למה אתם.....

מ י ה2

New member
למה אתם.....

כועסים על הכבלים גם יס מורידים את זה.ובלי ליפגוע לא יהיהי לכם אם מי לדבר כאילו למישהו מהם גם יס וגם הוט איכפת[שכחתם מה היה עם לחיות את החיים]שאהבתי.ולכם יש עוד סיכוי שהסידרה תחזור כי אני באמת לא מאמינה שהם לא יחזירו אותה.

NOAAAAA1

New member
לא אכפת?! יתחיל להיות להם אכפת

כשחלק נכבד מהלקוחות שלהם יתתקו מהכבלים.. הם יאבדו הרבה לקוחות אם הם יחליטו להוריד את הסדרה לגמרי, תאמיני יל שיוצא להם פה הפסד גדול, ונקווה שהם יעשו את ההחלטה הנכונה!

נצלש שאלת ספויילר../images/Emo58.gif

קראתי בעצי משפחה קצת של הסידרה ומצאתי שראיין מקניל מת... מישהו יודע למה הוא מת? איך? וקראתי גם שקאסי מתה... עכשיו לא ככ הבנתי אם היא תחזור לחיים או שהיא יוצאת מהסידרה.. תודה מראש

NOAAAAA1

New member
יאפ..

ריאן מקניל מת,לא טעית, לצערינו
הוא וויקטוריה יתכננו להתחתן, ובחתונה עצמה טרישה [אשתו לשעבר] תנסה לירות בויקטוריה, אבל בטעות תירה בריאן. . . או שהיא ניסה להציל את ויקטוריה, לא ממש הבנתי. אבל בעיקרון ככה הוא מת
וכן גם קאסי מתה, אבל זה בכלל בשנת 2005 ז"א שזה ממש ממש מ-מ-ש רחוק מאיתנו.. ועם ההפסקות המעפנות האלה של "הוט" אלוהים יודע מתי נראה את הפרק הזה.. יש פה הרבה אנשים שראו אותו דרך האינטרנט, אז אני אשאיר את התשובה להם. יום טוב, נועה.

ואללה... תודה רבה

תמיד ידעתי שטרישה הזאת חולת נפש.. חח אגב יש לך מושג אם נינה תשאר עם תומאס? אין לי מושג ירוק מה היא מוצאת במיקרוב המכוער הזה.. חחח וקראתי גם שבילי ומאק התחתנו אבל ג'יל איכשהו טירפדה להם את הנישואין?

NOAAAAA1

New member
לא לא לא

חח כמה טעויות בהודעה אחת
בקשר לטרישה,לא טעית..האישה באמת חולת נפש! נינה לא תשאר, לא עם תומס או בלי תומס, היא פשוט עוזבת. [וטוב שכך,לא?
] וכן.. בילי ומאק התחתנו, ג'יל לא תפריע להם בחתונה עד השלב של החתונה היא כבר תקבל את הקשר שלהם ותאשר אותו, אבל התגלה [ואת לא חייבת לקרוא את ההמשך כי זה באמת ספויילר רציני!] אבל אם המשכת אז ככה . . . יתגלה שג'יל היא באמת הבת של קתרין, מה שיוצר את המצב הבא: מאק ובילי בני דודים! והם לא יכולים להתחתן.. הם יגלו את זה בלילה של יום חתונתם, לפני שהם ישכבו. נועה.

Jolleen

New member
ועדיין לא הבנתי

מה כ"כ מרתיע אותם בעובדה שהם בני דודים? אמא ואבא שלי בני דודים. סבא וסבתא שלי בני דודים P: כנראה שבארה"ב זה לא כל כך מקובל.

abcd80

New member
גם ההורים שלי בני דודים

ובארה"ב זה לא מקובל. בטלנובלות זה כן מקובל ורואים דברים כאלה

Moses The Fish

New member
איכסה, אבל בפרקים שברוק היה...

באחוזה הוא וג'יל נזכרו ב"רומן" שהיה להם- והבנתי גם שהם היו ביחד פעם, אבל הם אחים!!! איך חשבו על כזה טוויסט מעוות בעלילה???

NOAAAAA1

New member
וואי על זה לא חשבתי . . .

האמת, לא ידעתי שהם ניהלו רומן.

אור2221

New member
ברוק וג'יל מעולם לא שכבו ביחד

והם הבהירו את זה בתוכנית. אור.

למעלה