למה במאמר

Yaronimus

New member
למה במאמר

"שנות ה-80 או איך הכול התחיל בעצם.." - בסוף, לא מוזכרת משינה כאחת מהלהקות האייטיז הישראליות הבולטות (או הזכרה של משינה בטקסט בכלל יכולה להיות נחמדה) בתקופה ההיא? משינה היא ראי לאופנות השונות של שנות השמונים.

Yaronimus

New member
ומשהו אחר

לאחרונה התוודעתי לזרם חמוד שקוראים לו Neo-Electro. (הרכב בשם plaid מנגן בסגנון הזה). מישהו יכול להמליץ?

Tommy Vercetti

New member
אפרופו משינה

מישהו חשב לעשות פעם/עשה רשימה של השירים של משינה שהם חיקו שירי גל חדש לדוגמא: הכול עוד אפשרי-torch/soft cell שלג צח-Lips like sugar/echo and the bunnymen אלה מה שנשמעים לי אני טבוח שאפשר למצוא עוד הרבה

Yaronimus

New member
גברת שרה השכנה

היא the hurrican של בוב דילן. נראה לי שתמצא עקבות לקרבות נוטפי דם בפורום משינה.... (אוף טופיק:) טומי, אתה יודע איך אפשר להשיג את הרדיו של שנות השמונים מהמשחק ג'יטיאיי? זה משהו כמו 9 שעות של קריינות ומוזיקה מובחרת מהתקופה. *GTA VICE CITY RULEZ

Tommy Vercetti

New member
אני יודע שיש לזה פס קול אבל

אני לא יודע אם הוא כולל את קטעי ההומור והמעברים, אבל אם יש לך את המשחק, חבר את הפליסטיישן לסטריאו, תדליק אותו, תכבה את הטלוויזיה וב pause של המשחק אם אני לא טועה יש אפשרות לשמוע אך ורק את תחנות הרדיו ללא רעשי הרקע, קח את הלינק לאתר הקנייה של הפסקול

למעלה