למה אתם מתים?..

mean girl 16

New member
למה אתם מתים?..

חבל.. טוב אז שבוע טוב קודם כל! דבר שני, לגבי ההפגנה שמשה רוצה לארגן. לדעתי עכשיו זה עיתוי מצויין! התקבלה הצעה ממש לא מספקת להפסקת אש, שעושה את המלחמה הזאת ואת כל מה שהיא עלתה לנו לא שווה בכלל. שני החיילים החטופים, שבגללם פרצה המלחמה, לא יוחזרו לפי ההסכם הזה. ואפילו כוח רב לאומי מתקבל על הדעת לא יוצב על הגבול. לדעתי זה זמן מצויין להפגין נגד ההסכם המזוויע הזה. מה אתם אומרים?

MS6

New member
מסכים...

רעיון ההפגנה צריך להשתנות, יש הפסקת אש.. עכשיו צריך להפגין כנגד ההסכם המגוחך.

טעות כתיב?

:p חחחח אני לא כל כך מכיר שעות מקומות ודרכים פוטנציאלים נגדם...חשבתי שזה יזוז ע"י זו שהציע את הרעיון...בכל זאת אני אשמח לעזור...

תקשיבו..

היום הייתי בת"א והיתווכחתי עם חבורה של שמאלנים בצד השמאלי ביותר במפה....... והגעתי למסקנה! חייבים לעשות משו.... אי אפשר יותר אנחנו מדברים ומדברים ולא עושים אז יאללה נכון הנשים בשחור שדיברנו עליהן למטה שהם מפגינות כל יום שישי???? בואו נארגן שכולנו נסע נביא דגלים ונשיר שירים מולם שיראו שהימין גם עושה ולא רק השמאל!!!!! באמת זה יראה שאנחנו באמת עושים משו ולא רק מדברים מדברים.... אז כל מי שאיתי שיגיד ונתחיל לארגן..

מה אתם אומרים?

טוב חבר'ה זהו ציטוט מצונזר של התייעצות שלי עם ערבה (המתנחלת) תגידו מה אתם אומרים... "תקשיבי נכון בקשר להפגנה.... חשוב מאוד לדעת על מה אנחנו הולכים להפגין שזה לא יהיה סתם... -------------- -------------- סיפרת שהתווכחת עם שמאלנים.... אולי אפשר לעשות דו שיח עם תנועה שמאלנית ולארגן את זה באיזשהו מקום.... למשל הנוער העובד והלומד או הצופים או כל תנועה שמאלנית אחרת אני לא מבינה בזה כ"כ... עקרונית זה יכול להיות ממש ממש גדול..... זה מחזק עמדות בצורה מדהימה.... וזה בדוק.... מה את אומרת.... ========================================== והתשובה.... נשמע לי אחלה ------------- ולגבי הרעיון זה אחלה תוציאי אותו תגידי אותו בפורום ונראה מה יצא מזה...." טוב מה אתם אומרים???

MS6

New member
לפני שנתיים הבאנו את נוער מרצ

למעו"ז לשיחה... זה רעיון מוכר.

יפה...

א. אור אמרתי שאני לא מבינה ברעיונותיהן של התנועות האלו או אחרות.... ב. אם כברא היה משהו כזה זה מגניב אפשר לארגן עוד פעם אבל עם בוגרים מכל הארץ... ג. סוף סוף רואים שגם תנועת בית"ר עושה דברים.... עד היום תהיתי מה אנחלנו עושים או אמורים לעשות היום... חיזקו אימצו....שכוייח גדול!!!!!!!!!!

יופי מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo37.gif

אנחנו עדיין יכולים לעשות משו כזה..... זה יהיה מגניב אז מה עם עשינו את זה פעם פעם זה לא עכשיו....

למעלה