למה בישול לילדים?

למה בישול לילדים?

הילדים נראה לי רק התרוץ
שלום לכל חברים יש לכם באמת יופי של פורום!

למה? ככה ../images/Emo88.gif

ברוכה הבאה לבית חם נעים וטעים... שבי עימנו נעים כאן לאללה
אני יעלי, ההיפרית שבחבורה והבוקר לא לקחתי את הכדור הצהוב

pirge

New member
תודה ברוך הבא. מרגילים את הדור

הבא לאכול הכלללללללל וטעיםםםםםםםםםם.

מיכל63

New member
עיפרון סגול יש לי משהו לגלות לך....

כל מה שאני מבשלת אבל ממש הכל הכל הכל וכל מה שאני אופה ממש הכל מכל וכל אוכלים הילדים שלי מה לעשות שזה הקהל שלי? להחליף פורום? לקנות מסעדה? ועוד סוד קטן אגלה לך אתה לא הראשון ששואל את השאלה הזאת כל כמה זמן מופיע מישהו שואל ונשאר להשמין איתנו ולכייף אז אתה מוזמן בשמחה רבה
בתמונה רואים חמין שהכנתי לשבת האחרונה והילדים שלי אכלו גם אכלו...

אלהלי

New member
כן נכון יש פה כותבים נפלאים אבל

יש מקום להתיחסות גדולה יותר לתזונת הילדים אולי להביא אורחים (רופאי ילדים,תזונאית ילדים וכו) לא לפרסם מתכונים עם ביצים לא אפויות ולא רק בגלל השפעת וכדומה ..או לציין ליד מתכונים שאינם מיועדים לילדים לספר מה הילדים אוכלים ואיך הם למדו לאכול ירקות למשל??(ממכאובי..) ובכלל לספר עליהם יותר אחרת אין יחוד לפורום הזה לעומת כל פורום מתכונים אחר (ושוב למעט המון מתכונים נהדרים ופשוטים שאני בהחלט נהנית מהם)

pirge

New member
אוי מיכלי, איזה חמין משגע . ואיך

לא אכלו ואכלו ואכלו?

מיכל63

New member
פירגה../images/Emo24.gif ואלהלי...

דרכת לי על משהו כואב.... כל המלחמות והקרבות שלי נכשלו ניסיתי פרסים ומתנות גם כן,כלום לא עזר יש לי פה אחת ב
שאוכלת חסה ומלפפונים כבר 16 שנים... כל השאר מגעיל אותה מהיום שנולדה... קראתי כל ספר שיכול להיות על תזונה,עשיתי כל מה שאפשר בישלתי בכל צורה ובכל דרך,קישטתי את האוכל,מה לא... לא הלך לי...היא נשארה עם המלפפונים והחסה, היום היא לוקחת ויטמינים וכדורי ברזל וזה שאני אומרת לה מגיע לך,ואמרתי לך כשהיית קטנה ... לא עוזר לאף אחד...

למעלה