למה דווקא אנחנו?

KLYVM

New member
למה דווקא אנחנו?

עשינו רע למישהו? הרגנו מישהו? מה אנחנו עשינו שמגיע לנו לגמגם?!?!

למה לא?

החיים הם משחק, וכמו במשחק אנחנו לפעמים מפסידים ולפעמים מנצחים, אבל העיקר שאנחנו נהנים לשחק. אז בואו נהנה מהמשחק (ללא קשר לתוצאות שלו) ונהנה מכל רגע בחיים
אל תחפש אשמים בזה שאתה מגמגם, ואל תשווה את עצמך לאחרים. אם אתה שואל את עצמך 'למה דווקא אני' אז תשאל את עצמך גם למה דווקא לך יש בית,אינטרנט,אוכל בבית, ידיים,רגליים, משפחה וכו'... בסופו של דבר לחלק אין גם את זה. לב.

vicz

New member
המממ...

למה? קודם כל דברים רעים קורים לאנשים טובים דבר שני, טוב ורע הוא בעיני המתבונן יש אנשים שיש להם הכל וצורת האף שלהם גורמת להם אומללות ויש אנשים שאין להם כלום, ממש שום דבר ומילה טובה גורמת להם לחייך במשך כל היום למה יש לנו כל כך הרבה? מה טוב עשינו בימי חיינו למישהו אחר????????? אתמול היה כל כך קר בחוץ, שכבתי במיטה מכוסה בשמיכה וחשבתי על אנשים שאין להם בית ועד כמה קר להם, שם בחוץ... אבל מה שיש לנו אנחנו לא רואים אולי הגמגום ניתן לי או לך במטרה מסוימת כדי לשנות משהו בנו ולהפוך אותנו לאנשים טובים יותר, קשובים יותר (כי מי שמדבר אין לו זמן להקשיב) מחשבות "למה אני?" לא יובילו אותך לשום דבר חוץ ממרירות תחיי כל יום כאילו היה האחרון מחר תמיד יכול להיות גרוע יותר

shuky63

New member
אם היית זוכה ב10 מליון

בלוטו גם כן היית שואל למה דוקא אני? יש בפיזיקה משהו שנקרא עקרון אי הודאות-יש דברים שלא נתנים לחישוב.כאילו אלוהים השתמש ביצירת העולם גם בזריקת קוביות. אז אנחנו הדבל 6

למעלה