למה היא? למה?!
T ThisIsJustME New member 12/2/04 #2 את מוכנה לשרשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה עושה פה הצפה
י יסמין טרוגובוף New member 12/2/04 #4 תמונות מדהימות!! ../images/Emo58.gifתמונהטרויה הנה האהובה עליי משם: וכנ"ל בקשר ללשרשר!
י יסמין טרוגובוף New member 12/2/04 #5 תאמת גם זאת חמודה ../images/Emo58.gifתמונהטרוי כמובן שאני מתכוונת לאורלנדווווווו
L love angle New member 12/2/04 #7 ......../images/Emo99.gif אני לא חושבת שמישהי יכולה להגיד שיש דבר יותר מושלם מהחיוך שלו...
י יסמין טרוגובוף New member 13/2/04 #8 צודקת בהחלט!! ../images/Emo99.gif מי עשתה את הטפט הזה עם החיוכים של אורלנדו?! אני צריכה אותוווווווו!! רק להזהיר מראש, כי זה טפט שגורם לדום לב מרוב יופייייי!
צודקת בהחלט!! ../images/Emo99.gif מי עשתה את הטפט הזה עם החיוכים של אורלנדו?! אני צריכה אותוווווווו!! רק להזהיר מראש, כי זה טפט שגורם לדום לב מרוב יופייייי!
י יסמין טרוגובוף New member 13/2/04 #10 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יאאאאאאאאאאא!! תודה!!!!!!
L little bry New member 14/2/04 #19 אלוהיםםםםםםםם תראו כמה אורלנדים!!!!! איזה חיוכים יפים!!!! מי שעשה את הטפט הזה הוא ענק!!!!!
פ פרפר15 New member 14/2/04 #21 חח תודה 6אני יעשה עוד אני מחכה שהאינטרנט שלי יקרוס שוב חח אבל אני יעשה של העיניים המושלמות שלו
O orlandoB New member 16/2/04 #22 יש יותר מושלם מהחיוך שלו!!! יש דבר טיפה יותר מושלם מהחיוך שלו- המבט המטריף שלו... אבל זה הכל...