למה ההרגשה הזאת?

סנונית 1

New member
למה ההרגשה הזאת?

בכמה חודשי הניסיונות להכנס להריון הייתי מכוונת לתחושות של הגוף לסימנים שאולי זה הפעם קרה, אני זוכרת אפילו חודש אחד שהמחזור איחר בחמישה ימים הייתי כבר בטוחה שנה זהו הגענו למטרה היוחלת ואז כשקיבלתי את המחזור ותוצאת בדיקת הדם המוכרת "קטן מ 2" הרגשתי שהגוף שלי מתעתע בי ובוגד בי. אחרי מספר בדיקות גילינו שהכל אצלי תקין ויש בעיית זרע, על חודש אחד ויתרנו כי התוצאה היתה מאוד נמוכה והחודש הייתי צריכה להתחיל תהליך של הזרעה שנדחה בגלל יום כיפור. הרופא אמר לנסות החודש טיבעי ואם לא (נקווה שכן) אז נתחיל הזרעה. עכשיו ידועה הסיבה ללמה אני לא נכנסת להריון, אך ההרגשה לא משתנה, הרגשת הריקנות בבטן, הרגשת חוסר השלמות שלי כאשה, הרגשת חוסר מימוש הייעוד הבסיסי שלי להביא ילדים. למה גם עכשיו שידועה הסיבה אני מרגישה פחות שווה ויותר ריקה? למה אני מרגישה ש א נ י לא יכולה להביא ילד לעולם, למה?

פּוֹנְג

New member
אין מה להתווכח עם רגשות

את צריכה רק לתת לעצמך להרגיש אותן. כי אם תתעלמי ותדחיקי את ההרגשה הקשה שאת 'פחות' אישה, רק אחרי שתכאבי את מלא הכאב שאת חושבת שאת יכולה, תצליחי להתרומם מההרגשה הזו ולהבין שאת אישה במלא מובן המילה, בין אם את בהריון ובין אם לא. דבר נוסף שאולי יקל עלייך את ההתמודדות היא העובדה שאתם יודעים שהכל אצלך תקין והבעיה היא בעית זרע. האם את חושבת על בן זוגך כפחות גברי? אני בטוחה שלא. לכן את צריכה באותה מידה של קבלה, לקבל גם את עצמך, אפילו אם מאוחר יותר, חס וחלילה, תגלי שזו לא רק בעיה של זרע.

למעלה