למה דווקא הם!?

Rooster

New member
למה דווקא הם!?

ליין סטיילי קורט קוביין ואנדי ווד? שלושה גאוני גראנג שכבר התפגרו בטרם עת...

Hairspray Queen

New member
הגדרה נחמדה, אבל... לא

זה קצת לא היה תלוי בהם.... אהההההה- תארו לעצמכם את החלום הבא- קורט וליין עושים דואט! אההההההה למה למה למה?????

DrunkGoat

New member
נה, הרואין קטן עליהם!

כמדומני שני החברים מתו מספידבול, שזה תערובת של הרואין וקוקאין.

CaerBannog

New member
סטיילי מספידבול

קוביין התאבד, אבל לא צריך להיות גאון כדי להבין שההרואין לא עזר לו עם העניין, כנ"ל אצל סטיילי, לדעתי כל מי שמתמש בהרואי פשוט בוחר דרך איטית למוות

kalle

New member
לא בטוח שהוא התאבד

כשמצאו אותו הוא היה עד כדי כך מסומם שזה ממש לא הגיוני שהוא יכל אפילו להחזיק אקדח, ועוד לכוון אותו לראש..? יכול להיות שהוא שכר מישהו שיהרוג אותו.. או משהו כזה בכל מקרה החיים שלו די נגמרו ברגע שהוא שקע לסמים

Hairspray Queen

New member
הוא נרצח, אבל בואו לא נתחיל

לדון בזה, כי זה אף פעם לא נגמר.... (אבל יש הרבה הוכחות!)

CaerBannog

New member
אוי, אני שונא אנשים כמוך

בגל שטחנו להם את המוח אז הם חושבים שקורטני רצחה, לא שאני לא אומר שזה לא כון, אבל גאדאמיט למי אכפת? זה לא שקורט קוביין היה עד כך חשוב למהלכו של העולם כדי שתאורית קשר סביב המוות שלו תשנה משו בחיים שלנו, לא מדובר פה לא על רבין ולא על קנדי, סתם אחד, מוזיקאי,קורבן של בתעשיה הסם ושל עצמו. אני מיר עוד מליון ילדות כמוך אם ההרצאות הבלתי פוסקות על מה באמת קרה לו מתי הן יבינו שזה בכלל לא משנה? למשפחה שלו, אןלי, לחברים, גם, אבל לנו? למה? הוא בכל מקרה היה מת מהרואין במקודם או במאוחר

kalle

New member
אל תצטער

כל אחד והחסרונות שלו.. והם לא ממש יכלו לשלוט בהתמכרות שלהם לסמים. כולם השתמשו בסמים באותה התקופה ועליהם זה השפיע קשה.. חוץ מזה אני חושבת שהרבה יותר טוב להם לא להיות חלק מהעולם הזה יותר, וזה די אנוכי שאתה רוצה שהם יחיו כדי לעשות מוזיקה טובה (והם באמת עשו, ממש טובה) רק בשבילנו.

life style

New member
איך נפלו גיבורים...

אבל אם הם ברחו לסמים זה אומר שהיה להם ממה לברוח... ומי אנחנו שנגיד להם להישאר רק כדי לעשות מוסיקה?! אני מקווה שאיפה שהם נמצאים טוב להם יותר.. (יצא קיצ'י)

למעלה