למה בא לי להתחתן??!!

למה בא לי להתחתן??!!

אוף נמאס לי למה לא פשוט להתחיל להנות מזה שאני חופשייה בלי בעל על הראש שלי..אבל זה לא עובד כי השידוכים האלה מטרידים אותי..בקיצור זה עושה לי מזה לא טוב כל פעם אחרי פגישה אני יורדת איזה 5 קילו. .תגידו יש פיתרון לכל זה?!!!

2ת Wל ר2

New member
בת כמה את?

עוד מעט יגיע מצב שהשידוכים לא יעניינו אותך. לא מיאוש אלא מהבנה ש.. יאללה, נהנה מהחיים! ותזכרי- נישואין זה לא פתרון בעיות. זו בעיה שצריך לפתור... בהצלחה

קחי את הדברים בפופורציות

ילדה בגן חובה קשה לה להתמודד עם העבודה על החלזון. בבצפר צריך להתמודד עם הלחץ החברתי בנעורים עם הבגרויות ובבחרות עם שידוכים... בהמשך יהיו ילדים פרנסה בית.. ושינים תותבות.. תתאמני כבר עכשיו להתמודד לעבור אתזה בשלום. כדי לרכוש את החוסן הנפשי לבאות... אם אחרי פגישה 5 קילו. כמה ירד אחרי פגישה עם המנהל בנק שתחתמי על משכנתא על חצי מיליון שקל?

קחי את הדברים בפופורציות

ילדה בגן חובה קשה לה להתמודד עם העבודה על החלזון. בבצפר צריך להתמודד עם הלחץ החברתי בנעורים עם הבגרויות ובבחרות עם שידוכים... בהמשך יהיו ילדים פרנסה בית.. ושינים תותבות.. תתאמני כבר עכשיו להתמודד לעבור אתזה בשלום. כדי לרכוש את החוסן הנפשי לבאות... אם אחרי פגישה 5 קילו. כמה ירד אחרי פגישה עם המנהל בנק שתחתמי על משכנתא על חצי מיליון שקל?

קליט

New member
מסתבר שיש מחשבות שמטרידות אותך . .

גש"ר הם ראשי תיבות ג`ירוי ש`יפוט ר`גש, כשיש לאדם `גירוי`/מקרה/מחשבה הוא נותן לזה `שיפוט`, וכתוצאה מזה באה `רגש` שלילי/חיובי . אז אם מטרידה אותך משהו - זה כתוצאה משיפוט שלילי שהיתה לך בעבר . אז העיצה לזה שתתני למקרה/מחשבה/גירוי -`שיפוט חדש וחיובי` ואז יהיה לך `רגש חיובי` והקלה . #יש גם מצב שאת מתאמצת יותר מדי . #תבדקי אצלך מה מרגיע אותך ומה מטריד אותך . #אצל הרבה אנשים מרגיע שיחה עם חבר מקשיב וחכם . בהצלחה

חחח חצי מההודעה לא הבנתי

למרות שזה לא נראה לנ שזה נובע ממה שרשמתי כי אין לי משהו שלישי

קליט

New member
אולי את לא ממש משוכנעת שלהתחתן

זה מה שאת צריכה עכשיו על הראש . .

קליט

New member
אז לכן קשה לך לצאת וכו`

ואם לוקחים דברים באופן קשה - הוא באמת נהיה קשה מעצבן ומעייף . .

לא נראה לי

לא נכון אני ממש משוכנעת מהרבה ביבות. ..אבל כנראה זה פזוט תיקון כזה שצריך לעבור כמו דההוא כת כל אחד ביחס לגנלו ל.רות נש דברים שיותר יושבים על הראש ומטרידים

קליט

New member
מה שכתבתי בהתחלה

"מחשבות שליליות" התכוונתי למחשבות שמטרידות אותך, וכתבתי דרך איך להתמודד איתם . #יש עוד עיצה, שתגיעי לפגישה עירנית רעננה ונינוחה, לא רעיבה/עיפה/צמאה . וגם תפילה וצדקה מרגיעה ועוזרת . #עוד עיצה, תתיעצי עם מישהיא חכמה . בהצלחה

את

לא רוצה להתחתן. את פשוט רוצה לסיים עם שידוכים..... יש 2 אפשרויות או לסגת אחורה או להתחתן..... לא בטוח מה הפיתרון הנכון והטוב יותר. תבדקי את עצמך. אל תתחתני מתוך כורח. חבל.

איך הגעת לזה??!

לא חסר סיבות למה להתחתן..לעימת סא יש רק סיבה אחת למ לא כדנ להנות עוד קצת מ מיים בלי התחיי ות

את בת 19

אם לא בא לך להתחתן בגיל הזה את לא חייבת, עצם הדיבור מראה שאת עוד ילדה ולא מוכנה לזה,למה שתכפי על עצמך למשהו שאת לא מוכנה אליו?

למעלה