הילה בסגול
New member
למה היא משקרת לי ??
שלום לכולם, מעין בת יחידה - כיתה ב' בת שבע. מוזר לאמר זאת במשפט אחד אבל היא מקבלת הכל (לאו דווקא מה שהיא רוצה ומתי שהיא רוצה) אבל בהחלט לא מפונקת
בבית שלנו תפקיד ההורה המחנך הוא שלי. אבא שלה הרבה יותר רך. שלא תבינו לא נכון אני לא "הרעה" אבל בהחלט אני יותר קפדנית. לאחרונה מעין משקרת לנו והרבה... ! שקרים קטנים בעיקר ובכל זאת שקרים... ואני לא מצליחה להבין למה ויותר מכך, להניע אותה מכך. בשבת האחרונה ניהלתי איתה שיחה בבוקרו של יום והסברתי לה עד כמה שקרים אינם טובים ואינם מקובלים עלי. הסברתי לה שבפעם הבאה שהיא תשקר אני לא אעבור על כך לסדר היום והטלויזיה שלה תיסגר לשבוע ימים. יצאנו ליום טיול וההתנהגות שלה היתה לעילא ולעילא במשך שלוש שעות ואז בום טארח - שקר. ולמען האמת זה לא סתם שקר אלא יותר מכך וכלל מעשה לא הגון בנוסף (ומפאת הצנעה לא אפרט) עם כל הכאב הייתי חייבת להפעיל את העונש... והפעלתי. כנראה שעם כל ההבנה שלי שהטלויזיה היא עונש מספיק חמור מבחינתה, טעיתי. כי אתמול ? שוב שקר. היא יצאה לחברה, ביקשנו לחזור ממנה בשעה 18 והיא אמרה שתחזור. ולא חזרה. אחרי שחיפשתי אחריה בכל הישוב (לא רק חושך אלא גם הבייביסיטר ממתינה ואנחנו בפני יציאה למסיבת הפתעה) הגברת הגיעה בשעה 18:30 ובפיה שקר - הייתי אצל X. הוכחתי אותה שזה לא נכון כי הייתי שם ואז היא הודתה שהלכה למקום אחר לגמריי... נורא כעסתי. למה היא משקרת לי ??? הכפלתי את אין הטלויזיה לשבועיים. אבל לא נראה לי שזה עוזר... לא שיחה, לא עונש, לא הסבר. אז מה כן ?? ויתרה מכך, למה היא משקרת לי ? אני מנסה לחשוב על זה ולא מצליחה להבין איזה מניע יש לה לשקר... היא מקבלת ממני כל מה שהיא רוצה. אשמח מאוד לעזרה
שלום לכולם, מעין בת יחידה - כיתה ב' בת שבע. מוזר לאמר זאת במשפט אחד אבל היא מקבלת הכל (לאו דווקא מה שהיא רוצה ומתי שהיא רוצה) אבל בהחלט לא מפונקת