למה את?

ל י M ו ר

New member
למה את?

"למה את אף פעם לא שמחה. אין לך מנוחה. תמיד רוצה הכל בבת אחת. למה את נבהלת מכל שטות פוחדת מטעות. תמיד את מוכרחה להיות בטוחה." הוא שר דני ליטני ואני בתוך המרתון להשיג את כל שביקשתי, והיום יש לי כמעט הכל תודה לאל. ובכל זאת משהו חסר, מין חלל ענקי. החלל הזה שמגיעים בלילה למיטה ומרגישים אותו בכל הגוף. ואולי רק כשיש לי מטרות אני בעצם לא הולכת לאיבוד ומצד שני כבר נשבר ממטרות .... רוצה את זה שיבין בלי מילים ואוכל להניח עליו ראש בלילה, שיהיה לי חבר ושותף לדרך הכל כך מסובכת אבל יפה שאני הולכת בה.. אבל לא יודעת להפסיק להיות כל כך קרה ופחדנית.

יערית

New member
רואה שהצעדים שלך נפלאים

קודם מילאת את החלל שכל כך חסר לך,שהיה חשוב לך,שמנע ממך את העצמאות שכ"כ חיפשת-עבודה ופרנסה לך ולבתך. משהשגת זאת,את מתפנה למלא את עצמך בחלל אחר שאת חשה אותו, את פנויה לו עכשיו יותר ממקודם.תהליך נפלא בעיניי, עקב לצד אגודל. עכשיו תהיה פנויה לקבל יותר

ע פ ר ל ה

New member
אז...

אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור לצחוק או לבכות אני... אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך

ליאל212

New member
אויי...כמה שאני מזדהה עם מה שרשמת

תהיי חזקה תהיי חזקה גם כשאת בודדה תהיי חזקה גם כשאת בוכה תהיי חזקה גם כשרע לך תהיי חזקה גם כשאין אוזן קשבת תהיי חזקה גם כשאין כתף בסביבה תהיי חזקה גם כשאין יד מלטפת,מחבקת,מענגת תהיי חזקה גם כשאת מרגישה שזהו זה, אין לאן תהיי חזקה תהיי חזקה סתם כי בא לי להיות חזקה. והרי זה מה שכולם אומרים לנו להיות , לא?! הרי זה מה שכולם מצפים מאיתנו אבל יש לנו כ"כ הרבה להתמודד הילדים,הפרנסה, הסביבה.... חוסר בבן זוג ביד מלטפת, מחבקת,מענגת...

ד ו ל ה

New member
אהבה...../images/Emo23.gif

זה השלב הבא... הצורך כבר קיים (החלל שאת מרגישה) מה שאומר שזה קרוב מתמיד... דולה (שאצלה הצורך הזה עדיין רדום לגמרי
)

ע פ ר ל ה

New member
א ה ב ה...

פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה. נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת ונכון את רוצה לאהוב... (דניאל סלומון)

d a n i e l s 5

New member
"יום יבוא"

יום יבוא, יום יבוא במהרה, בקרוב הוא יבוא זאת ידע כל אדם בעמקי לבבו יום יבוא, יום יבוא, הוא יבוא !!!! (כתב -דן אלמגור ) ואת, יש לך קצב משלך לדברים, את יודעת שהוא יבוא .

r o n35a

New member
יחד

יחד נותן לי כח ליצור ביחד אין מכשול אשר לא נעבור יד ביד עם חיוך ושמחה אתן לך עולם ומלואו נסיכה (כתב-רונן)

שיר ענקקקקקקק

זמר עם קול שחודר לנשמה בא ושר לך לימור את מה שאת מרגישה וחושבת אבל הוא גם שר "אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות אני,אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך"..... ואולי אותו אחד נמצא שם כל הזמן, רק שאת לא מבחינה בו? בטוחה שיש מי שרוצה את חברתך, אבל את עסוקה במטרות שלך, וקשה לך לראות את אותו אחד??? אל תהיי נוקשה עם עצמך, לא חייב יעדים ומטרות, תקלי ראש קצת, תרגעי

G a v ® i e L

New member
חללים.

לעיתים נדמה שאנו במין מרוץ מטורף של מילוי חללים. חללים נפערים בנו ואנו עסוקים בלמלא אותם, לעיתים אף מצליחים. ויש את אלה שלא מרגישים, שלא מתעסקים, שעסוקים בלחיות את החיים באופן שהטבע תכנן אותם. ואילו אנו הולכים לנו ברחוב, מסתתרים מאחורי עיניים חלולות, מחפשים מטרות, מחפשים אהבה. "אדם ללא מטרה - לא טוב ! לא טוב !!" אמר לי הספר האינדיאני שהיה לי בארה"ב (תמיד פחדתי שיקרקף אותי), בואי ונמלא את עצמנו באהבה שלנו לילדים, לטבע. בואי נרד בחצות לים ונצרח לגלים "תודה !" אלוהים אוהב אותך. גבריאל

vered 37

New member
מטרות

אנו מציבים לעצמנו מטרות כל החיים ,כשהן מתממשות אנו מסמנים
, וממשיכים הלאה לא מפסיקים.זה יצר להשיג , להגיע למצוא את הדרך הכביכול מושלמת. אז תהיי גאה בעצמך שאת בדרך טובה אמנם קצת מסובכת והשגת מטרות שהן משמעותיות וחשובות .כשהדרך פתוחה ...אני מאמינה שהדלתות רק נפתחות..עוד דלת ועוד דלת.עם המון אמונה ורצון וראיית האור הבוהק עם תחושה שלי זה יקרה ..החלל הזה הענקי ייסגר... והחבר והשותף יגיע ,רק להוריד הילוך לקראת סוף המרתון. מי שמציב לעצמו מטרות ומממש אותן הוא לא אדם פחדן הוא אדם עם יוזמה ואומץ ורצון להצליח.הסירי פחד כי הוא לא באמת קיים. מאחלת לך נחת שלווה המון רוגע ואת הדבר שחסר... כי......... מגיע לך.

לא למדתי על תורת השבר כלום

וחריצים אם אני לא טועה זה מומחיות של דולה אבל אם כבר את מרגישה משהו שחסר זה אומר שהחריץ מתחיל להתרחב וזה רק עניין של זמן עד שייפתח לגמרי כך שאין מה לדאוג

N D R

New member
אם לא שמת לב, נולדת רק אתמול

רק אתמול קרעת את הקרום שעטף אותך וזחלת החוצה. רק אתמול לראשונה נאלצה המערכת החיסונית שלך להתמודד עם אוויר העולם רק אתמול למדת לעמוד על שתי רגלייך רק אתמול התחלת לראות צבעים רק אתמול התחלת ללמוד איך לא לפחד זה היה רק אתמול. ויש את המחר, יש מחרתיים וכל הזמן שבעולם. באופן מסויים, בתהליך שאת עוברת, לא רק שנולדת לעולם, העולם מצידו נוצר מחדש לך, ויש בו בעולם החדש הזה המון חברים ושותפים פוטנציאלים לדרך.

למעלה