למה ברק לא מדבר?

Haemek

New member
למה ברק לא מדבר?

בגלל התגובות, לכל מילה שהוא פלט הוא קבל תגובות עוינות. הוא החליט שאם הוא ישתוק, לא יזכרו לו את הכשלונות (כי הצלחות אין לו ונסיון עצום בכשלונות) אז הוא שותק... "אולי ככה אני אגיע לכוח שכה ערגה נפשי אליו". הנה משהו מ- 2001, אנא ראו את התגובות והנה משהו עדכני, גם כאן יש לגשת לתגובות בכל מקרה, כדאי לנסות ולמצוא משהו חיובי בתגובות שנאמר על ברק: יהיה ממש קשה. הגוף (העם) דוחה את ברק, למרות שהוא השתיל את עצמו ולמרות שהתקשורת דוחפת אותו חזק.

ברק לא מדבר כי ברק לא שולט בברק

מי ששולט בברק זה אלדד יניב ומי שלא יודע אלדד יניב זה סוג של אדלר ואייל ארד ברק הוא רק בובה שלו

ונתניהו לא היה בובה של אדלר ואייל ארד?

הרי כל אחד יודע שאדלר ואייל ארד שעכשיו מייעצים לאולמרט, היו יועציו של אדון נתניהו.

ramizzz

New member
במערכת הבחירות זה משהו אחר ובמשך הקדנציה

נתניהו עשה מה שצריך לעשות עצר את הסכם אוסלו

ramizzz

New member
פעם הוא ימין קיצוני פעם שמאל תחליטו אי אפשר

לשקר כל הזמן תהיו החלטים כי לא יכול להיות מצב שאתם אומרים שהוא המשיך את התהליך במרץ בזמן שאתם אומרים שהוא הרס את הסכם אוסלו והאמת:נתניהו עצר את הנסיגות הסכם חברון זה הסכם ששמעון פרס חתם עליו ונתניהו היה חייב לבצע אותו בגלל שממשלת ישראל חתמה עליו הסכם וואי לא בוצע בגלל שערפאת לא מילא את התחיבות שלו ונתניו ציפה שכך יקרה ולכן נתניהו עצר את התהליך עצר את הפיגועים גרם לכך שהפלסטינים יאספו נשק ויבטלו את ההסתה שלהם במערכת החינוך ולמרות זאת לא קיבלו דבר נתניהו עצר את התהליך כמעט לאפס

1אברהם

New member
נתניהו לא החלטי, הוא מציג את עצמו כימני

שבעצם הוא מבצע את מדיניות השמאל. הוא לא עצר את אוסלו , ערפת עצר את אוסלו. גם על ברק אפשר להגיד שעצר את אוסלו אחרי שערפת דחה את הצעותיו בקמפ דויד. זה לא ניראה לעצור את תהליך השלום על ידי חתימה על הסכם וואי ולצפות שאח"כ הערבים יפרו אותו. הוא גם היצביע 4 פעמים בעד ההתנתקות ולא עצר אותה.

ריאליסט

New member
נתניהו הוא סתם אינטרסנט!

כאשר עלה לשלטון היה זה לאחר הפגנות האימים הפרעיות שארגן נגד רבין ז"ל...אולם משקרא את הסקרים שהראו אז שהציבור ברובו אינו רוצה להתנתק לגמרי מ"אוסלו", פשוט המשיך בתהליך. הוא הסית נגד רבין שביצע את "אוסלו" והמשיך באוסלו כאילו לא נבחר כר"מ מטעם הימין. לא רק זאת-ביבי הצביע 4 פעמים בעד ההתנתקות, ורק שבוע לפני ביצועה-התפטר, כאשר לא היתה לכך שום משמעות. ביבי היה יכול לעצור את ההתנתקות לו היה מתפטר מממשלת שרון ברגע שהיא קיבלה אותה. אז היה לו גוש גדול בין חכ"י הליכוד, גוש שיכול היה למנוע את ביצוע ההתנתקות. למעשה אילו ביבי היה מצביע נגד ההתנתקות בממשלה-לא היה לה עוד רוב. אבל ביבי-סתם אינטרסנט וכשהוא ראה שלהתנתקות היה רוב בעם (אז)-הוא הלך עם העדר. לחשוב שהאפס הזה ראוי להיות ראש-ממשלה? לאן הגענו??? אנחנו מחזירים שני כשלונות קולוסאליים (ברק וביבי) לחזית הפוליטית? אנחנו מבצעים בעצמינו חרקירי!

Haemek

New member
אז כמה תיקונים קלים

הפגנות איימים נוצרות רק אם העם רוצה, לו לא היתה הענות בעם, לא היו הפגנות במדינה דמוקרטית, ממשלה חייבת לעמוד בהסכמים שחתמה ממשלה לפניה, לא חשוב כמה דבילית ההחלטה שהממשלה הקודמת עשתה (החמאס למשל לא מכבד הסכמים שהפתח חתם, וכך גם מתיחסים אליו בעולם). אין קשר לסקרים והסקרים הראו וההיסטוריה הראתה למה היו שווים ההסכמים הללו. אוכל לפרט אם תרצה. הוא אכן טען נגד אוסלו וחזר וטען ש"אין לנו פרטנר" (גם במסע הבחירות מול ברק) שאיתו אנחנו חותמים חוזה ולו אנחנו נותנים נשק. היה זה ברק השוטה שאחרי שערפאת הפנה לו עורף (ופתח באינטיפאדה רצחנית) שמצא (עבור השמאל) ש"אין לנו פרטנר"... ואללה? הפתעה. ביבי אחראי לכך שכל תקופת שלטונו לא היו אירועים כמו שהיו לשוטה ברק וגם האירוע של הפרעות כתוצאה מפתיחת מערות הכותל הוא השתיק באחת. כמובן שאין צורך להזכיר את תרומתו לכלכלה החזקה דהיום, למרות ממשלה כושלת וחלשה. ביבי "אינטרסנט"? מה זה? זה שהוא רוצה להבחר מחדש? אם זה אינטרסנט, איזה פוליטיקאי לא רוצה? מה בדיוק הנקודה? שהוא פויה וילד רע ול'ילבה? מה בדיוק הבעיה? ביבי יעשה פלאים בשלטון, הוא יודע מה שהוא עושה.

ריאליסט

New member
ממש שטויות!

הפגנות אימים נוצרות כשיש מפלצות. הרי גם נגד שרון היו הפגנות-ושיאן בהפגנה ענקית בכיכר מלכי ישראל דאז. אבל מי שקרא לו רוצח היו אנשים מהשוליים של השמאל. רבין ,פרס ואנשים אחרים (גם ממפלגתו של שרון שהתנגדו לו) מעולם לא קראו לו רוצח ומעולם לא ראית את רבין או פרס עומדים בראש הפגנה של השמאל האנרכיסטי. מאידך ביבי וחבריו (שרבים מהם בכלל בקדימה היום), עמדו מעל מרפסת בכיכר ציון-כשלמטה צועקים כמו חיות :" רבין בוגד", "רבין = היטלר", "בדם ואש את רבין נגרש", "רבין=ערפאת"- ומי היו הצועקים? לא העם-כי אם קבוצות שוליים מהימין הסהרורי (זה של מרזל,פייגלין ובן-גביר) וחבריהם. מצחיק (עצוב בעצם) שאותם אנשים איימו 10 שנים אח"כ גם על חיי שרון (רק שלו היה מזל והשמירה עליו היתה כבר כמו של ר"מ באפריקה). יותר מצחיק זה שאותם אנשים ניסו לפגוע בביבי עצמו לאחר שהצביע בעד תוכנית ההתנתקות בממשלה. וביבי עשה איתם ברית נגד ממשלת ישראל-בושה וחרפה ! יש לך טענה ממש דמגוגית. מצד אחד אתה טוען שממשלה חייבת לעמוד מאחורי הסכמים שממשלה קודמת חתומה עליהם, ומצד שני אותו ביבי הרי קרא לרבין לא לעמוד בהסכמים שחתם עם ערפאת-כי ערפאת הפר אותם. זוכר את "יתנו יקבלו-לא יתנו לא יקבלו"? אז איך ביבי שכראש אופוזיציה נאם (ונהם) מעל כל בימה שיש להפסיק את אוסלו, המשיך את אוסלו כר"מ למרות שהוא לא טען שערפאת החל לקיים את חלקו?? מוזר-הא? הייתי נזהר בלהגדיר נסיון של ממשלה להגיע לשלום עם שכניה כ"החלטה דבילית". מה-בגין שמסר את כל סיני למצרים ושפינה עשרות ישובים מסיני היה דביל? בינינו-יחסית ליחסים בין מדינות בעולם, אין גם שלום עם המצרים... למה אתה מסלף את ההיסטוריה? הרי אני יכול להיות דמגוג כמוך ולומר שערפאת פתח באינתיפאדה השניה כי שרון עלה על הר הבית וזה היווה קטרוג למליוני מוסלמים? אתה יודע שדווקא בגלל שכמעט ונסגר הסכם בין ברק לערפאת-אותו ערפאת נבהל ולא היה מוכן להיות זה שישלים עם היישות הציונית. את הציוד לאינתיפאדה הוא הכין עוד מימי ביבי (לא מכינים כמות כזאת של אמל"ח בשנה וחצי). הוא עבד על ביבי מתחת לאפו בדיוק כמו על ברק. רק תסביר לי למה ביבי מסר לערפאת את חברון? את זה אפילו פרס השמאלני לא העיז לעשות. למה ביבי חתם כראש-ממשלה מכהן עם ערפאת על הסכם וואי שנותן לו 15 אחוזים נוספים מהשטחים? אז תחליט-ביבי ימני או סתם אופורטוניסט?? למה ביבי הצביע 4 (!!!) פעמים בעד ההתנתקות והיה שותף לה-והיום הוא תוקף אותה כאילו לא היה חבר ממשלה שהחליטה עליה (שר האוצר-אתה בטח זוכר...)? למה כשביבי נכשל זה בגלל אחרים וכשהכלכלה "חזקה" (אבל הפערים בין חלשים וחזקים הולכים וגדלים)-זה בזכות ביבי , למרות שמר ביבי כבר לא שר אוצר שנתיים? אולי זה בכלל בזכות בן-גוריון? ושתבין-אני לא כמוך. אני חושב באמת שגם ברק הוא שוטה ואפס בדיוק כמו ביבי ואולמרט. אני לא פראייר שיתמוך במי שכבר נכשל ויתעלם מכל העובדות שמהם אתה מתעלם (ראה הרשימה החלקית לעיל לגבי ביבי). ולסיום-כשאני אומר "אינטרסנטים" (לגבי ביבי וברק) אני מתכוון לאנשים שכל מה שאכפת להם זה מעמד וכח ושום דבר מעבר לזה. ביבי וברק רוצים להבחר מחדש למרות ששניהם נכשלו-רק בשביל הכח והעוצמה של להיות ראש-ממשלה. אני מבטיח לך בזאת-וזכור את דברי-אף אחד מהם לא יביא שום תועלת למדינה אם ייבחר. שניהם הם נזק אחד עלוב!

Haemek

New member
הבנתי. תודה על ההסבר הפשוט

כלומר כשבשמאל צועקים נגד הממשלה הנבחרת, זה בסדר כי זה רק השוליים, השמאל האנרכיסטי ואז זה בסדר אבל אם זה ימין צעקני אז נכון שזה מיעוט צעקני שמנסה לפגוע גם בביבי, אבל זה גם ביבי אשם. מה אתר אומר? וכן. התוכנית היתה דבילית והתפוצצה לנו בפנים: להביא את הפתח מטוניס לעזה, לחמש אותו ולתת לו לשמור עלינו מהרעים? היה זה הימין שצעק אז שאין לנו פרטנר, כולם אמר שזאת דמגוגויה. אבל היה צריך שיבוא ברק ויקבע בשם השמאל שאין לנו פרטנר? וכתוצאה נהרגו לנו אלפי אזרחים וחיילים, והיוזם של התוכנית ההזויה הזו לא רק שלא נשפט ושילם את חובו, אלא מינו אותו לנשיא... למה ביבי לא שר האוצר? כי העם העדיף את אולמרט ופרץ...ואתה מוזמן להביע את דעתך על ההתנהלות שלהם ועל "הצלחותיהם". ותזכיר לי במה נכשל ביבי, שאתה משווה אותו לברק? נושא קטן ואולי לא חשוב. לפני כמה זמן עלה שכר הנטו שלי למרות שלא היתה עליה בברוטו. התופעה נבעה משינוי שהממשלה יזמה והיא שינוי שיטת המיסוי ועכשיו לוקחים ממני פחות מס כי אני עובד קשה ומכניס דולרים. השכר שלי עלה והשכר של ממתיק סוד1 (הבטלן שעובד תמורת שכר מינימום לא עלה. האם זה צודק? האם יש להעלות את שכרו (למרות חוסר המאמץ מצידו ולמרות שהוא לא תורם דבר לאיש). ואם התשובה היא כן, אז למה? שהפער יעלה. מי שרוצה יותר כסף שיתרום יותר. זאת תמצית דעתו של ביבי. מה לא נכון בזה? שיש בטלנים שגם הם רוצים תוספת? לא מגיע להם. ביבי תורם המון למדינה, ברק רק הרס, ודווקא את השמאל (חוץ מהרבה נושאים אחרים אותם הוא הרס, או בקיצור, כל שהוא נגע בו, נהרס).

../images/Emo6.gif

זה רק מראה שללקק אתה אולי יודע, אך אתה אפילו לא יודע דבר וחצי דבר על זה שאתה מלקק לו מהבוקר עד הלילה. נתניהו המשיך את הסכם אוסלו, יתרה מזאת, הוא מסר את חברון, מה שאפילו פרס סרב לעשות בשעתו.

onlytrue

New member
קצת רקע על אהודברק

הבאתי 3 קישורים המספקים רקע על ברק קריאה מהנה

Haemek

New member
וכשהוא כבר מדבר, שווה לבדוק תגובות

זוכרים את ההבטחות לתמוך בזקנה במסדרון. אז הנה עוד הבטחות. אין לברק זכרון? שווה לבדוק את התגובות בסוף הכתבה. פרס ינתן למוצא תגובה חיובית אחת. שמישהו יזכיר לי למה העבודה בחרה בו לעמוד בראשה שוב?

למעלה