למה היא לא סקסית?

yesh2006

New member
למה היא לא סקסית?

היא מקסימה, יפה, מתוקה. הייתי מאחל לכל חברי כזו אחת, ממש ללקק דבש. בעיה אחת יש לי איתה: אני הייתי רוצה שהיא תקפוץ עלי מדי פעם מהתלהבות. שתראה סימנים שאני הטיפ טופ שלה. שהיא ואני הם באמת חתיכה אחת. שתיזום, תבקש, תעודד ל... ועוד ועוד. תמיד אני היוזם והמבקש כעני בפתח. וזה עדיין לא הסוף: כשאני מתחיל להדליק אותה, היא מורידה לי פרוםיל, כאילו אומרת, תרגע, אל תתלהב מדי. לפני שבוע היא אמרה לי: עוד תקום בבוקר רטוב... מה לעשות????

מה לעשות...

לאחר מחשבה מרובה על העניין... יש שני פתרונות... בטווח הקצר... תעשה ביד, כי אתה נשמע לי תחת דיכוי מיני קשה. בטווח הארוך... אם אתם הרבה זמן ביחד, אז אתה צריך לדבר איתה על זה... אם לא, אז פשוט תזרום עם מה שקורה, אולי לוקח לה זמן. אם שום דבר לא יעזור, אז לדעתי אין אף פעם טעם להישאר בקשר שגורם לך להרגיש רע ושלא מספק את הצרכים שלך, הנפשיים והפיזיים. בהצלחה

הפיתרון ההחלטי

הסימפטומים(?) שאתה מעלה הם אופינים לתופעת ה"צומי&טיזנג השיטה הטובה ביותר לטפל במצב היא שיטת ה"יאללה ביי" תנתק אותה מהצומי שאתה מזין אותה ופשוט תלך אם היא תלך בעיקבותך אז הייה שם משהו מלכתחילה אם לא אזי לא הייה הייה שם דבר בהצלחה ראזל "והעיקר והעיקר לא לפחד כלל"

yesh2006

New member
לא מדויק תשובתיכם

למה לעזוב אותה? היא הרי מתוקה ו... ללא סוך. אני מטומטם ומאוהב בה עד מוות. יש לה בעיונת קטנה. בואו ננסה להפוך את הבעיה לחויה... פתרונות יצירתיים תעלו בבקשה לבמה!

a p p l e m a n

New member
דעתי הכנה..היא..

שביחסים בין בני הזוג אסור לחשוב מה אני רוצה מה עושה לי טוב, הבעיה עם היחסים בין בני זוג היום היא שכל שם את עצמו ואת הסיפוק שלו במרכז הענינים...ששואלים בחור למה הוא חבר של בחורה, התשובה היא בגלל שהיא עושה לו טוב וכו'. במצב אידיאלי השאיפה של כל אחד מבני הזוג צריכה להיות להיטיב עם הפרטנר, שהפרטנר יהיה מסופק שיהיה לו כיף הרי תחשבו על זה אם כל צד ירצה לעשות טוב לצד השני, בסופו של דבר לשני הצדדים יהיה הכי טוב. אחי, אם אתה אוהב אותה אל תתרגש משטויות, וזה באמת שטויות. אם יש משהו ספציפי פשוט תנסה לדבר איתה על זה...

היא בת 14 הוא קצת מעל 50 רוצה רמז?

"גשש בלש בפעולה פותר כל תעלומה" (לא השאיר לנו אף "תעלומה" בתולה)

היי אתהה

כבר עניתי לך בפורום אחר..חחח.. סתם כדי שתדע שעניתי לך בפורום השני שרשמת בו.. תקרא ותהנה

ואם הוא הגיב בכמה פורומים? אז

כאילו את "במצב רוח של מחבואים"? "מי שעוד מאחורי ומלפניי הוא העומד..." *כוסון שעומד לו...*

הזוייה

New member
כי אולי

אתה יושב לה על הוריד המרוקאי מנשק אותה כמו שלולית ומעלה לה את הסעיף בעודף ההתלהבות שלך? לוקח זמן ללמוד את כל המהלכים הנכונים לביצוע מושלם, סבלנות, סבלנות, עדינות, עדינות (למה אני חוזרת על כל מילה פעמיים?) תבטל רגע את הכפתור האוטומאטי שלך שעובד על טורבו. שאלת אותה? דיברת איתה מדוע היא מחליטה להעביר אותך לsilent בלי רטט אפילו? גבר יצירתי הוא לא זה שדוחף ת'לשון, האצבעות וטיל החץ שלו במהירות כזו כמו שאני מתעטשת. (אגב, יוצאים לי אפצ'ים קטנים, שקטים בשלישיות). כאם הוא זה שיודע קודם לאהוב את בת הזוג שלו במלוא ההתכוונות בזמן הסקס. הרצון, היוזמה,היכולת שלו להרגיש חום, אמפתיה, הערכה וחיבה כלפי האישה שאתה עושה איתה אהבה הופכת אותך לאצילי, שלא נאמר מאהב מושלם. מה דעתך לעשות איתה שיחת "יחסינו לאן" ואולי לפתע יתחוור לך שאתה שם והיא כאן ולכן יש פער.והיא בכלל חתול פח על גג לוהט שצריכה את הג'נטלמניות שלך ולא את האובססיה התשוקתית שעוצרת אותה להחצין את המיניות שלה. גבר שיודע להשתמש נכון בכלי הפטריוטי שאלוהים חנן אותו בין רגליו ויודע להשתמש בו כלהטוטן בקרקס, הכולל את הנספחים: אצבעות, שפתיים, לשון..פעולה ששום ויברטור עם 4 ראשים מסתובבים לעולם לא יוכל לעשות הוא האחד שיכתבו עליו בשיעורי ההיסטוריה ויוזכר כלוחם גרילה אמיץ לעד. ואולי.. הגרוע מכל, היא לא נמשכת אלייך, אתה לא מגרה אותה מספיק או סתם "כואב לה הראש" והיא ביום לא טוב. צא ולמד לך ושאל. בהצלחה.

חפרנית! אלופה...תני לה אייקון של

חופרת "עליי" הזוייה את ההודעות שלך אני מבקש מעכשיו על גבי קלטת... הקלטות של החסידים מבראסלב פחות חופרות משלך..

הזוייה

New member
"כוסון" קודם תשתטח על

חסידים, סליחה על קברי חסידים. אח"כ תקרא את הספר כיס שלי. אם תתמיד, בסוף נוציא לך DVD עם פעלולים. אגב קיבלת כבר ת'טטייל של המתמחה לחארטות? אם לא, קח לך חצי שעה ותחשוב על משפט מצמרר ואפל שיפיל את שדיי לרצפה מהתרגשות: )

הזוייה

New member
ועל כך נאמר,

אין שכל אין דאגות. תרשה לי לברך אותך בבוקר חיובי. קצת קשה לי להגיע למשלב הנמוך שלך בבוקר משובח שכזה. ברכות "כוסון".

daniella1980

New member
אולי יש עוד אופציה

אולי זה לא שהיא לא סקסית, אלא שהיא לא סקסית *איתך*. מדהים, אבל כשלא בא לך על מישהו, אתה בטח לא מתנפל עליו. אולי היא לא נמשכת בטירוף, לפחות נכון לעכשיו. לבוא ולתייג אותה כלא סקסית זה תירוץ עבורך - איך ייתכן בעצם שמישהי לא מתנפלת עליך? היא **בטח** סתם פריג'ידר. זה לא יכול להיות אתה, זה בטח היא.

למעלה