למה גברים מחזיקים ידידות?

micheley

New member
למה גברים מחזיקים ידידות?

האם זה בשביל לשפר להם את האגו האם זה בשביל זיון מהצד האם זה בשביל לברוח למישהי אחרת שהמצב רע האם זה בשביל לגרום לחברה לקנאות אולי תגידו לי בשביל מה יש לכם ידידות ועוד מעצבנות כאלה, שכל הזמן מתקשרות ומציקות. ואם אני אגיד או אני או היא מה יהיה ?

שגיא24

New member
כבר לא מחזיק אף אחת בתור ידידה ../images/Emo13.gif

לא יודע בשביל מה גברים אחרים מחזיקים, אבל כפי שאמרו רבים לפני המושג ידידות הוא משהו לא מוגדר. בכל אופן, כמו כל אדם בעולם, הוא תמיד שמח לדעת שיש לו עוד אופציות מסביב. זה קשור באגו וברצון להשאר מחוזר ובמרכז הענינים.

ebony

New member
לומר את האמת.....

אני לא גבר ולא מתיימרת להיות במיוחד לא אחד מאלה שעברו בחיים שלי כי רובם הגדול זכורים כמנייאקים....... לפעמים אני חושבת שכל הידידים שלי משאירים אותי בתור ידידה כי זה פשוט נוח..... זה נוח לימים שמשעמם או שפשוט הכל משתבש פתאום והם צריכים עיצה..... אני אישית ויתרתי על הידידים שלי מזמן.... השארתי אחד או שניים בקטגוריה הזאת... וגם הם חברים קרובים מאוד שלי........

night mistress

New member
אם נאמר היית גבר והייתי יוצאת איתך

והיית אומרת לי או אני או הם.. ברור שאת..היית עפה מהדלת במהירות מסחרת..|סגדש| אצלי החברים/ידידים שלי באים במקום הראשון, הם אלה שהיו איתי כל החיים ולא אותו גבר שנמצא איתי עכשיו..אז שילמד לחיות עם זה..

להב 31

New member
שאלה קצת מוזרה ../images/Emo12.gif

אנחנו מחזיקים ידידות מאותה סיבה שאנחנו מחזיקים חברים. לא תמיד אנחנו מסתכלים על בחורות כעל אובייקט מיני או פוטנציאל לזוגיות. לפעמים אנחנו אוהבים את את ה"אדם" שחבוי בתוכה. אני לא רואה סיבה לפסול כידידים חצי מהאוכלוסיה רק בגלל שהן נשים. אני לא יודע מה יקרה אם תגידי לבן זוגך "או אני או היא". אבל אני יודע שבאופן אישי אני לא מגיב טוב לאולטימטומים. אני מעדיף שיחה ישירה וכנה שבה מוצגים הדברים שמפרעים לבת זוגתי. יתכן שאני אקבל את דבריה ויתכן שלא. בכל מיקרה אני כמובן אספק לה הסבר מניח את הדעת. אני לעולם לא קבעתי לבנות זוגי עם מי להתחבר ואני לעולם לא אסכים שיקבעו לי עם מי להתחבר ועם מי לא. זכותך שלא לאהוב את ידידותיו של בן זוגך, אך אין לך שום זכות להשתלט על חייו בצורה כל כך אגרסיבית.

micheley

New member
שהחברה, ביחד עם החבר 5 שנים?

והידידה הופיעה רק בתקופה האחרונה ליחסים שנגמרו בגללה?

להב 31

New member
תשמעי

אם הוא היה חבר שלך במשך 5 שנים, היחסים לא נגמרו בגלל ידידה. כנראה שמשהו אחר לא היה תקין במערכת היחסים. בגידות וחוסר אמון, אינם נובעים בגלל גורם שלישי שהופיע בפתאומיות.

raanansh

New member
מסיבה מאוד פשוטה

כי את החברות של הידידה אפשר לזיין ואת החברות של הידידים אי אפשר..

למעלה