תמיד כשאתה בא
"תמיד כשאתה בא אני טיפה יותר יודעת שאסור אבל זה לא עוזר לי, לא עוזר כשאתה בא, אני שומרת מחזיקה עד שהכל עובר אני יודעת למה באת - ומה אסור שיאמר תמיד כשאתה בא אני טיפה פחות מרוקנת מעצמי אבל שומרת עוד כוחות כשאתה בא, אני נופלת בגללך אני רוצה לבכות אני יודעת למה באת -ומה אסור לי לצפות אולי אצליח יום אחד לצאת אולי תראה בי מה שאני באמת אולי אצליח יום אחד לצאת אולי תראה בי מה שאני באמת תמיד כשאתה בא אני כאילו קצת יודעת שאסור אבל כבר לא איכפת לי, לא איכפת שאתה בא, אני כאילו מוכנה לקום, להעלם אני יודעת למה באת - ומה אסור לי לדמיין אולי אצליח יום אחד לצאת אולי תראה בי מה שאני באמת אולי אצליח יום אחד לצאת אולי תראה בי מה שאני באמת" מדובר בבחורה שמאוהבת בבחור. יש ביניהם קשר שהוא פיזי בלבד (עד שהכל עובר, אני יודעת למה באת), אבל היא מאוהבת בו. היא יודעת שככל שהיא ממשיכה בלשכב איתו היא מחריבה יותר ויותר את עולמה, ולכן היא מנסה להתאפק, אבל הרגשות והרצון להיות קרובה אליו ואף אולי לקרב אותו אליה דרך סקס משתלט.הרצונות והצרכים שלה מתבטלים לנוכח הקשר שיש להם. היא מקווה שיום אחד הוא יצליח לראות מי היא באמת מעבר לראייה שטחית ואף להתאהב בא, והיא תצליח לצאת מהמעגל המרושע הזה.