדברך אלי ככה תמיד אלא רק שעובר עליה משהו)ממה ששמעתי ממך לפני שבוע יותר ולא רציתי להאמין את בטח זובכרת...סה"כ מחזק את דברייך ואת התחושות שלא רציתי להאמין מהם עולות האם את אוהבת באמת? האם את נימשכת? האם קיים רגש אצלך ? או הכל הצגה...?אפילו התנצלות לא הגיעה מצידך...אני שואל מה מציק לך? מה גורם לך להתנהג ככה? לא נותר לי אלא להאמין שאת באמת לא אוהבת ולא מעניין אותך מה אני מרגיש באמת.אני מקווה שאני טועה...אם כן אשמח לדבר איתך. אם אני צודק אל תתקשרי אלי יותר. אולי לא התנסחתי כמו שצריך.אני סה"כ רוצה לשתף אותך במה שאני מרגיש ולא מתכוון לפגוע... דיברתי איתה לפני שעה סתם שאלתי מה קורה? והיא לא דיברה איתי על זה....נוח לה להתעלם או שאני לא מבין אותה או לא מבין מה קורה כאן? אוהבת לא אוהבת?

rzr3

New member
ניסיתי לדבר איתה והיא אומרת לי

שאני צריך להסתכל קדימה ולא אחורה. בכל זאת כשהיא מדברת אלי בטון מגעיל או שאני מרגיש שהיא מתעלמת אני שואל אותה למה זה קורה ? היא מתחמקת...ואז המצב רוח שלי יורד ואני ניזכר במילים שלה ומנסה בכל זאת לקבל ממנה חיזוק והיא מתעמלת ממני ואומרת לי שאלך לפסיכולוג. למה היא מתנהגת ככה? היא לא אמורה להיות קשובה אלי? אני כן קשוב ואני ממש לא מתעלם...ככה אמורים להיות בני זוג?

אייבורי

New member
אני חושב

שהיא לא רוצה יותר להיות הבת זוג שלך

ואומרת את זה בצורה די ברורה

shmickey

New member

איזו חדות הבחנה..

shmickey

New member
עזוב רצינית, תן לי להיות מראה

ולשקף לך את עצמך:

"...לא נותר לי אלא להאמין שאת באמת לא אוהבת ולא מעניין אותך מה אני מרגיש באמת.אני מקווה שאני טועה...אם כן אשמח לדבר איתך. אם אני צודק אל תתקשרי אלי יותר."

"...דיברתי איתה לפני שעה סתם שאלתי מה קורה? והיא לא דיברה איתי על זה..."

עכשיו נשאר לך רק לעשות 1+1.

מאחלת לך למצוא זוגיות חדשה, הדדית וטובה.

V i n a

New member
המדריך לסטוקר המתחיל.

1 - צא מנקודת הנחה שהבחורה אוהבת ורוצה אותך עד מאוד, היא בסה"כ מאוד מבולבלת ולא יודעת מה היא רוצה..

2 - כשאתה שומע ממנה את המילה "לא" - צא מנקודת הנחה שעמוק בפנים היא מתכוונת ל- "כן".

3 - כשהיא טוענת שהיא רוצה להיפרד - דע כי היא בסה"כ מנסה לגרום לך להילחם עליה ולהוכיח את אהבתך האין סופית.

4 - אם היא לא מעוניינת להיפגש - נסה לדבר איתה בפון.. אם היא לא מעוניינת לדבר בפון - שלח לה המון הודעות.

5 - ודא כי הנאשמת מבינה שהיא פוגעת בך כשהיא מתעלמת ומתרחקת וכי אינך מבין מדוע אינה טורחת להתנצל.

6 - מסור לה שאם אינה אוהבת אותך - שלא תתקשר אליך יותר.. ואז מסור לה שלא התכוונת ושאתה בסה"כ רוצה לדבר.

7 - המשך להתקשר אליה עד שתענה וזכור להיפגע עמוקות כשהיא מפגינה חוסר עניין מוחלט בהודעותיך ומייעצת לך להתקדם הלאה.

עד כאן - קיבלת 100 מתוך 100.
והרי הצעדים הבאים:

8 - הגע בשעה מוקדמת וחכה לה מחוץ לבית, בשלב כלשהו היא תהיה מוכרחה לצאת.. הצטייד בבקבוק מים והמון סבלנות.

9 - כשהיא תגיע ותבקש ממך לעזוב - התחל לבכות ולהתחנן שלא תתעלם ממך.. ספר לה כמה אתה פגוע ומבולבל ובקש הסברים.

10 - כשהיא תסרב להסביר ותתעקש שתחזור הביתה - הגע למסקנה כי מדובר בבחורה נצלנית והתחל לכעוס ולהבין את העוול הגדול שנעשה לך.

11 - התקשר לחברים שלה. ספר להם עד כמה אתה אוהב אותה ובקש מהם לדבר אתה ולגרום לה להפסיק להתעלם ממך.

12 - במידה וזה לא עובד - התקשר להוריה.

13 - חכה לה מחוץ לעבודה והצטייד בבקבוק מים ומשקפת.

14 - ודא כי אינה מתרועעת עם גברים אחרים בשעות העבודה.

כשתסיים את שבעת הצעדים הנ"ל - חזור לכאן ואחשוף בפניך את הצעדים הבאים והקריטיים ביותר להתממשות האהבה הגדולה שלכם.
בהצלחה!

nirity1

New member
כי היא פוחדת להגיד לך מה היא באמת מרגישה

אז היא מגעילה אליך ומקווה שתבין את הרעיון.
נכון שקצת ירדו עליך כאן שאתה יוצא סטוקר
אבל בכל צחוק יש גרעין של אמת...

סטנגה Joe

New member
אהבת אמת

לאהבת אמת דרושים שניים.
כנראה שבמקרה זה יש רק צד אחד.
דפדף.

למעלה