למה אתם תתגייסו?

Joll Rulzzz

New member
למה אתם תתגייסו?

מעניין אותי למה כל אחד רוצה להתגייס 1)כדי לתרום למדינה 2)כי אם אני לא אתגייס לא יהיה לי עבודה אח"כ 3)אני לא רוצה להתגייס, אבל זה חובה, אי אפשר לא להתגייס.. 4)כי אני רוצה בעתיד לעבוד בעבודה ממשלתית/באבטחה 5)כי ההורים מכריחים אותי/ לחץ חברתי 6)אומרים/נראה לי שזה חוויה ודבר שכל אחד צריך לעבוד..אז אני רוצה לעבור גם 7) סיבה אחרת והיא ______________________ 8) אם זה כמה סיבות מ1-7 אז ציינו את הסיבות

M r s J o n e s

New member
1 ו6.

כי כי כל אחד צריך לתרום את חלקו בדרך זו אחרת. וגם כי זו חוויה ו"דבר שכל אחד צריך לעבור".

Dawson girl

New member
עוד פעם אתה?

אל תדאג, קיבלתי פטור גם בלי להצהיר שאני דתייה

nettus

New member
6,7

7) רציתי להראות לעצמי שאני יכולה לעשות את זה ולעבור את זה למרות המגבלות שלי, וזה מבחן שלי עם עצמי לגבי החוזק שלי, בינתיים אני כבר 7 חודשים בצבא, ואני לא מצתערת שהגייסתי למרות הקשים

A N I g M A

New member
אני אגיד לך למה התגייסתי.

קודם כל - כי זו חובה. אבל למה זו חובה? בגלל שאנשים (יותר נכון, חיילים) נהרגו ומתו בשביל שאני אוכל לחיות כאן. אם אני יכולה לתת מעצמי למדינה הזאת, שנחלמו עליה כל כך הרבה בשבילי - למה שלא אתן? ברור שאפשר לקפוץ ישר לאוניברסיטה, אבל אפשר לפעמים לצאת קצת מהבועה הזאת שלנו, ולהבין שיש כאן קצת יותר מרק אנחנו. קצת לתת לאחרים, קצת לעזור בלי לקבל בחזרה.. למרות שחיילים בצה"ל מקבלים משכורת
חוצמזה, זה חשוב לי, בתור ישראלית, לשרת בצבא. זה חלק מאיתנו, אין מה לעשות. אני לא חושבת שזה ישתנה בזמן הקרוב. רעל

למעלה