אני שרה מצוין. ההפסד כולו שלך.
O oops did it again New member 9/6/14 #1 למה גברים יושבים באוטובוס עם הרגליים פתוחות לרווחה? נמאס לי להצטמצם. פתחתי גם. היה חייב לשלב רגליים, לשבת כמו בחורה
למה גברים יושבים באוטובוס עם הרגליים פתוחות לרווחה? נמאס לי להצטמצם. פתחתי גם. היה חייב לשלב רגליים, לשבת כמו בחורה
O oops did it again New member 9/6/14 #5 לא זה בקו סטנדרט. זה אתם עם הביצי חופש שלכם, צריכים יותר מדי מקום.
א אוריינטאלי New member 9/6/14 #7 אל תכלילי דווקא לי יוצא לשבת והבחורהיושבת עם רגליים פרושות לרווחה על המושב שלידי
O oops did it again New member 9/6/14 #11 כמו שדורי אמרה כולם לא מתחשבים. פעם הבאה אפתח רגליים גם לבחורה זהו אני בעד שחרור האישה, לא משנה ממה. באופן גורף.
כמו שדורי אמרה כולם לא מתחשבים. פעם הבאה אפתח רגליים גם לבחורה זהו אני בעד שחרור האישה, לא משנה ממה. באופן גורף.
א אוריינטאלי New member 9/6/14 #15 אחרי 23 שנה עם רכב היה לי מאוד קשה להתרגל לנסחעה באוטובוסים עירוניים. והעדפתי מונית ספיישל. אבל התרגלתי כבר לחוצפה של אנשים. בעיקר צעירים ולמדתי שעדיף לשתוק ולא להעיר אז שכל אחד יישב איך שהוא רוצה. רק כשהוא מבקש לרדת לפחות שיבקשו סליחה ולא יקומו וידחפו
אחרי 23 שנה עם רכב היה לי מאוד קשה להתרגל לנסחעה באוטובוסים עירוניים. והעדפתי מונית ספיישל. אבל התרגלתי כבר לחוצפה של אנשים. בעיקר צעירים ולמדתי שעדיף לשתוק ולא להעיר אז שכל אחד יישב איך שהוא רוצה. רק כשהוא מבקש לרדת לפחות שיבקשו סליחה ולא יקומו וידחפו
O oops did it again New member 9/6/14 #16 אני מבקשת סליחה אבל לא זזים, אז אין לי ברירה אלא לדרוס. אני באוטובוסים בינעירוניים. בתוך העיר הולכת הרבה ברגל.
אני מבקשת סליחה אבל לא זזים, אז אין לי ברירה אלא לדרוס. אני באוטובוסים בינעירוניים. בתוך העיר הולכת הרבה ברגל.
א אוריינטאלי New member 9/6/14 #17 אני בתוך העיר מתנייד ב2 אוטובוסים וולא,אני לא גר במנהטן,אבל ככה זה יוצא.
O oops did it again New member 9/6/14 #18 זה יוצא ככה כי התחבורה הציבורית בישראל על הפנים. להגיע לאנשהוא זה כמו לנסוע מתל אביב לרמת השרון דרך חיפה. בערך כמו הנווט של waze שאין לו שום הגיון פנימי
זה יוצא ככה כי התחבורה הציבורית בישראל על הפנים. להגיע לאנשהוא זה כמו לנסוע מתל אביב לרמת השרון דרך חיפה. בערך כמו הנווט של waze שאין לו שום הגיון פנימי
I ivgy1980 New member 9/6/14 #52 במנהאטן נוסעים בסאבוואי. שו אוטובוסים? יורדים בשדרה החמישית ב-Penn Station...
O oops did it again New member 9/6/14 #54 נו ושם גברים לא פותחים רגליים? גם בנסיעה של 5 דקות הם רוצים מרווח
א אוריינטאלי New member 9/6/14 #55 אתה תרד בחמישית אני מעדיף את Penn Station כי הולך לראות משחק של הניקס