למה בנות:

למה בנות:

א. חוזרות הביתה מהסמינר בקבוצות של לא-פחות מ-5 בנות, ובקול רעש גדול? ב. נותנות שוקולדים לחברות לפני בגרויות\חוצים? כאילו מה הווארט? ג. למה מאורסות חייבות אבל-ממש-ממש-חייבות ללכת עם חצי קוקו וחצי פזור???

0מינרית

New member
בולשיט

עם החצי קוקו חצי פזור ..שנית בנות זה סוג פטפטן אוהבות חברה אז כשחוזרות מהסמינר קצת שוכחות שיצאו הן מהכיתה...ו..בקשר לשוקולדים זה מחמם את הלב ומוסיף לחברות שבין הבנות..זה מאד נחמד ומוסיף צבע לכל השאלונים החוצים והבגרויות שלא תדע אף פעם עליהם

מיידלע19

New member
חחחחח אהבתי....

בקשר לקבוצות כי גם ככה הולכם לאותו איזור ובדרך יש נייעסים אז מסתמא יש רעש... שוקולדים כדי שיהיה להם מתוק וקצת יפיג להם את הלחץ, מה גם שמתירים לאכול שוקולד באמצע המבחנים כי זה עוזר לריכוז ובקשר למאורסות זה די הכללה... יש מצב שהם מתביישות ללכת עם פזור או שהשיער ארוך יותר מהמותר לפזור ו... מותר להם להרגיש טוב עם עצמן לא? ;-) מקווה שהתשובות סיפקו אותך... המשך יום טוב...

חלושקית

New member
חח

א) כי זה נחמד לחזור יחד,אבל לא כולן עושות רעש. לפעמים אחת עושה רעש בשביל כולן. ב) כי זה נחמד ומתוק וגם אומרים שקקאו מוריד את רמת הלחץ במוח...אולי זו הסיבה? ג) אצלנו כולן עם חצי קוקו או פזור מחוץ לסמינר אין קשר למאורסות...

אז ככה:

א. עכשיו כבר לא יוצא לי לחזור הביתה עם כ"כ הרבה חברות בגלל שכל אחת מסיימת את ההתמחות בשעה אחרת, אבל בשנים עברו זה דווקא יצא. למה? אין לי מושג, אבל עד היום אני לא אשכח את זה שחסמנו את כל המדרכה והרב שלנו ניתקע מאחורה. הוא סימן לי בעיניים לרמוז משהו לשאר, שהיו ממש באמצע לשיר איזה להיט חדש... בכל מקרה גם בימים הטובים הייתי חוזרת גם עם 5 בנות, תמיד תמיד עם חברה טובה שלי (והיא מאוד מאוד חסרה לי עכשיו). להרעיש ברחוב זה בשום מצב לא אני, זה כבר עניין של אופי למרות שבחבורה זה תמיד קורה איכשהו. ב. אם המצב קשה ומר לפחות שבפה יהיה מתוק. זה יותר סוג של לעודד, שבתוך כל העומס שלי גם חשבתי עלייך. ג. אני עדיין לא מאורסת והולכת ככה, זה לא סימן רשום שלהן. פשוט, אם ביום יום הולכים אסוף זה סוג של שינוי לזמנים מיוחדים. תהיות מעניינות היו לך, יום מקסים

א. מה שמענין בזה..

זה שבד``כ הבנות שוכחות שכשהלימודים מסתיימים אז גם המורות צריכות ללכת הביתה. וזה נורא משעשע לראות השתתקות פתאומית... תוך מבטים חפוזים לאחור אל עבר אישה מחויטת ומבוגרת.. ב. אם הענין הוא להראות שחשבתי עלייך גם בזמנים הלכאורה קשים, הרי, שכשזה כבר הפך למנהג קבוע וכללי ממילא ירד הווארט מהענין שהרי זה כבר חובה לתת...

בנות הפורום הסבירו יפה אך תרשו לי--

השוקולד מעלה את רמת הגלוקוז בדם לפני מבחן- הגלוקוז נחוץ למוח והוא מספק אנרגיה בשעת המבחן.

קסמאישי

New member
בקשר לשוקולד

תנסה את זה כשאתה עייף ואתה צריך להתאמץ ותרגיש איך זה עוזר

למעלה