למה החיים קשים

קשה

New member
למה החיים קשים

עינת שלום. שמי: 2,6,5,1,4 שם משפחה: 2,2,6,2 תאריך לידה: 4.5.67 (הוסיפו לי את השם - שירה שם בעלי: 2,8,1,3, (ובקיצור: 2,8,1) תאריך לידה: 28.6.66. שאלותי הן: 1. למה אני לא נכנסת להריון 2. למה לא הולך? הכל כ"כ קשה????? תודה רבה.

עינת

New member
קשה ../images/Emo140.gif

לא ברור לי מה שמך? איך את נקראת ביום יום? נראה לי כי הבעיה עם הכניסה להריון היא רגשית ולא רפואית אך בגלל רגישות הנושא איני נוגעת בבעיות מסוג זה במסגרת הפורום. כתבי לי מה שמך ביום יום ואנסה לראות מה קורה בשאר התחומים שכל כך קשה.
שפע ו
עינת

קשה

New member
שמי../images/Emo39.gif

השם שלי ביום יום הינו רונית. בכל זאת, אבקש לדעת למה אני לא נכנסת להריון (מה זאת אומרת בעיה רגשית, תודה מקרב לב. רונית

עינת

New member
ובכל זאת

איני חושבת שזה המקום לענות על שאלתך! צר לי
שפע ו
עינת

קשה

New member
שמי

עינת שלום. לא היה ברור לך מה שמי , אז שמי הוא רונית. אם תוכלי בקשה לומר מדוע כ"כ קשה בתחומים האחרים

עינת

New member
למה כ"כ קשה?

נולדת ביום לא קל שמספרו מייצג סתירות מביכות ומתסכלות ואדם שנשלט ע"י מספר זה צריך ללמוד ולתרגל זהירות ומתינות ולתכנן תכניות מדוקדקות. שמך רק מגביר את הסתירות כיוון שאת נשלטת עי" רגשותייך ולהגיון כמעט ואין מקום,את לא מצליחה לפעול בהגיון.יחד עם כל אלו נראה גם כי את יש לך נטיה ליפול בפח תדיר בגלל עצות שניתנוך לך מחברים "טובים". אני ממליצה לך בחם לפנות ליעוץ אישי שיעזור לך לפתור את הפלונטר ולראות איך יוצאים ממנו.
שפע ו
עינת

למעלה